Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
walla görünce resimleri çok üzüldüm ya yaktın beni lastik :S

bidaha yapalım bidaha :)

Scudo
@seykem

Seykemcim sen iyi alıstın bizi ayagına getirmeye...

Bu defa sen gel bakalım B.Cekmece tarafına ..Cunku biz Guzelce tarafına uzarız gibi geliyo bana...:):)

Selamlar...

@cakmakmehmet

Mehmet bey selam,

Biz Guzelce'ye aracların gittigi icerlerden bi yoldan gidiyoruz...E-5'ten gitmiyoruz yani..Yine de mi yasak oluyo ?? Orda bi cay bahcemiz vardı sahilde..Orda oturup cay-tost muhabbeti yapıyoduk ama... :( Ya niye yasaklanmıs bisiklet neymis sebepleri valla ogrenmek istiyorum..:boese157: Bilginiz var mı ?

Selamlar...

@seykem

Cadı kelebegi olmak kolay deil biliyosun... :)

• Beğen
Tepkiler: cakmakmehmet
@trinity72
merhaba semtdaşım..
derlerki güzelceye kelaynaklar göçede
kelaynaklar bisikletden korka
belediye bu yüzden
bisikleti yasaklaya.

derin hoşgörünüze sığınarak yazdığım bu satırları okurken bana kızmadığınızı umuyorum ..saygılar sunarım

MEHMET ABİ sende de bu arada yazılarda bugun bi, sairlik havası sezmekteyim :D

@trinity72
SELAM Tek korkum o yokus aslında ben de sizin ile gelmek istiyorum guzelce tarafına hani ama ;yarın bi olsun hayırlısı ile belki bilegimi oldugundan daha guclu hissederim ins.
Bu arada sensiz kullanılan bisikletten pek tat alıcagımızı sanmıyorum (izine cıkacagın icin )
:(ama olsun sen guzel bi tatili cok hak ediyosun :)

sevgili kardeşim seykem..
bu gün tarlaya ne ekem
asfalt yolda giderken
lastiğime battı diken

seykem katıldı bize
onur verdi hepimize
bisiklet bereketi geldi
güzelim beylikdüze

gözlerinden öperim

Saygılarımız ile abi bu sairlik ruhu, bisiklet, uzun yol ,sende neler varmıs bole :p Bu arada sizin geleneksel pazar gezinize katılıcam bi pazar mehmet abi haberiniz olsun ...

gel kardeşim gel
giyme sakın düşük bel
kahkahadan gözyaşım
durmaz akar oluk sel

seykem geldi bir pazar
aman değmesin nazar
bisiklet etmiş sarhoş
sele üzerinde sızar

hepinize kucak dolusu sevgiler

Her keze selamlar Arkadaşlar çarşamba günü gezi yapılıyormu?Beni de bilgilendirin.

yapılıyo tabi ki kirazlı yarın 19:30 gibi hazırlıklara basla beylikduzu migrosta bulusulur herhalde 20:00 da kask aldın mı kırazlı ? aman onu al ; Bizim gurup sessiz ama bu mesajlara ayrıntılı bilgileri yarın veya bugun yazarlar bunu trinity den bekiliyoruz tabi ki listede sende olucaksaın kirazlı ....

Yarın sabah bisikletle Çorlu'ya gitmezsem/gidersem dönmem/ eşlik etmek isterim sizlere
Ayrıntıları bekliyoruz

Herkese selamlar ben beykentte oturuyorum.Belki arada görüyorsnuzdur trek 6300 kırmızı kaskla genele hasbahce yokuşunda yada gürpınar pekmez ordakı toprak yoldayım.İsmim KIVILCIM yaş 24 Babamla beraber ki kendisi benden daha cok biner yazın ortasında kalın kalın giyinip Basında sarı kaskı ile beylikdüzü beykent civarında gezen DAKAR bisikletli. Pedalıma eşlik edicek yada edicegim arkadaşlar arıyorum iyi pedallar

seni aramızda gormekten zevk duyarız kıvılcım sayfayı takip et yarın rota acıklanıcaktır .....

@bvernik

bvernik senin ile pedallamak isteriz sayfada trinity acıklıyacaktır biraz bize tuyo verdi ama net bilgiyi yarın yazar herhalde .....

@kirazli

Arkadaslar,

Fenerbahce macı sebebiyle Carsamba gezimiz 07.08.2008 Persembe aksamına ertelenmistir....Carsamba ve Pazar gezilerimiz ile ilgili daha cabuk bilgi alabilmeniz icin tel numaram 0542 275 95 85 ...

Selamlar...

@KIVILCIM

:):):):) Kıvılcııııııııııım.... Bizim ekip babanla senden once tanıstı....:):) Senden bahsetmisti bana...Biz komsuyuz bu arada...Gokte ararken yerde buldum ben sizleri...:):):):)

Babanı ( Mehmet Angın bey ) ve seni Fenerbahce macı sebebiyle 07.08.2008 Persembe aksamına ertelenen turumuza bekliyoruz...Irtibatı koparmayalım...Irtibat numaram 0542 275 95 85 ...Gizli numaradan aranırsa cevap verilmez...:)

Seni de aramızda gormekten cok ama cok mutlu oldum...

Bu arada bizim ekipte 2 cift baba-ogul durumumuz oldu arkadaslar...Acaip mutluyum bu durumdan...:)

Herkese selamlar...

@seykem

Bedenim orda ama kalbim sizlerle olacak....:):)

• Beğen
Tepkiler: kirazli
İsminizi bilemedigim için trinity diyecegim trinitiy hanım işim sebebyile trde degilim ama 10unda gelicegim geldikten sonra emin olun bol bol pedal atasım var biskletimi cok özledim:D

Arkadaslar ,

21.kez gerceklestirebildigimizde artık alıskanlık olacak olan Carsamba turlarımızın bu haftaki kısmı bu hafta Fenerbahce macı olması sebebiyle 07.08.2008 Persembe aksamına ertelenmistir....

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:45
Albatros sahili 20:00
Saat : Aksam 20:00
Tarih : 07.08.2008 Persembe
Guzergah : B.Cekmece'den Guzelce ve otesine gidebildigimiz kadar ... Varıs noktamızda cay ,tost ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var...Donuste Bcekmece'de oturmayan katılımcılarımıza guzel yokus idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask ve eldiven takma zorunlulugu vardır.

1 ) Ben Trinity72
2 ) Sinarit ( Tanju )
3 ) Arda
4 ) Komboz ( Baykal )
5 ) Seykem
6 ) Orkun
7 ) Mehmet Angın ( Kıvılcım'ın babası )
8 ) Kıvılcım ( E artık babası geliyo O da gelir heralde... )
9 ) Selim ( Fairway )
10 ) ........

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....

Selamlar....

@KIVILCIM

08.08.2008 ile 17.08.2008 tarihleri arasında yıllık izinde olacagımdan geldigimde muhakkak gorusmek isterim...Proceler cok bizde cunku...:):)

Bu arada babanın fotografları bugun yarın forumda olacak ..bilgine...:)

Selamlar...

Arkadaslar ,

21.kez gerceklestirebildigimizde artık alıskanlık olacak olan Carsamba turlarımızın bu haftaki kısmı bu hafta Fenerbahce macı olması sebebiyle 07.08.2008 Persembe aksamına ertelenmistir....

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum.... (GUNCELLENMİS COPY)

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:45
Albatros sahili 20:00
Saat : Aksam 20:00
Tarih : 07.08.2008 Persembe
Guzergah : B.Cekmece'den Guzelce ve otesine gidebildigimiz kadar ... Varıs noktamızda cay ,tost ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var...Donuste Bcekmece'de oturmayan katılımcılarımıza guzel yokus idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask ve eldiven takma zorunlulugu vardır.

1 ) Ben Trinity72
2 ) Sinarit ( Tanju )
3 ) Arda
4 ) Komboz ( Baykal )
5 ) Seykem
6 ) Orkun
7 ) Mehmet Angın ( Kıvılcım'ın babası )
8 ) Kıvılcım ( E artık babası geliyo O da gelir heralde... )
9 ) Selim ( Fairway )
10 ) Kirazlı(BULENT)
11 ).................

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....

Selamlar....

@KIVILCIM

Bu arada Avatar'dan anladıgım kadarıyla bi zıpkın olayı soz konusu...Bu kadar mı tesaduf olur ya ??? Diger baba - ogul ciftimizde de babanın ( Sinarit ) aynen boyle bi merakı var....Bu kadar rastlantıya bi sey soyleyemiyorum....:):):):)

Sevgiler... Ayrıca ismim Elmas....:)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri