@keremkeke
Son vukuatından sonra seni aramızda ne kadar gorebilecegiz bilemiyorum...Evdekilerden de kırmızı kart gormussun zaten...Gercekten cok uzuldum...Cok gecmis olsun...

@tunacalis
Merhaba,
Bizim ekibin cogunlugunda dag bisikleti var ama biz aramıza 14 yasın ustunde olan , bisikleti , kaskı ve eldiveni olan herkesi kabul ediyoruz...Dolayısıyla sizi aramızda gormekten mutlu oluruz...
Selamlar...
@seykem
Sevgili Seykem,
Valla atlanılmıs bi sey yok su ana kadar...Sadece Ramazan ayının baslamıs olması sebebiyle 03.09.2008 Carsamba gunu turumuz olamadı...Bunun dısında hic bi aksaklık yok su ana kadar....
Bizim ekibin geleneksel gezileri Carsamba ve Pazar idi...Carsamba yapamadıgımız icin gecen hafta Cuma aksamı cıktık...Cok guzeldi...Fotoları ekliycez bu aksam insallah...Pazar yerinede bu aksam cıkıyoruz kısmet olursa...

Detaylar az sonra....

Bu arada Trinity'nin oglu ilkokul 1.sınıf oldugu icin cok fazla giremedi su gunlerde foruma ama geri dondu yine iste...

Simdi okullu olduk , sınıfları doldurduk, sevincliyis hepimiz , yasasın okulumuz...

hahhaa
Bu arada beni cok merak eden arkadaslar nedense cep telefonumu bildikleri halde aramıyorlar...Bu da ayrıca atlanmaması gereken bi detay bence...Foruma merak ettik diye yazacagınıza bi arasaydınızda sorsaydınız derler adama dimi..

Selamlar...
Arkadaslar ,
21.kez gerceklestirebildigimizde artık alıskanlık olacak olan Pazar turlarımızın bu haftaki kısmı Ramazan ayının ilk haftasonuna denk gelmesi sebebiyle 08.09.2008 Pazartesi aksamına yani bu aksama ertelenmistir......
Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....
Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 20:30 ( iftardan sonra olması gerektigi icin )
Albatros sahili 20:45
Tarih : 08.09.2008 Pazartesi
Guzergah : B.Cekmece'den Guzelce ve otesine gidebildigimiz kadar ... Varıs noktamızda cay ,tost ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var...Donuste Bcekmece'de oturmayan katılımcılarımıza guzel yokus idmanımızda mevcuttur...
Onemli not : Gezilerimizde kask ve eldiven takma zorunlulugu vardır.
1 ) Ben Trinity72
2 ) Sinarit ( Tanju )
3 ) Arda
4 ) Selim ( Fairway )
5 ) Kıvılcım
6 ) Kirazlı
7 ) Hasan Bey
8 ) Ayhan Bey
9 ) .........
Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...