Arkadaslar ,
21.kez gerceklestirebildigimizde artık alıskanlık olacak olan Carsamba turlarımızın bu haftaki kısmı 03.12.2008 Carsamba aksamı gerceklestirilecektir...
Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....
Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
B.cekmece Cumartesi pazarının girisi : 19:45
Tarih : 03.12.2008 Carsamba
Guzergah : B.Cekmece'den Kumburgaz'a ... Varıs noktamızda cay ,tost ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var...Ekibimizde bu hafta konu yine cok fazla... Donuste B.cekmece'de oturmayan katılımcılarımıza guzel yokus idmanımızda mevcuttur...
Onemli not : Gezilerimizde kask ve eldiven takma zorunlulugu vardır.
1 ) Ben Trinity72
2 ) Sinarit ( Tanju ) ( mesai olmazsa )
3 ) Arda ( babası Sinarit'de gelirse )
4 ) Berkero ( mesai olmazsa )
5 ) Kerem Erbek ( teftis kurulundan...)
6 ) Cuneyt ( teftis kurulu yardımcısı... )
7 ) Komboz ( gelmeye calısacak )
8 ) Sezgihan ( mesai olmazsa )
9 ) Seykem
10 ) .........
Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...
@seykem
Kemalcim ozlettin kendini valla...en son ne zaman gorusebildik yaw ??

Bu durumda bekliyoruz Carsamba aksamı...Donuste o istikamete buyuk ihtimal arac da olacak...Cepten haberlesiriz..
Selamlar...
21.kez gerceklestirebildigimizde artık alıskanlık olacak olan Carsamba turlarımızın bu haftaki kısmı 03.12.2008 Carsamba aksamı gerceklestirilecektir...
Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....
Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
B.cekmece Cumartesi pazarının girisi : 19:45
Tarih : 03.12.2008 Carsamba
Guzergah : B.Cekmece'den Kumburgaz'a ... Varıs noktamızda cay ,tost ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var...Ekibimizde bu hafta konu yine cok fazla... Donuste B.cekmece'de oturmayan katılımcılarımıza guzel yokus idmanımızda mevcuttur...
Onemli not : Gezilerimizde kask ve eldiven takma zorunlulugu vardır.
1 ) Ben Trinity72
2 ) Sinarit ( Tanju ) ( mesai olmazsa )
3 ) Arda ( babası Sinarit'de gelirse )
4 ) Berkero ( mesai olmazsa )
5 ) Kerem Erbek ( teftis kurulundan...)
6 ) Cuneyt ( teftis kurulu yardımcısı... )
7 ) Komboz ( gelmeye calısacak )
8 ) Sezgihan ( mesai olmazsa )
9 ) Seykem
10 ) .........
Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...
@seykem
Kemalcim ozlettin kendini valla...en son ne zaman gorusebildik yaw ??
Bu durumda bekliyoruz Carsamba aksamı...Donuste o istikamete buyuk ihtimal arac da olacak...Cepten haberlesiriz..
Selamlar...