Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@tunacalis

:):):) Ben Cuneyt bey ile sizi karıstırmıstım... O yuzden silmistim adınızı...Ama bu durumda hemen ekliyorum..:):)

Scudo
Arkadaslar ,

21.kez gerceklestirdigimiz icin artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki kısmı hava raporlarında yagıs beklendigi icin 15.01.2009 Persembe aksamı ( yani yarın aksam ) gerceklestirilecektir...

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
B.cekmece Cumartesi pazarının girisi : 19:45
Tarih : 15.01.2009 Persembe
Guzergah : B.Cekmece'den Kumburgaz'a ... Varıs noktamızda cay ,biskuvi,evden getirdiklerimiz ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var.... Donuste B.cekmece'de oturmayan katılımcılarımıza guzel yokus ( Dallas yokuşu ) idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask ve eldiven takma zorunlulugu vardır.
1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Cuneyt Metin
4 ) Bixekolik ( yagmur yagmazsa )
5 ) Halil
6 ) Kıvılcım
7 ) Tuna Calis
8 ) .......

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

@trinity72

20:00 de buluşsak foxun önünde dadından yenmez aslında. yetişmem biraz riskli 19:30'a...

@tunacalis

Biz sizi eger gelecekseniz ( ki son durumunuzu cep numaramdan arayabilir yada sms atabilirsiniz ) B.cekmece pazarının girisinde 08:00'e kadar bekleriz gerekirse...

Selamlar...

@trinity72

Peki kaçıncısını gerçekleştirdiğimizde Çarşamba turlarımız gelenekselleşmiş olacak Elmas ? :D

herkese selam..bende aranıza yeni katıldım bahçeşehir tarafında oturuyorum pazar günleri bende ekibinize katılmak istiyorum bu konu ile ilgili beni yönlendiriseniz memnun olurum....

• Beğen
Tepkiler: BERKERO
merhaba arkadaşlar dün akşam tur çok güzel geçdi yeni arkadaşalr katıldı ve ekip 7 kişi oldu ben ekibi kaçırdım b.çekmece çıkışında yakalatım sonra artık bisiklete alışmanın vediği ve kondisyonun yukarı doğru çıkmaya başladığı bu zamanda rampalarda fazla tıkanmıyorum artık daha uzun yıllar sevgili kaptanımız elmas abla ile birlikde bisiklet üstünde olacağız

teşekkürler herkese teşekkürler elmas abla

Beylikdüzü ve Büyükçekmece eşrafı !!!

Ben ve Sezgihan Pazar günü Mert Kaptan'ın turuna katılmaya karar verdik. Garipçe Köyüne gidiyorlar. Yağmur ihtimali az gözüküyor :) ( Kaynak Devlet Meteoroloji işleri G.M. ) Bir liste başlatıp toplanma saati belirleye biliriz. 10:00 da Beşiktaşta olmamız gerekiyor. Gelecek olan var mı? :vroam:

@karmatte

Aramıza hoşgeldin Karmatte !!!

Pazar günü Mert Kaptan'ın gezisine katılacağız. Garipçe köyüne gidiyoruz. Sen daha önce bu tür gezilere katılmışmıydın ? Veya kendi çapında birşeyler yaptın mı? Bisikletle ne kadar haşırneşirsin ?

Arkadaşlar. 12:30 gibi internet ile ilişkimi kesiyorum. Bir daha da foruma girememe ihtimalim var. Güzergahı açıklayayım:

18.01.2009 Pazar sabahı 06:45 gibi fox city nin önünden geçeceğim. E-5 ten giderek 08:00 da sezgihan ile Florya tren istasyonu önünde buluşacağım. Florya tren istasyonundan trene binip sirkeciye kadar tren ile gideceğiz. Sirkecidende Beşiktaşa kadar pedallayarak 10:00 da Mert Kaptanla buluşacağız. Gelecek olan varsa bu programa göre kendini ayarlasın.

Benimle irtibata geçmek için tel: 05366841099

GÖRÜŞMEK ÜZERE !!!

@BERKERO

vay bilader işi büyütmüşsünüz ya şu bursda olayı olmasaydı aynen sizinleydim valla şimdi neredeyse caydıracaksınız uludağ tırmanışından sizin gibi dostlarla olmak ta başka bi keyifli eğer uludağı iptal edersem sorumlusu sizsiniz gelemezsem size iyi eğlenceler benim içinde balıkyiyin lütfen

• Beğen
Tepkiler: BERKERO
Arkadaşlar merhaba,

Dünkü gezi için herkese tekrar teşekkürlerimi iletirim.

Şükrü Usta'yı muhakkak denemenizi tavsiye ediyorum :))))

merhaba arkadaşlar

tuna haftaya nasipse senin şükrü ustaya gideriz her geçen daha güzel olacak bir arkadaşıma yol bisikledi almak için uğraşıyoruz

ayrıca 500 - 600 ytl arası yol bisikleti arıyoruz

ikl önce ben geldim en son ben gittim?:eek:
haramidere yolu ilkkez bu kadar aracsız gördüm tır ve komyon hariç
manyak:D bi gezi bi okadar da tempolu oldu herkesin ayagına saglık

Arkadaşlar. 12:30 gibi internet ile ilişkimi kesiyorum. Bir daha da foruma girememe ihtimalim var. Güzergahı açıklayayım:

18.01.2009 Pazar sabahı 06:45 gibi fox city nin önünden geçeceğim. E-5 ten giderek 08:00 da sezgihan ile Florya tren istasyonu önünde buluşacağım. Florya tren istasyonundan trene binip sirkeciye kadar tren ile gideceğiz. Sirkecidende Beşiktaşa kadar pedallayarak 10:00 da Mert Kaptanla buluşacağız. Gelecek olan varsa bu programa göre kendini ayarlasın.

Benimle irtibata geçmek için tel: 05366841099

berk gitiyor

bugün itibariyle okulum tatile girmiştir. bisikletimi de alıp kumburgaza dönüyorum bi aksilik olmazsa =)

bakalım bunca süredir bi türlü beraber tura çıkamadığım büyükçekmece-beylikdüzü tayfasının ilk turu ne zamanaymış...?

ayrıca burayı okuduğunu bildiğim için soruyorum; B1rkan bisikleti ne zaman yaptırdın da garipçe turundan bahsediyosun sen ? :)

berk dünki resimler nerede

Halilciğim şirkette ki internet bağlantısında bir problem var. O çözüldükten sonra fotoları rapid share'a yükleyip göndereceğim. Ayrıca güzel videolarda çektim :)

Pazar gezimizin fotoları tamamdır arkadaşlar. Linkleri aşağıda. Ayrıca küçük boyutlu olan videolarıda yüklüyorum. Ancak 200 MB ı geçen videolar var bunların boyutunu küçültmem veya parçalara bölmem gerekiyor. Nasıl yapılacağını araştırıyorum. Öğrenince bunlarıda paylaşacağım.

(link)

(link)

bi dahaki gezi ne zaman ? bi türlü tanışmak kısmet olmadı. ilk fırsat kaçmasın istiyorum artık =)

merhaba eğer aksilik olamazsa yarın akşam olur (yanı bugün)

bekle katanımız elmas abla burada yazar

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri