Aydın

Scudo

SSolak

Üye
Kayıt
5 Ağustos 2012
Mesaj
5
Tepki
2
Şehir
Aydın
Pedallamaya devam ediyoruz. 14 Ekim 2012 günü
Pazar
08:30
Aydın
Merhaba Arkadaşlar.

Güzel bir pazar gününde Çine köftesi yemek için pedal basacağız. Tatlı niyetine keçi sütünden yapılan dondurmalarımızı yedikten sonra geri döneceğiz. Yolumuz 33 km asvalt zemine sahip olup, orta derece zorluktadır. (Toplam 66 km :))
Cevabınız evet ise, 14 Ekim 2012 Pazar günü, saat 08.30 da Özel Aydın Göz Hastanesi önünden hareket etmek üzere buluşalım.

Not: Kask mecburidir. Ayrıca yama takımı, pompa, yedek iç lastik almayı unutmayınız. Yanınıza su ve atıştırmalık yiyecekler almanız tavsiye olunur.

Görüşünceye kadar yolunuz açık olsun.

KÜLTÜREL ETKİNLİKLERDEN HABERDAR OLALIM

12.EKİM 2012 DE
19:00 - 21:00
Aydın
Merhaba Arkadaşlar.
Öncelikle bu etkinliğimiz, bir bisiklet turu daveti değildir. Bisiklet turları dışında da birlikte olabileceğimiz farklı aktivetilerde de bu yıl buluşalım istiyoruz.

Değerli dostumuz, Heykeltraş ve aynı zamanda bisiklet sevdalısı Maksut Kesici'nin "Ceviz Ağacı" Heykel Sergisi 12 Ekim Cuma akşamı saat 19.00'da Forum Aydın Zeytin Meydanı'nda, tiyatro sanatçılarının performansı ile açılıyor.

Açılış sonrası, üst katta yer alan cafeye geçerek çaylarımız eşliğinde sıcak bir sohbete davetlisiniz.

Not: Forum AVM içinde bisiklet ile dolaşmak yasak olup, bisikletlerinizi bisiklet park alanı dışında park etmeniz de yasak. Bu sebeple bisikletlerimizin güvenliğinden sizler sorumlusunuz. Bisiklet ile gelmek isteyen arkadaşların bilgisine.

Çok Güzel bir turdu herkese teşekkürler

Emre Polat :
-"Merhaba Arkadaşlar.
İki yıldır yürütmekte olduğum Bisikletliler Derneği Aydın Temsilcisi görevimi işim nedeniyle bırakıyorum. ( Çalışmakta olduğum firmanın İzmir'deki şubesinde devam edeceğim)
Temsilcilik görevini Hümeyra YIKILMAZ Arkadaşımız devam edecektir.Kendisine ve kuracağı ekibe şimdiden başarılar dilerim.
Bilerek veya bilmeyerek üzdüğüm, kırdığım, bana küskün olan arkadaşlar var ise huzurlarınızda özür dilerim. Sizlerle pedallamak bir ayrıcalıktı.
Görüşünceye kadar rüzgar arkanızda olsun."

Hümeyra Yıkılmaz :
Değerli Arkadaşlar;
Derneğimizin temsilciliğini başarıyla sürdüren, Aydın'da bisiklet için önemli katkılar sağlayan sevgili arkadaşımız Emre POLAT'a, tüm çaba ve emekleri için sonsuz teşekkürler... Arkadaşlığı, desteği ve tecrübeleriyle gene hep yanımızda olacak.
Ben de derneğimizin temsilcisi olmaktan mutluluk duyarım. Aynı ekip ruhuyla çalışmalarımıza ve faaliyetlerimize devam edeceğiz.
Sevgiler...
Yolun açık olsun. Emre , Başarılar Hümeyra Abla
 

SSolak

Üye
Kayıt
5 Ağustos 2012
Mesaj
5
Tepki
2
Şehir
Aydın
Aydın'da beş yıl önce hazırlanan ve şu anda kaldırılmış olan bisiklet yolu uygulamasını tekrar faaliyet geçmesi için desteklerinizi bekliyorum.Şehrimizde Bisiklet ve bisiklet kullanıcıları yok sayılıyor.Ne bir metre bisiklet yolu nede bisiklet park yeri var.Şehir içinde belirli yerlerde güvenli bisiklet park yerleri olsa eminim ki çok kişi bisikleti ile gelecektir. Bir araya gelirsek çok şey başarabileceğimize inanıyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: Tuğrul Tomba

Kadir Altuntaş

Forum Bağımlısı
Kayıt
13 Kasım 2011
Mesaj
753
Tepki
678
Yaş
63
Şehir
Ankara
Bisiklet
Whistle
@fatih kaan

:) Fatih Kardeşim aramıza Hoşgeldin.Bisikletin varmı,markası ne,hangi tür bisiklet kullanıyorsun.
 

MuhammedAAA

Daimi Üye
Kayıt
4 Şubat 2013
Mesaj
391
Tepki
161
Şehir
Denizli-Kuşadası
İsim
Muhammed
Bisiklet
Sedona
Ben de aydın'dayım. :cool:

Ara sıra sağlam bisikletli arkadaşlar görüyorum ama aydın'lı mı yoksa başka ilden mi geliyorlar kestiremiyorum. Genellikle MTB oluyor :D
 

Yunus Emre POLAT

Forum Bağımlısı
Kayıt
19 Nisan 2009
Mesaj
679
Tepki
1.230
Şehir
Aydın
Bizler Aydın'da ikamet ediyoruz Muhammed. Her Perşembe akşamı ve hafta sonları turlarımız oluyor. Facebook sayfamızdan etkinliklerimizi takip edebilirsin. Bisikletliler Derneği Aydın Temsilciliği olarak arama yapmanı rica edeceğim. Görüşünceye kadar rüzgar arkanda olsun. :)
 
Kayıt
27 Mart 2013
Mesaj
1
Tepki
0
Şehir
aydın
Bisiklet
Kron
slm ben ersen sökeden tanışalım 0 532 4048309 belediyede çalışıyorum veznelerde
 
Kayıt
22 Haziran 2013
Mesaj
16
Tepki
1
Şehir
Aydın/Nazilli
Bisiklet
Ümit
Selamlar. Ben de foruma yeni katıldım. Nazilli'de ikamet etmekteyim. Türkçe öğretmeniyim.

Aydın'da Sprint Bisiklet dışında bisiklet ve aksesuar satışı yapan yer var mı acaba?
 
Kayıt
30 Nisan 2010
Mesaj
7
Tepki
1
Şehir
KUŞADASI
Merhaba, Kuşadası'da yaşıyorum.
Motosiklet tutkusu olan bugüne kadar sürekli bir maxi scooter kullanıcısı oldum. 2008 Yılında bir tanede enduro motosikletim oldu dl1000 geçen yıla kadar onuda kullandım, geçen sene dl satınca enduro motosiklet işine ara vermiş oldum. Kendimce hep bir bisikletim oldu city bike keyif için ara ara kullanmıştım. Bu sezon başı slr 300 flat barlı bir bisiklet almış bulundum.(uzun hikaye) onu aldıktan sonra bisiklete olan ilgim değişti, yol bisikletleri diğerlerine göre çok farklı çok keyifli artık biraz daha ciddi bir bisiklet kullanıcı olmak istiyorum. ( Ailem motosiklete binme de neye binersen bin dediği için tam destekteler.) Motosiklete göre kilo kontrolünde ciddi faydası da var. Boy 188 kilo 94 yaş 38

Hepinize selamlar. Kuşadası etrafında olan arkadaşlar var ise görüşmek isterim.
 

Mert Kaya

Üye
Kayıt
11 Temmuz 2013
Mesaj
1
Tepki
0
Şehir
Küçükköy/Istanbul, Akbük/Aydin
Bisiklet
Bianchi
... bisiklet forum üyeleri. Foruma Akbük/Aydın'dan katılıyorum. Uzun zaman önce aldığım birde Bianchi mtb'm var :D Oldukça iyi yaklaşık 8 senedir tıkır tıkır yürüyor ama kadrosu deli gibi ağır aynı zamanda :D Foruma kayıt olma sebebim akbük, didim ve yakın yerlerde yaşayanlar varsa turlar düzenleyip, tanışmak istiyorum. Yalnız sürmek bir zamandan sonra çok sıkıyor bir çoğunuzun bildiği gibi. Her neyse kısaca özel mesaj atarsanız ne bileyim mangal yaparız, okey oynarız, arada da bisikletle ilgileniriz gibi şeyler :D Iyi forumlar...
 

Serhat.

Forum Demirbaşı
Kayıt
25 Eylül 2010
Mesaj
477
Tepki
286
Şehir
eskişehir
Bisiklet
Merida
Bisiklet foruma hoşgeldiniz sefalar getirdiniz :)
 

SSolak

Üye
Kayıt
5 Ağustos 2012
Mesaj
5
Tepki
2
Şehir
Aydın
perşembe akşamı turları Ramazan da da devam ediyor

Hoş geldiniz. Pedallamak için aramıza da bekleriz.
 
Kayıt
24 Temmuz 2013
Mesaj
1
Tepki
0
Şehir
Aydın
Bisiklet
Bianchi
Selamlar...
Ben Aydın da ikamet etmekteyim geçen ay kendime ve kızıma birer bisiklet aldım, eğer uygun görürseniz ben de sizlerle birlikte pedal çevirmek istiyorum. Aranıza katılmam için gereken prosüdürler nedir nereye ve kime müracaat etmem gerekiyor ve ne gibi ekpmanlara ihtiyacım var beni bu konuda bilgilendirirdeniz sevinirim...
 
Kayıt
22 Temmuz 2013
Mesaj
22
Tepki
1
Şehir
aydın
Bisiklet
Merida
bende nazillidenim ve yaklaşık 1 aydır güzel bir bisikletim(merida matts tfs500) var kendi çapımda turlar yapıyorum. yakın köylere ilçelere gidiyorum ama bunları hep tek başıma yapıyorum tek olarak da oldukça eglenceli oluyor ama nazillide başka bisiklet sevenler varsa birlikte turlar yapmak isterim mesela bir aphrodisias antik kenti turu yapma planım var katılmak isteyen varsa bana ulaşabilir kimse olmazsa yalnız yapacagım. nazillide bisikletsever kaldı mı acaba zira bu konuya son yorum 4 sene önce yazılmış.
 

Yusuf Z. Şipal

Forum Bağımlısı
Kayıt
14 Nisan 2010
Mesaj
1.792
Tepki
1.476
Şehir
Aydın, İzmir
Bisiklet
Cannondale
Ciddi eğimlerin olduğu bir güzergah, gerçi incelemişsinizdir. Kazasız sürüşler.
 
Kayıt
22 Temmuz 2013
Mesaj
22
Tepki
1
Şehir
aydın
Bisiklet
Merida
hayır pek inceleyemedim aslında karacasuya kadar 5 6 kez gitmiştim oraya kadar yolları biliyorum ama karacasu afrodisyas arası nasıl çok bilmiyorum çok rampa vardır diye korkmuyor da degilim. teşekkürler.
 

brlaltnts

Üye
Kayıt
15 Ocak 2014
Mesaj
32
Tepki
33
Şehir
Kusadası
İsim
Birol Altuntaş
Başlangıç
1992—93
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Diğer
Merhabalar ismim Birol Altuntaş, Kuşadasında sigortacılık yapmaktayım, 13 yıldır 2 tekeri motosiklet vasıtasıyla kullanmaktayım ancak spor yapma ihtiyacımdan dolayı bisiklete de baslamaya akarar verdim ve aranıza katıldım henuz bu konuda cahil cuheylayım hicbirsey bilmiyorum yardımlarınıza ihtiyac duydugumda sakınmayacagınızdan adım gibi emininm simdiden tum arkadaslara abilerer tesekkurler..