Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@trinity72
slm arkadslar bugun biraz işm vardı ama olmadı bügün ben ferdi arkadsımla sirkeci yaptık eve geldigimde saat 20,40 olmustu feerdiye haber vercektım sms okudum k.... aksilik .bende yeni geldim florya yolu sahil yan yol avcılardan e5 yoldan esenyurt yaptım tuuuuh be sansa bak umarım tur gunlari fazla tasınıyo .......

Scudo
merhaba ;

buluşma çok güzel oldu , umarım hep beraber , bir gün daha fazla pedal basarız , mesela bu hafta sonu düzenlenen ve harika olacağını düşündüğüm boğazdan rumeli turu. :)

görüşürüz.

ayrıca fotoğraflar yarına kaldı .

ayrıca puanımın - 29 olduğunu farkettim, puanlama gücümüde 0 yapmışlar , acaba daha aşağı nasıl çekerim. mederasyoncu arkadaşlar hallederler heralde.

değerli beylik düzü ekibi ve sayın kaptan Elmas hanım başlarda size biraz sitem etmiş olsamda ilerleyen dakikalardaki hoş sohpet her şeyi unutturdu fakat siz yinede adres tarifi konusunda kendinizi geliştirmeye bakın her neyse olan oldu bir kere yolda zinciri kopan arkadaşımıza şanssızlığından dolayı geçmiş olsun diyorum ve katılan tüm arkadaşlara sıcak sohpetleri için teşekkür ediyorum
çok güzel bir akşam oldu bana yakın olması dolayısıyla yorulmadan sizinle birlikte olmanın keyfini çıkardım arkadaşlardan birinin erken kalkması dolayısıyla geceye erken nokta koymak zorunda kaldık ama olsun dönüşteki lastik patlaması aksiliği içinde geçmişolsun olur böyle şeyler sağlıkolsun evet tekrardan herkese teşekkürler bir diğer organizasyonda tekrar görüşmek ümidiyle sağlıklı sürüşler

Saat 01:00 civarı beylizyum varış-araç ile büyükçekmeceye gidiş anneyi alıp eve dönmem 2:00 duş+bişeyler atıştır. saat 2:30 :) Herşeyden önemlisi keyif almak diyorum.
Seykem kardeşim geçmiş olsun. Senden sonra zincirin mevzusu oldu. Kopan zincirin tamiri için elde 1 adet zincir baklası olması gerektiği sonucu çıktı. Sanıyorum ondan dolayı tamir edemedik. (daha öncede kopan zincir onarılsa da sorun aynı sebepten dolayı çözülemedi sanıyorum.) Tekrar geçmiş olsun. Abi al bir tane Bianchi babalar gibi Yerli malı abi. :) Ne kadar basitlik o kadar az sorun.:)
Bügünde yine ekip olmanın avantajını yaşadık. Zinciri kopan seykem, Lastiği patlayan (af buyur adını çıkaramadım. Heh! kimya mühendisiydi:) ) yarış bisikletli arkadaş. Finans bankta işi olan (sende af buyur. heh! sinanobada oturan arkadaş:) ) Herkes içinde umarım keyifli bir gezi olmuştur...

Kazasız belasız bitti. Katılan herkese teşekkürler Ayağınıza pedalınıza sağlık...

Not: Bize küçükçekmece E-5 düzlüğünde, kornası ile destekte bulunan Tanju abiyi de teşekkürler...:)
Not2: Seykem bence asıl sorun hasan abi ve tanju namı diğer MacGyver tanju :) (bknz:(link)) abinin turda olmamasından kaynaklıydı. :)

@fairway

Arkadaşlar merhaba,

Tekeri patlayan bendim, tekrar özürlerimi iletiyorum tüm gruptaki arkadaşlara. Bu arada tur gerçekten güzel geçti, sohbet, manzara, çay herşey çok güzeldi. Bu arada bizim kadar kalabalık olmayan mini minnacık bir gurup olan (3 kişi var yok) Bakırköy tayfasıyla tanışmakta ayrı bi güzellik oldu :D

Sezgin fotoları bekliyoruz, fotoları koy sonra modorotörlere laf söyle tamam mı ?:D İptal felan ederler üyeliği, fotolar gümbürtüye gitmesin.

Günaydın komşular. Dün akşam ki rastlantı için hepinizin ayaklarına sağlık. Sıcak çay servisi için de Sezgin arkadaşımıza teşekkürler. Sıcak muhabbetiniz için de hepinize teşekkürler.

@tunacalis

Sizlerle tanışmak da ayrı bir güzellik oldu. Hiç beklemiyorduk. Evet, bir türlü sizler kadar kalabalık olamadık, bu zamana kadar en fazla 5 tane adam toplayabildik, ne yapalım. :)

Bu arada, biz Avrupa Yakası Pedal Grubu'yuz, Bakırköy tayfası değil ;). Zeytinburu, Bakırköy, Florya, Fatih, Gazi Osman Paşa, Eyüp gibi ilçelerden gelen arkadaşlarımız da vardır.

@tucacalis

Forum kuralları der ki ;

23-) Forumdaki her türlü resim eklentilerinde site dışından yükleme yapmanız gerekmektedir.Her ne koşulda olursa olsun resim boyutları pixel bazında 800x600 boyunu geçmemelidir.

;)

Cümleten teşekkürler tekrardan.

herkese günaydın arkadaşlar bugün nasılsınız
umarım iyisinizdir değerli dostlarım sizleri tekrardan kutlamak istiyorum oralardan buralara gelip gitmeniz çok cesurca umarım bu organizasyonların daha kapsamlılarını gerçekleştiririz çok yakında şimdi
pazar günü rumeli fenerine gidiyomuyuz hep beraber
bu arada avrupalı dostlara fazla kafayı takmayın onlarda herkes gibi sevdalılar

tüm katılımcıları kutlarım trinity bisiklet dostum bu organizasyon için senide kutlarım zincir kopabilir lastik patlayabilir bunlar sizi etkilemez hepinizin bisikleti sevdiğini biliyorum bu arada fotoları dört gözle bekliyorum apaçi robocop kudu

@AYTEKİN ERZAN

Selam Aytekin Abi

Gurubun geneli " yağmur olmazsa gelirim " dedi ama DMİ sitesinde pazar günü için hafif yağmırlu diyor. Hafif yağmurlu olduğu için sanırım problem olmaz.:) İlerleyen günlerde belki havada iyiye doğru bir gidiş olabilir. Kaptanımız buradan bir liste başlatırsa kimin hangi koşullarda gelip gelemeyeceği konusunda bilgi sahibi oluruz. Mesela ben çığ, deprem, tsunami, toprak kayması, sel ve bunun gibi bilimum doğal afetler olmazsa geleceğim inşallah. :D :D :D

merhaba ;

beylikdüzü - b.çekmece grubu , dün misafirimiz olarak florya ya geldiler. fakat fazla kalamadıklarından sohbet ne idüğü belirsiz bir şekilde havada kaldı. ayrıca zeytinburnu tayfasının da o gün tur günüymüş, hoppacık karşılaşıverdik. hep beraber çay içip biraz sohbet ettik. pazar günü rumeli turunda doyumluk bir sürüş yaşamamız dileği ile.

(link)

@szgn

AAAAAA!!!! Sezginciğim yine artılara yükselmiş puanın.:p

• Beğen
Tepkiler: szgn
günaydın sevgili dostlarım günaydın herkese işlerinde başarılar sağlık bir gün diliyorum.
şimdi aramızda bu cesur yürekleri görmek beni gerçekten çok duygulandırdı
arkadaşlar umarım sayın kaptanımız Elmas hanım bunları duyuyordur ve yağmurda şeker gibi erime fobisinden sıyrılıp bizlere ayak uydurabilir
buradan tekrar ediyorum şuan kendimi iyi hissediyorum ve pazara kadar binmeyip daha iyi olacağımı düşünüyorum büyük bir aksilik olmazsa siz güzel dostlarla olmak tek keyfim olacaktır hepinizin günleri güzel sağlık ve mutlulukla geçsin

@kudu

:):):) aman efendim ne demek sizin duzenlediginiz gezilerin yanında benimkisi bir sey degil...:) :)

En kısa zamanda gorusebilmek umidiyle...:D

@szgn

Sezgin'cim yine soyluyorum yine soyluyorum...gormedim senin gibi fotograf ceken pedalsever..:) :)

Tekrar ellerine ve gozune saglık...:) :)

@AYTEKİN ERZAN

Aytekin Bey merhaba...

Valla bizim ekibimizdeki arkadaslarımız o kadar performanslılarki goruldugu uzere yagmur demez camur demez turlara katılır onlar...:D :D Hepsi ile ayrı ayrı gurur duyuyorum valla...:):)

Yagmurda eriyen seker..hahahahhaha...cok alemsiniz valla...:) kaybolmayan sakız , patlamayan lastik gibi bir sey yani.....hahahhaahahahah

Gelmek ve aranızda olmak icin caba gosterecegime emin olabilirsiniz...

Selamlar...

• Beğen
Tepkiler: szgn
yahuuuuuuuuu trinity bisiklet dostum ben düzenlemiyorum mert kaptan düzenliyor ben arkadan kaptanlık yapıyorum bu arada fotolar güzel sen uçmak istemişşin resimde anlaşılıyor bu gezilerde uçuyorsunuz ya
sezgihanı kutlarım bence hemencecikkkkkkkkkkkk sergi açmalı hemen hemen apaçi robocop kudu gorüşürük gorüşürük şükran şükran

@sports-man

ya evet yanlış yazmışım pardon rumeli kavağı
ama mert kaptan ben seninle her yere giderim hiç sorun değil bu arada bu pazarda bi ara tehlikeye girdi birkaç kıvrak hareketle şimdilik tehlike yok
sevgiler

@trinity72

ya buna neredeyse teşekkür edecektim ama jeton düştü allahtan yani sizce teşekkür etmelimiydim yoksa teşekkür etmemek teşekkür etmek midir bu mesaja

• Beğen
Tepkiler: BERKERO ve szgn
@BERKERO

engel olmaya gayret ediyorum ama olmuyor dostum. medatörist arkadaşlar gözden kaçırdılar heralde. her çıkışın bir inişi vardır diyelim.:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: BERKERO
merhaba arkadaşlar yarın ben bisikleti tamire götüreceğim sabah araba ile gideceğim akşam bisikleti pedallayarak geleceğim merter - b.çekmece

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri