tarkanaslan
Aktif Üye
- Tepki
- 159
- İsim
- Tarkan
- Başlangıç
- 1996—97
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
(link) adlı ürünü 15₺'ye düştüğünde aldım. Sonradan tekrar 45₺ bandına çıktı. Aşırı kaliteli diyemem ama memnunum. Çok çok faydasını görüyorum. Kask yapıştırdıktan sonra plastik kelepçe ile sabiteldim oynamıyor. Aynı tarzda zefal falan da vardı 70₺' ye onu alacakken bunun 30-45₺den 15₺'ye düşmesi sonucu denemek istedim.Önerilerinizi bekliyorum...
Şimdiden teşekkür ederim
Bu konu hakkında fikirlerinize ihtyiacım var..Ekteki aynayı aldım ama ayna direksyona montajlı.
Acaba el tutumaklarının yanlarını mı kesmem lazım.
Çünkü bunu takacak delik yok.
233179 dosyayı görüntüle
O kısmı kesmeniz gerekiyor ama gidon aynası tavsiye etmem çok titriyor. İmkanınız varsa kask aynası veya gözlük Aynası alın. Ben kask aynası kullanıyorum ve titreme yok.Merhabalar,
Çok kısa bir sorum var daha önce de sormuştum ama sanırım pek ilgi görmedi.
XLC ayna aldım ve bu ayna elçiklerin yanına takılması gerekiyor.
Ancak benim kullandığım elçikin (resmi aşağıda)kenarında kapak vs yok aynayı takmak için.
Elçikin kenarını yuvarlak biçimde kessem sorun olur mu acaba?
233425 dosyayı görüntüle
Valla bir arkadaşım kullanıyor da bi kaza geçirmiş başı yere çarpmış ve ayna başını kesmiş.O kısmı kesmeniz gerekiyor ama gidon aynası tavsiye etmem çok titriyor. İmkanınız varsa kask aynası veya gözlük Aynası alın. Ben kask aynası kullanıyorum ve titreme yok.
Kask aynası kaskın dışına, gözlük kask kayışının üstüne takılır, bazı kişiler bunları içine takıyor ona dikkat etmek lazım. Allah korusun, kaza bela vermesin.Valla bir arkadaşım kullanıyor da bi kaza geçirmiş başı yere çarpmış ve ayna başını kesmiş.
O yüzden de çok sıcak bakamıyorum kask aynasına...
Valla bir arkadaşım kullanıyor da bi kaza geçirmiş başı yere çarpmış ve ayna başını kesmiş.
O yüzden de çok sıcak bakamıyorum kask aynasına...