Bu soruyu sizin gibi bu işle haşır neşir insanlara sorabilmek adına siteye üye oldum. İstanbul'da öğrenciyim, aynı zamanda bir hazır giyim firmasında part time çalışıyorum. İş çıkışı spora git ordan eve git, yol parası ve trafikten (hatta bazen taksiye binmek zorunda kalmaktan) sıkıldım. Bundan birkaç sene evvel arkadaşımın aldığı decathlon triban yol bisikletini görünce öyle bir heveslendim, bende 80 liraya aldığım emektar beldeyama dağ bisikletimle 100 km üzerinde 2-3 sefer yol yaptım. Maddi durumum çok iyi olmadığından bisiklet alamadım. Ama şuan zaruri bir durum ve birazda keyif işin içinde olduğundan bir maaşımı yatırmaya karar verdim. 600 tl civarında bir bütçeyle yaptığım araştırmalara göre toplama veya klasik şehir/yol bisikleti alabiliyorum. Ama kadrosu alüminyum mudur çelik midir, boyu iyi midir? Vites gibi kompleks aksamları arıza yapar mı ne yazık ki kestiremiyorum. Bu paralarla eski bir kadro bulup güzel bir şehir bisikleti toplayabilir miyim? Veya sağlam bir yol bisikleti alabilir miyim?