Scudo Sports

Ayna tavsiyesi

Önerilerinizi bekliyorum...
Şimdiden teşekkür ederim

Scudo
Önerilerinizi bekliyorum...
Şimdiden teşekkür ederim
(link) adlı ürünü 15₺'ye düştüğünde aldım. Sonradan tekrar 45₺ bandına çıktı. Aşırı kaliteli diyemem ama memnunum. Çok çok faydasını görüyorum. Kask yapıştırdıktan sonra plastik kelepçe ile sabiteldim oynamıyor. Aynı tarzda zefal falan da vardı 70₺' ye onu alacakken bunun 30-45₺den 15₺'ye düşmesi sonucu denemek istedim.

sevgili dostlar bende bu aynadan var hediye geldi hiç kullanmadım, ilgilenen olursa 275 liraya kadıköy fenerbahçede elden teslim veririm.
(link)

134607851_560665166.jpg

Merhabalar,
Çok kısa bir sorum var daha önce de sormuştum ama sanırım pek ilgi görmedi.
XLC ayna aldım ve bu ayna elçiklerin yanına takılması gerekiyor.
Ancak benim kullandığım elçikin (resmi aşağıda)kenarında kapak vs yok aynayı takmak için.
Elçikin kenarını yuvarlak biçimde kessem sorun olur mu acaba?
1594379754855.png

Gözlük aynası kullanıyorum bende. Kask aynalarında görüntü daha titrek oluyor dediler. Gözlük aynası aldım bende. Şunu anladım ki, aynasız çıkmam abi.

Merhabalar,
Çok kısa bir sorum var daha önce de sormuştum ama sanırım pek ilgi görmedi.
XLC ayna aldım ve bu ayna elçiklerin yanına takılması gerekiyor.
Ancak benim kullandığım elçikin (resmi aşağıda)kenarında kapak vs yok aynayı takmak için.
Elçikin kenarını yuvarlak biçimde kessem sorun olur mu acaba?
233425 dosyayı görüntüle
O kısmı kesmeniz gerekiyor ama gidon aynası tavsiye etmem çok titriyor. İmkanınız varsa kask aynası veya gözlük Aynası alın. Ben kask aynası kullanıyorum ve titreme yok.

Ben bi dönem gaza geldim harcadığım en saçma paradır belki Garmin varia radar aldım, aslında çok iyi çalışıyor aynaya gerek kalmıyor ama haddinden fazla pahalı aynı işi ayna da yapabiliyor

O kısmı kesmeniz gerekiyor ama gidon aynası tavsiye etmem çok titriyor. İmkanınız varsa kask aynası veya gözlük Aynası alın. Ben kask aynası kullanıyorum ve titreme yok.
Valla bir arkadaşım kullanıyor da bi kaza geçirmiş başı yere çarpmış ve ayna başını kesmiş.

O yüzden de çok sıcak bakamıyorum kask aynasına...

Valla bir arkadaşım kullanıyor da bi kaza geçirmiş başı yere çarpmış ve ayna başını kesmiş.

Kask aynası kaskın dışına, gözlük kask kayışının üstüne takılır, bazı kişiler bunları içine takıyor ona dikkat etmek lazım. Allah korusun, kaza bela vermesin.

Arkadaşınıza geçmiş olsun. Ama düştükten sonra tehlikeler saymakla bitmez. En başta gözlüklerin de plastiği ve camı var. Onlar da kırılıp gözümüzü yüzümüzü kesebilir. Ama bisiklet sürüyorsak bunları göze alıyoruz zaten. Gözlüğe takılan minicik aynanın riskinin daha az olacağını düşünüyorum.
Valla benim kullandığım aynı bu görseldekinden. Ben tavsiye ederim.

1594392786544.png

Benim ayna da gözlüğe takılanlardan. Hiç titreme yapmıyor. Eğimi güzel. İleri geri sola sağa kendi etrafında her hareketi var. Bunu bulursanız tavsiye ederim. Çok memnunum diye kendime yedek bile aldım.
PSX_20200710_194233.jpg

Dosyalar

• PSX_20200710_194233.jpg
    PSX_20200710_194233.jpg
    258,3 KB · Okunma: 1
@Pawcraft merhaba ürün hala elinizde mi merak ettim?

Merhaba.

Bisikletimi ilk aldığımda Decathlon'dan satın aldığım aynaları kullanıyordum. Aynalar cam yapıdaydı. Arkadan gelen taşıtları çok rahat görüyordum.
Kelebek gidona geçtikten sonra, XLC marka, gidonla uyumlu (kelepçeli) ayna satın aldım. Aynada titreme yok; ancak yapıldığı malzeme cam değil ve balık gözü tabir edilen yapıda. Bu sebeple arkadan gelen taşıtlar hakkında yanıltıcı görüntü sağlıyor.

Şöyle ki: Taşıtların sesi iyi yakından geldiği halde ayna, mesafeyi olduğundan uzakta gösteriyor. Bu durum yanıltıcı ve can sıkıcı. Önceki, yani camdan yapılmış aynalarda, kafamı çevirip, yol kontrolü yapma ihtiyacını daha az hissederken, bu aynaya güvenemiyorum.

Bu tür aynalar içinde (gidon kısmı kelepçeli) cam yapıda olan var mı?
Almak isteyenlere fikir vermesi açısından görsel ekliyorum.

20201011_001011.jpg

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Daytona
Geri