Oncelikle buyuk gecmis olsun ve Allah tekrarindan saklasin. Ama hizinizda seyrettiginiz trafik ve bolge icin hicde az degilmis ve bunu zaten kabul ediyorsunuz...
Ozellikle araba suruculeri bisiklet, yaya ve motorsikletlere karsi cok saygisiz. "Nasilsa bana birsey olmaz, onlar dikkat etsin. Hizli olan benim yolda benim hakkim. Kuralda neymis" mantigi genis bir sekilde hakim. Kamyoncularda otomobillere bu sekilde yaklasirlar, araba kullananlar bilir. Dogru mu? Elbette degil!
Yine de denetleme, polis, kanit vb. yoksa elden gelen kendi aramizda sikayet etmekten ote gecmiyor. Bu arada ne kadar hakli da olsaniz araca zarar verdiginizde durum daha kotu bir hal aliyor. Zaten kural ihlali ile caniniza kasteden suruculerin, insanliktan ve egitimden ne kadar nasip aldigi belli oluyor. Siz buna araca fiziksel zarar eklerseniz, bir sekilde kacip kurtulabilirsiniz. Buna da eyvallah. Ancak bu tip suruculer bu kez tum bisikletlileri ayni kefeye koyuyor. Hic bir gunahi olmayan bisiklet surucusu arkadaslarimizdan surekli olarak bunlarin acisini cikarmaya calisiyor, yaralanmalarina hatta olmelerine sebep oluyor bunu unutmayin lutfen!!!