The UGUR
1317-P.8
- Tepki
- 2.033
- İsim
- Ugur
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Cannondale
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Forum'da konular var evet araştırdım.Ancak tatmin olmadım.Yani benzer bir sıkıntısı olanı görmedim.Neyse, Bisikletimle geçen gün çok kötü bir havada çıktım.Bir dağ bisikleti kadar kirlendi.Yıkayamadım ıslak mendil ile sildim.Oldukça da temiz oldu.Neyse asıl sorun yine çıt sesi.Benim aynakol daha önce sökülüp tekrar greslendi bu çıt sesi yüzünden.Ses gider gibi oldu ama gitmedi.Pedallarım da dandik bir şey onlardan şüphe ediyorum.Spd falan olmayan wellgo marka dağ bisikleti pedalları.Ama bugün fark ettim ki, pedalları elimle çevirdiğim zaman aynakoldan çıt çıt ses geliyor.Eskisi gibi bisikletin üzerindeyken değil yani.
Demek istediğim; elle çevirirken pedalı çıt sesi var.Yarın Accell'e gidip soracağım ama siz ne düşünüyorsunuz merak ettim.Zincirim uzun, değişecek zaten.Bunun aynakol ile alakası olduğunu düşünmüyorum.Yanılıyorsam düzeltirseniz sevinirim.Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Demek istediğim; elle çevirirken pedalı çıt sesi var.Yarın Accell'e gidip soracağım ama siz ne düşünüyorsunuz merak ettim.Zincirim uzun, değişecek zaten.Bunun aynakol ile alakası olduğunu düşünmüyorum.Yanılıyorsam düzeltirseniz sevinirim.Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.