Scudo Sports

Az Önce Kazadan Son Anda Kurtuldum

Tunakan Önen

Forum Bağımlısı
Tepki
241
Bisiklet
Salcano
Az Önce Evimden Çıktım Bağdat Caddesine İniyodum Yaklaşık Hızım 50-55 KMH Ve Bi Renault Masterin Önüme Kırması Sonucu Sen Napıyosun Diye Bağırdım Adam Bunun Üzerine Frenlere Basıp Bana Araba Camında Küfür Ediyodu Bende Tabi O Panik İle Küçük Bir Küfür Ettim Adamı Geçtim Gidiyodum Baktım Adam Beni Takip Ediyor En Sonunda Ters Bir Yöne Girerek Adamdan Kurtuldum İnanınki Bi Gıdım Bisiklere Saygıları Kalmamış Keşke Plakasını Alabilseydim :mad:

• Beğen
Tepkiler: alpin poyraz
Scudo
Deniz kuralı geçerli sanıyor bu şoförler. Küçük gemi büyük gemiye yol verir hesabı.
İçine bindikleri demir yığınına güveniyorlar, sanki ölmeyecekler !

• Beğen
Tepkiler: Tunakan Önen
adamın arkasına geçip aracına zarar vereceksin sonra basıp gidiceksin hayatta yakalayamaz bunlara o yakışır

@alper Ku

Eğer Ben Bu Olayda Vursaydım aynı Şekilde 3. Kazam Olacaktı Ne Bir Uyarı Levhası Var Ne İnsanlarda Saygı Var

Dostum geçmiş olsun, uğraşmaya değmez bu müsveddeler..

Sizin hızınızda yüksekmiş,

Geçmiş olsun..

Geçmiş olsun. Ben böyle durumlarda adamın camına tükürüp ters yönden yoluma devam ediyorum. Çok doğru bir davranış olmasa da hem benim sinirim geçiyor hem de kimse zarar görmüyor.

• Beğen
Cidden, Bağdat Caddesi'nde (ya da Bağdat Caddesi'ne çıkan ara sokaklarda) 50 km hız yapmak akıl karı bir iş değil. Burada sizin de hatanız var.

Araç sürücüsü bambaşka bir malmış orası ayrı tabi.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@Sefa.

Haklısınız Benimde Hatam Var Yok Değil O kadar Hıza Çıkmamalıydım Başka Konu Önümde İlerleyen Arabayı Farkediyor Frene Basıyor Beni Görüyor Fakat Yola Tam Gaz Çıkmaya Devam Ediyor BEnim Kızdığım Konu Burda

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Söyledim zaten, araç sürücüsü malmış. :D

Geçmiş olsun bu arada.

Geçmiş olsun,
bahsettiğini hızlar şehir içi için çok yüksek, lütfen dikkat edin.

Her zaman sizi görmediklerini, durmayacaklarını düşünün.
Göz göze gelseniz dahi güvenmeyin, insanlar çıldırmış durumda.

Oncelikle buyuk gecmis olsun ve Allah tekrarindan saklasin. Ama hizinizda seyrettiginiz trafik ve bolge icin hicde az degilmis ve bunu zaten kabul ediyorsunuz...

Ozellikle araba suruculeri bisiklet, yaya ve motorsikletlere karsi cok saygisiz. "Nasilsa bana birsey olmaz, onlar dikkat etsin. Hizli olan benim yolda benim hakkim. Kuralda neymis" mantigi genis bir sekilde hakim. Kamyoncularda otomobillere bu sekilde yaklasirlar, araba kullananlar bilir. Dogru mu? Elbette degil!
Yine de denetleme, polis, kanit vb. yoksa elden gelen kendi aramizda sikayet etmekten ote gecmiyor. Bu arada ne kadar hakli da olsaniz araca zarar verdiginizde durum daha kotu bir hal aliyor. Zaten kural ihlali ile caniniza kasteden suruculerin, insanliktan ve egitimden ne kadar nasip aldigi belli oluyor. Siz buna araca fiziksel zarar eklerseniz, bir sekilde kacip kurtulabilirsiniz. Buna da eyvallah. Ancak bu tip suruculer bu kez tum bisikletlileri ayni kefeye koyuyor. Hic bir gunahi olmayan bisiklet surucusu arkadaslarimizdan surekli olarak bunlarin acisini cikarmaya calisiyor, yaralanmalarina hatta olmelerine sebep oluyor bunu unutmayin lutfen!!!

@Soner Sarihan

Gecmis olsun. Umarim en kotu deneyiminiz bu olur. Soner Bey'in dedigi gibi gozgoze gelip size yol vereceginizi dusundugunuz adam bile birden uzerinize surebiliyor.

• Beğen
Geçmiş olsun ben yine de üzerine basa basa söylediğim şeyi tekrarlıyacağım araçta her kim olursa olsun laf diyaloguna girmeyin manganda çok. Sinirinize yenilecek olursanız araça zarar verin ve tüyün riskli yine de tavsiye etmem. Hatta şu şekilde bir örnek verebilirim yaklaşık 2 hafta önce saat 13:00 sularında Küçükyalı Evlendirme Dairesinin oradan eve yürüyerek geleyim dedim yolda 1 veya 2 bisikletliye rastladım sahil yolunu bilen bilir kaldırımda bisiklet yolu var neyse adamın birisi bisiklet yolunun ortasından yürüyordu kendimi tutamadım adamı güzel bir dille uyardım adamın bana cevabı çok yoğun bisiklet yolu dedi benden bunun üzerine o yolda yürümemen gerektiğini bilmen gerekiyor araç yolunda nasıl yürüyemiyorsan burada yürümemen gerekli dedim ve bu yolda yürüyenlere kasıtlı çarpıyorum dedim bunun üzerine konu kapandı muhtemelen ufak bir diyalog adamın anlamasını sağladı.

• Beğen
Geçtiğimiz pazar antrenman dönüşü bizde o hızlarda iniş yapıyorduk bir dağ başından inişin bitimine yaklaşık olarak 200 metre kala park halindeki kırmızı bir seat marka araç bizim kendisine 10 - 15 metre kala sinyalsiz ve ani olarak çıkış yaptı ancak ben bu durumu fark etmiş ve önümdeki arkadaşımı yavaşla diye uyarmıştım dikkatimiz sayesinde bir sorun yaşamadık ancak arkadaşım anlık sinirle epey bir saydırdı sonuna kadarda haklıydı araç durdu ama içindekinin aşağı inecek cesareti yoktu zaten böyle birşey denemesi zaten büyük bir hata olurdu çünkü haklı olan taraftık ayrıca 5 kişiydik ben araçtaki şahısa yürü devam et işareti yaptım ve gitmesini sağladım arkadaşımı da güç bela sakinleştirdim ve yolun kalan kısmı için yeniden pedallamaya başladık bu malesef her zaman olan ; ve olmaya da devam edecek şeyler malesef siz siz olun son derece soğukkanlı olmaya çalışın sinir anında kendimizi kontrol etmemiz kolay değildir ancak bunu yapmak zorundayız çünkü bizleri evlermizde yüreği ağızlarında bekleyen yakınlarımız var

Öncelikle Yorumlarınız İçin Hepinize Çok Teşekkür Ederim.Bu Kadar Bisiklet Sürüşümde İlk Defa Bukadar Hız Yapmak İçimden Geldi Böyle Bi Hızlada Hayvanatın Tekine Çattık Buda Bana Ders Olur Ama İnsanlarımızın Öğrenmesi Gereken Çok Şey Var Keşke Bu Olayları Çok Az Kişi Yapma Şuan Dışarıda Bisiklet Sürmek İsteseniz Ya Sizi Ezmek İsterler Yada Önünüze Kırarlar.Böyle Otomobil-Kamyon Sürücülerine Ehliyet Vermeyeceksin.

@Yakup Kohen

Feyzullah Caddesi.

Geri