Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Arkadaslar ,

21.kez gerceklestirebildigimizde artık alıskanlık olacak olan Carsamba turlarımızın bu haftaki kısmı 03.12.2008 Carsamba aksamı gerceklestirilecektir...

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
B.cekmece Cumartesi pazarının girisi : 19:45
Tarih : 03.12.2008 Carsamba
Guzergah : B.Cekmece'den Kumburgaz'a ... Varıs noktamızda cay ,tost ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var...Ekibimizde bu hafta konu yine cok fazla... Donuste B.cekmece'de oturmayan katılımcılarımıza guzel yokus idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask ve eldiven takma zorunlulugu vardır.

1 ) Ben Trinity72
2 ) Sinarit ( Tanju ) ( mesai olmazsa )
3 ) Arda ( babası Sinarit'de gelirse )
4 ) Berkero ( mesai olmazsa )
5 ) Kerem Erbek ( teftis kurulundan...)
6 ) Cuneyt ( teftis kurulu yardımcısı... )
7 ) Komboz ( gelmeye calısacak )
8 ) Sezgihan ( mesai olmazsa )
9 ) Seykem
10 ) .........

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

@seykem

Kemalcim ozlettin kendini valla...en son ne zaman gorusebildik yaw ?? :):)

Bu durumda bekliyoruz Carsamba aksamı...Donuste o istikamete buyuk ihtimal arac da olacak...Cepten haberlesiriz..

Selamlar...

Scudo
MERHABA KAPTANIM !!!

Yarın seninde parantez içinde yazdığın gibi eğer mesai olmazsa bizde hakiki öz sezgihan'la geziye katılacağız. :)) Bizim mesai olayı 1 gün öncesinden belli olmuyo malesef. Hatta son yarım saatte bile değiştiği oluyo.

eyi akşamlar arkadaşlar
nassınız epey bi zamandır görüşemiyok,nirelerdesiniz kısmetse yarın akşam inşallah görüşcez,sayın kaptan'a selamlar,pardon ehhee büyük BAŞKAN

@BERKERO

BERK NABER NASILSIN

Kombozcum ,

Boyle buralardan nasılsın demekle olmuyo ..:) Gelin bu aksamda bir gorelim yuzlerinizi yaw...:):)

Kumburgaz Spor Kulubu Tesisleri hizmetimizde artık...:):) Gitmezsek merak ediyor adamlar...hahhahahaah... Ayrıca donuste E-5'i kullanıyoruz...Super oluyo valla...:):)

Kalın saglıcakla...

@b1rkan

Birkan'cım Merhaba...

Gidis rotamız aynı yine...Iceriden ve Guzelce uzerinden yani...gerci sen o rotanın tamamını bisikletindeki problem sebebiyle gorememistin ama.. :(

Bulusma yerimize yetisemezsen en azından daha once gordugun son noktaya vardıgında bizi ara derim ben...Varıs noktamız ise Kumburgaz Spor Kulubu Tesisleri ...:):) sanırım orayı biliyosun..:) Listeye yazıyorum senide..:)

Gorusmek Uzere...

21.kez gerceklestirebildigimizde artık alıskanlık olacak olan Carsamba turlarımızın bu haftaki kısmı 03.12.2008 Carsamba aksamı gerceklestirilecektir...

Tarih : 03.12.2008 Carsamba
Guzergah : B.Cekmece'den Kumburgaz'a ... Varıs noktamızda cay ,tost ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var...Ekibimizde bu hafta konu yine cok fazla... Donuste B.cekmece'de oturmayan katılımcılarımıza guzel yokus idmanımızda mevcuttur...

1 ) Ben Trinity72
2 ) Sinarit ( Tanju ) ( mesai olmazsa )
8 ) Sezgihan ( mesai olmazsa )
9 ) Seykem
10 ) Birkan
11 ) .........

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez..

Sizlere Katımayı Okadar çok Isterim Ki üdnde Izinliydim Bide Fakat Rahatsızdım Kabul Ederseniz Başka Bi Turda Katılırım Umarım

Size Katılmayı çok Isterdim Keşke Rahatsız Olmasaydım Hemde Dün Izin Günümdü Aksilik Kabul Ederseniz Gelecek Sefere

Herkese Merhaba,

Dun aksam cok guzel bir tur gerceklestirdik...Katılan herkese cok ama cok tesekkur ederim....

Sevgilerimle...

• Beğen
Tepkiler: BERKERO
@b1rkan

Birkan'cım Merhaba..

Hava yagıslı gorundugu icin maalesef hayır...:(:( yagıssız gun bekliyoruz...:)

Bu arada simdiden bayramını kutlarım...

Sevgilerimle...

@AYTEKİN ERZAN

Aytekin Bey Merhaba,

Anladıgım kadarıyla siz de bizim bolgede ikamet ediyorsunuz..Sizi de aramızda gormeyi cok isteriz...Lutfen buradan bizi takip ediniz..

Selamlar...

Bir bayram daha çoşkuyla sevgiyle huzurla geçmesi dileğiyle herkesin bayramı kutlu olsun.

Bugün yüzün öpülmekten solsun
miden 5 kilo tatlıcıkla dolsun
cüzdanını mahalle bücürleri soysun
bayramın mübarek olsun :))

• Beğen
Tepkiler: naz34 ve BERKERO
bende herkesin bayramını kutluyorum aslında bi bayramlaşma merasimi adı altında küçük bi tur yapılabilseydi

• Beğen
Tepkiler: BERKERO
21.kez gerceklestirebildigimizde artık alıskanlık olacak olan Carsamba turlarımızın bu haftaki kısmı 17.12.2008 Carsamba aksamı gerceklestirilecektir...

Tarih : 17.12.2008 Carsamba
Guzergah : B.Cekmece'den Kumburgaz'a ... Varıs noktamızda cay ,tost ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var...Ekibimiz bu hafta bayram tatili donusu yine bir suru konu ile bir araya gelecek...Arkadaslarımız gezip gorduklerini anlatsa yine yeter yani... Donuste B.cekmece'de oturmayan katılımcılarımıza guzel yokus idmanımızda mevcuttur...

1 ) Ben Trinity72
2 ) Sinarit ( Tanju )
8 ) .........

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez..

• Beğen
Tepkiler: cuneytmetin
@b1rkan

Birkan'cım bu durumda iyilesirsen bekliyoruz valla...en kotu ihtimal Kumburgaz Spor Kulubu'nun yerini biliyorsun...Bekliyoruz yani...:):)

Gecmis Olsun ...En kısa zamanda iyilesmen dilegiyle...

@AYTEKİN ERZAN

Aytekin Bey Merhaba,

Biz saat 21:30 civarı Kumburgaz Spor Kulubu'nde oluyoruz genelde....Cep telefonum acık olacak..Haberlesiriz...

Bu arada merakımdan sormak istiyorum siz neden bizimle Kumburgaz'da bulusmak istiyorsunuz anlayamadım...

Selamlar...

@b1rkan

Selam Birkan. Birde şöyle bir durum var. Acaba çivi çiviyi söker mi? :)

Bu aragaz ışığında bekliyoruz seni:p

Arkadaşlar herkese selamlar,

Sinanoba'da oturuyorum, bugün işten eve dönerken saat 8.45'te Sinanoba'da bir bisiklet kafilesiyle karşılaştım. İnanın çocuklar gibi sevindim. Arabayla durdum, gruptan Hasan Bey ile tanıştım. Forumun adresini de o verdi. Sinanoba'ya Nisan'da taşındım, o günden bugüne kadar Sinanoba Büyükçekmece arasında tek başıma bisiklete binmeye çalışıyorum. Tabi tek başıma olduğum için kafamda kask üzerimde bisiklet kıyafetimle ne kafama pet şişe kaldı atılmadık nede yemediğim saçma sapan küfürler. Biraz da soğumaya başladım başıma gelen bu keyifsiz durumlardan dolayı ama bugün bu çevrede de bisiklet aşığı insanlar olduğunu gördüm. Eğer sizlere uygun olursa kafilenize dahil olmayı isterim. Hasan Bey her çarşamba Büyükçekmece Turgut Özal meydanında buluştuğunuzu söyledi. Eğer önümüzdeki çarşamba da bir gezi olursa kesinlikle geleceğim.

Saygılarımla
Cüneyt Metinoğlu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri