Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
selam arkadaşlar nasılsınızuzun bir aradan sonra ilk defa forum'a bugün girdim
kış sezonu nedeli ile birçok aktiviteye malesef katılamıyorum.tabi bunun yanında başka nedenlerde var,ama mümkün olduğu sürece katılmak istiyorum havalar biraz daha düzeldiği zaman sizlerle birlikte olma şansım dahada artacaktır herkese bol pedallı günler dilerim görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: szgn ve BERKERO
@AYTEKİN ERZAN

aytekin abi ben metin abiye elmas ablanın bisikletini öğle vaktinde bırakacağım kendi bisikletimi güngören kendi servisine götüreceğim işi bittikten sonra e-5 yan yoldan eve doğru hareket edeceğim plan bu

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
@halil atalay

Halil ciğim anladım ben hani belki buluşabiliriz ,dedim neyse Elmas ablanın bisikletini ben alacağımda neyse pazar görüşürüz kendine iyi bak

@szgn

Gezilerde çok hızlı gidiyosun sana ceza puanı kesiyolar sanırım :D :D :D :p

@AYTEKİN ERZAN

Kaptanımızda ki itibara bak be !!! Halil bisikletini bakıma bırakıyo, Aytekin Abi alıyo. Bende bir tandem bisiklet alıp gezilerde taşıyayım kaptanımızı bari:p

• Beğen
Tepkiler: szgn
@AYTEKİN ERZAN

aytekin şuanda benim bisikleti tamire götürmeyeceğim yağmur yağıyor yol uzun telef olurum hazırlık yok garaj koytum pazartesi haav güzel olursa alır giderim tamire oradan ev artık

@szgn

Arkadaşlar,

Yol,yol bisikleti için uygnmu ,uygunsa bende gelirim.. .

arkadaşlar merhaba ;

az önce aytekin abi ve berkero ile iletişim kurduk. gezi üzerine şöyle bir fikre vardık .

beylikdüzü tarafından gelen arkadaşlar, daha önce de yaptığımız gibi, florya tren istasyonunda 08:00 da buluşuyoruz. (gezimiz için buluşma saati 10:00) . sirkeci tren istasyonunda 09:00 gibi , aytekin ile buluşuyoruz , o da sultanahmet tarafından gelecek. sonra oradan hep beraber beşiktaş' a , ana toplanma alanı olan, barbaros meydanında gidiyoruz. arzu edilir ve zaman olursa hep beraber kahvaltı yapabiliriz.

ayrıca bakırköyden gelen ve genelde bizimle hareket eden, cemil arkadaş ise bakırköy tren istasyonundan yada sirkeci garından bizi yakalar diye düşünüyorum.

@tunacalis

merhaba kaymak gibi asvalt yol , bildiğimiz boğazın sahil yolu .

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
helal olsun size sezgi han hoca bekliyoruz avrupa pedalşörlerini beşiktaşta apaçi robocop

tunacalis bisiklet dostum o yolu üç yıldır gidiyorum yol bisikletine uygundur apaçi robocop

MERHABA ARKADAŞLAR !!!

Ben Rumeli Kavağı gezisine katılmak için 06:45 te evden çıkıyorum, 07:00 gibi Fox citynin oradangeçeceğim. 07:05 gibide Bizimkent E-5 kavşağının orada Tuna arkadaşımla buluşarak E-5 üzerinden yolumuza devam edeceğiz. bize katılmak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçerek nereden katılacaklarını bildirirlerse birlikte yol alabiliriz.

TEL: 05366841099

HADİ GÖRÜŞÜRÜZ !!!

• Beğen
Tepkiler: szgn
Evet oylama baslasın arkadaslar Kumburgaz diyenler ???

Florya diyenler ??

Ben Florya diyorum ...:)

Oylamaya katılımınızı bekliyorum bu durumda...

@AYTEKİN ERZAN

merhaba çömezler ,

bu hafta size çok toz yutturdum kusura kalmayın ,:eek: ee artık rampalarda yanımda dolaşmazsınız.:D

ben kararsızım ; aslında iran ' a gitmeyi düşünüyorum.:p

neyse hafta sonu rumeli gezisi fotoğrafları tam olarak yüklendi .

sevgi ve muhabbetle

(link)

neeeeeeeeeeeeee iran mı bizleri bırakıp nereye gidin
robocop karbon apaçi

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri