Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
selam millet: KEREM sen ne oldu biniyomusun bisiklete bu arada nasıl olsu saglık....

Avrupa yakasının mudavimi jitan nasılsı cay party si bu arada :D

• Beğen
Tepkiler: keremkeke
Scudo
@keremkeke

Yasak falan yok ortada arkadaslar...Ne yasagı ...Yasaklamak yasaktır...:):)Ramazan ayına adapte olmaya calısıyorduk ve olduk sanırım....Birazdan geliyor tur duyurusu.....:):)

@brksyhn

Burakcım biz yaz demeyiz kıs demeyiz ceviririz pedalı ...:):)Sen yeterki bizimle ol...:):)

@seykem

Evet Kerem yaw...Acıkcası bende merak ettim bak...Ne oldu sen binebiliyo musun bisiklete??? Doktor izin verdimi yani ??

@brksyhn

Niyemis o bakem...Biz olmedik daha burdayız valla....

@keremkeke

Uyumuyoruz...Hala bir aradayız...Sadece Ramazan ayına alısmamız gerekiyordu ve 4 gunde alıstık iste....Yani her boslugu fırsat biliyosunuz gibi geldi bana...:):):)

@fairway

Kessinliklen devam ediyoruz...:):)

Arkadaslar ,

21.kez gerceklestirebildigimizde artık alıskanlık olacak olan Carsamba turlarımızın bu haftaki kısmı Ramazan ayının ilk haftası olması sebebiyle 05.09.2008 Cuma aksamına ertelenmistir....

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 20:30 ( iftardan sonra olması gerektigi icin )
Albatros sahili 20:45
Tarih : 05.09.2008 Cuma
Guzergah : B.Cekmece'den Guzelce ve otesine gidebildigimiz kadar ... Varıs noktamızda cay ,tost ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var...Donuste Bcekmece'de oturmayan katılımcılarımıza guzel yokus idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask ve eldiven takma zorunlulugu vardır.

1 ) Ben Trinity72
2 ) Sinarit ( Tanju )
3 ) Arda
4 ) Komboz ( Baykal )
5 ) Selim ( Fairway )
6 ) Kirazlı
7 ) Hasan Bey
8 ) ........

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91...Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

Tur yapmassak kilo alıcaz. İftarda da yeniyor be kardeşim ya:) pedala devam...

@seykem

sağlık filan hikaye oldu
sigaradan beter bu meret rüyalarım kaçıyor :D
bisikleti getirdim ama kimseden ses çıkmıyor binemiyorum bu akşam kısmetse sizinleyim

@trinity72

1 ) Ben Trinity72
2 ) Sinarit ( Tanju )
3 ) Arda
4 ) Komboz ( Baykal )
5 ) Selim ( Fairway )
6 ) Kirazlı
7 ) Hasan Bey
8 ) Keremkeke (+)
YOKUŞTA VAR GELMEZMİYİM BEAA :)

@keremkeke

Seni aramızda gormekten cok mutlu olacagız sayın Keke...:)

@trinity72

sayın 4 yıldızlı trinity ;
mektubuma başlamadan önce :p

şaka bi yana bende mutlu olucam inşallah :)
haydin 20:30da görüşürüz :)

ARKADASLAR AHH AHHH sizin ile olmak o kadar cok isterdim ki bugun kısmet degil mis ne yapalım haftaya insallah ...(iftara davetliyim )

@seykem

Kısmet iste...Insallah Ramazanda hep beraber bi iftar yapma planımız var bu arada...Bilgin olsun....

Tabi ki trinity seve seve gelirim ama zamanı bi kac gun onceden kararlasırırsak daha iyi olur yapacagımız iftarın . Bugun benim yerimede pedallayın kalbim sizin ile :D

merhabalar ; :)
sayın trinityden bi gece mesajı bekliyorduk ama gelmemiş :)
dün akşam gerçekleştirdiğimiz tur çok güzeldi
ev sahipliği için herkese teşekkürler
daha sonra tekrar görüşmek üzere...

Arkadaslar Merak Ettim Nasıldı Geleneksel Cuma Gezileri Bakıyorum Trinity Den De Hic Bi Ayrıntı Yok Olmuyo Bole Forum Dostlarını Ve Gurup Uyelerini Bole Habersiz Bırakarak Merakta Bırakmayınızz Sevgili Kaptnacıgım :D.......

@trinity72

Trinity hanım,

Yol bisikletli arkadaş var mı aranızda. Kullandığınız yollar yol bisikletleri içinde uygun mu ?

@keremkeke

Son vukuatından sonra seni aramızda ne kadar gorebilecegiz bilemiyorum...Evdekilerden de kırmızı kart gormussun zaten...Gercekten cok uzuldum...Cok gecmis olsun...:(:(

@tunacalis

Merhaba,

Bizim ekibin cogunlugunda dag bisikleti var ama biz aramıza 14 yasın ustunde olan , bisikleti , kaskı ve eldiveni olan herkesi kabul ediyoruz...Dolayısıyla sizi aramızda gormekten mutlu oluruz...

Selamlar...

@seykem

Sevgili Seykem,

Valla atlanılmıs bi sey yok su ana kadar...Sadece Ramazan ayının baslamıs olması sebebiyle 03.09.2008 Carsamba gunu turumuz olamadı...Bunun dısında hic bi aksaklık yok su ana kadar....

Bizim ekibin geleneksel gezileri Carsamba ve Pazar idi...Carsamba yapamadıgımız icin gecen hafta Cuma aksamı cıktık...Cok guzeldi...Fotoları ekliycez bu aksam insallah...Pazar yerinede bu aksam cıkıyoruz kısmet olursa...:):) Detaylar az sonra....:):):)

Bu arada Trinity'nin oglu ilkokul 1.sınıf oldugu icin cok fazla giremedi su gunlerde foruma ama geri dondu yine iste...:):) Simdi okullu olduk , sınıfları doldurduk, sevincliyis hepimiz , yasasın okulumuz...:):):) hahhaa

Bu arada beni cok merak eden arkadaslar nedense cep telefonumu bildikleri halde aramıyorlar...Bu da ayrıca atlanmaması gereken bi detay bence...Foruma merak ettik diye yazacagınıza bi arasaydınızda sorsaydınız derler adama dimi..:):D :)

Selamlar...

Arkadaslar ,

21.kez gerceklestirebildigimizde artık alıskanlık olacak olan Pazar turlarımızın bu haftaki kısmı Ramazan ayının ilk haftasonuna denk gelmesi sebebiyle 08.09.2008 Pazartesi aksamına yani bu aksama ertelenmistir......

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 20:30 ( iftardan sonra olması gerektigi icin )
Albatros sahili 20:45
Tarih : 08.09.2008 Pazartesi
Guzergah : B.Cekmece'den Guzelce ve otesine gidebildigimiz kadar ... Varıs noktamızda cay ,tost ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var...Donuste Bcekmece'de oturmayan katılımcılarımıza guzel yokus idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask ve eldiven takma zorunlulugu vardır.

1 ) Ben Trinity72
2 ) Sinarit ( Tanju )
3 ) Arda
4 ) Selim ( Fairway )
5 ) Kıvılcım
6 ) Kirazlı
7 ) Hasan Bey
8 ) Ayhan Bey
9 ) .........

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

• Beğen
@trinity72

dün göztepede tam çöp konteynırının yanından geçerken araç aniden üstüme doğru kırınca boynuzlar iki araç arasında sıkıştı
bileğim burkuldu ve araba dirseğime sürterek geçti
hafif ezilme ve morarma var
tabi evdekiler gördü binme etme dinleyen yok :)
ama kız arkadaşım kendini düşünmeyen beni hiç düşünmez diyerekten başlayan ağır bi konuşma yapınca mecburen onlar unutana kadar 1-2 hafta kendimi sıkmalıyım :D

@keremkeke

Kız arkadasının forumdan haberi yoktur yada haberi olmaz umarım...:D :D

Kerem geçmiş olsun.
Hani her iki anlamda... Yazını okurken kız arkadaşımda beni bıraktı diye devam ediyor sandım..:) Neyse tekrar geçmiş olsun....
Bu arada boynuzların faydası oluyor sanırım. Kıvılıcım da yere düştüğünde kendisine faydası olmasada bisikleti korumuştu...
@keremkeke

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri