Scudo Sports

Aynakol yaprağında yamulma

r_scribble

Aktif Üye
Tepki
28
Herkese merhaba.Küçük bir kaza geçirdim, daha doğrusu düştüm.Deore ayna kolun en büyük yaprağında iki diş yamuldu.Düzeltirken biri kırıldı, diğerini hallettim.Bisikleti ters çevirip zincir akışını kontrol ederken yaprağın yamulduğunu farkettim.Zincir o yapraktayken hafif 8 çiziyor.Bu şekilde bir kullanım sonucunda ne gibi sorunlar ile karşılaşabilirim ? Ayrıca bu büyük yaprağı tek olarak satın alabileceğim bir firma var mı ? Ve fiyatı ne kadardır ?

Scudo
Valla belki mengenede düzeltebilirsin sökünce... vites geçişlerinde sorun yaşayabilirsin... Onun dışında diğer modellerin bulunuyor ama deore yaprak bulunur mu bilmiyorum...

• Beğen
Tepkiler: r_scribble
Vites geçişleri bir problem yaratmıyor.Diğer modeller derken lx ve xt yi kastettin sanırım.Bunların online satışını yapan bir siteye rastlamadım.

Konuyu okuyan arkadaşlar bulundukları yerdeki mağazalardan öğrenirlerse minnettar kalırım.Edirnede böyle parçalara ulaşmak malesef mümkün değil :( Teşekkürler.

istanbul ve ankara harici edinmek zor gibi bence ben bursadayım burdada yok bu tür malzemeler

Geri