Scudo Sports

Aydınlatma ve kilometre göstergesi montajı için platform imalatım..

Scudo
Ortaya şöyle birşey çıkacak, çok da güzel olacak diye tahmin ediyorum. :)

image.jpeg

Tornada işlense daha pürüzsüz olur du. Yol içinmi yapıyorsunuz bilmiyorum da benim mtb gidonu ortadan elciklerde doğru inceliyor el fenerini sağa takınca yolun sağını sola takınca sol tarafı aydınlatıyor önüm fazla aydınlık olmuyor bir el atmam lazım benimde. Bu kadar ayrıntılı değil tabi daha pratik olarak.

@Sadettin Z. Aynen bunun gibi bişey olacak, silindir parçayı tornada işletmem gerekicek, hafif olması içinde iç kısmını tornada aldırmayı planlıyorum...bende merakla sonunu bekliyorum...:)

@ERDİNÇ DURAN

Piyasada bulunan 5754 gibi yumuşak ve hafiften "dandik" alüminyum malzemeleri boru formuna getirdiğinizde dayanımlarını önemli ölçüde kaybedebiliyorlar. İnce cidarlı çekme alüminyum borular ise mukkavadan pek farklı olmuyor.

Nacizane önerim 1/2" metal tesisat borusu kullanın. Güzel bir polisaj ve krom kaplama ile cillop olabilir. :)

@Sadettin Z. elimdeki malzemelerle kafamdaki imalatı yapabilirsem ne mutlu bana...:) krom kaplama işi filan gitti geldisiyle masraflı olur... bu malzemeler şu anda elimde... tornada elimin altında sayılır... bi bakalım istediğim gibi orjinal bişey olmazsa zaten çinli amcalarımızdan rica ederiz...:)

Güzel görünüyor eminim bittiğinde daha güzel gözükecek :)

• Beğen
Tepkiler: ERDİNÇ DURAN
teşekkür ederim..inşallah güzel olur..

Aydınlatma platformu için parçaların imalatı tamamlandı...gerekli yerler kesildi, vida delikleri açıldı...

gidon üzerine montajları yapılarak sabitlendi

yeni gidon bandımızıda sardık...artık gece yolculukları başlayabilir.. :)

Geri