Scudo Sports

Ayder Yaylası İmara Açılıyor! (Katliam içerir)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Söylenecek söz çok ama ne desen boş...!!

Scudo
Arap ya da başka bir milletten olmak değil sorun. Bunu vurgulamak doğayı yıkıma uğratanların bize neyi kaybettirdiklerini unutturuyor. İzana ve akla, serinkanlılığa her zaman ihtiyaç duyacağız.

Arkadaşlar farklı lisanları konuştuğumuz için bu insanlarla anlaşamamız mümkün değil.ne yazıkki yarın burasıda uzungöle döner ve bizler ah vah derken.mehmet cengizlerde millete küfür etmeye devam eder.

Birazdan birileri gelip burası bisiklet forum, burada böyle şeyler tartışmayın diyecek.

Ama ben hızla yazayım,
Paraya tapan reziller, bir tek doğal güzellik bırakmayacak mısınız içine edilmedik?
Neye inanıyorsanız, o sizin belanızı versin!
Evet şimdi huzur içerisinde başlıkta engellenmeyi bekleyebilirim.

@Cemil Dada yanlıs anlasılmasın ben bunu faşizan bir söylem olarak kullanmak istemedim. Ama olan bu. Bizim memleketimizin doğal güzellikleri ranta açılıp sürekli araplara ingilizlere vs peşkeş çekiliyor. Yalovada birçok yer rizede birçok yer egede akdenizde birçok yer satıldı. Doğayı yıkıma uğratmak bu rantı açanların umrunda değil. O adamların dini imanı para...

1173080.jpg
uzungölün akıbetine uğruyacak

ülkemizin gelişmesini çekemiyorsunuz. aha da bakın.
(link)

@Ahmetgitar
Bence de engellenmelisin. Istikrara karsi durdugunuzu goruyorum. O kadar yol yapildi. Kime yapildi? Halk icin yapildi. Ama yaranilmaz iste bu millete. En azindan simdi artik camiler ahira donusturulmuyor. Hamolsun inanan bur iktidarimiz da var. Daha ne istersiniz bilmem ki? Anlamam hic!
Eskiden sarayimiz yoktu ama artik var. Bunlar hep olumlu ve ic acici seyler. Bence yasadigimiz ortam ile gurur duymalisin. Turkiye gelisiyor ilerliyor. Kimse bu gidise dur diyemez!

@Kuzey Ege
Hocam ironiyi gerçek sanacaklar yapma allahını seversen:komik::komik::komik:

Ay sonunu kıt kanaat getiren vatandaş, "vergi adaleti nerede?" diyeceğine, yatlardan kotralardan ötv kaldırıldığı için seviniyor iyi mi! Ben bu vatandaşın, Ayder yaylası kayak merkezi projesi için üzüleceğine asla inanmıyorum. Zaten sorun da burada.

İki yıl önce bir yarış vesilesiyle ailece Çamlıhemşin'e gitmiştik. O yağmurlara rağmen dönmeyi hiç istememiştim. İstanbul'dan sonra bana cennet gibi gelmişti.

upload_2017-2-6_23-9-39.png

Bunlar hep yol bisikleti lobisi. Her yer asfalt olsun, beton olsun. Ne etti bu MeTaBe zihniyeti size!

Yazık ederler.. Çok güzel yerler.. Araplar çok fazlaydı en son gittiğimde.. Uzungöl civarında bir yeri de yaktılar biliyorsunuz.. ( Karadeniz'de orman yangını çıktığı duyulmamaıştır.. yazın ortasında bile birden kafanızdan aşağıya boşalabilir yağmur..) Bence o bölgeyi Arap'lara sattılar... satın bakalım.. Sonra yersiz yurtsuz kalacağız.. AllaH'ım gidip görseler milletin milli parklarını doğaya olan saygıyı.. National Geoghraphic'te iklim değişikliği ile ilgili bir dizi gösteriliyor bu arada.. Orada da hep karşı çıkan muhafazakar Cumhuriyetçi kısım.. Adam olan düzeni bozmak istemiyor.. Şahsi çıkar daha önemli.. Gelecek kuşakları daha zor günler bekleyebilir.. Şu andaki karbon salınımı ve düzeyde kalmak için bile şu an değişime başlamalı..

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Bag
Merhaba,

Üzülerek okudum. 6 Şubat 2017 olan ihale tarihi ile internette araştırmaya çalıştım ama gelişmeler ile ilgili haber bulamadım. Normalde ihalenin tamamlanmış olması gerekiyor.

Bu işler başlamadan gidip görmek lazım cenneti.

Edit: 16 Şubat'a alınmış sanırım ihale.

İnsanoğlundan önce mensubu olduğum bu ülkenin halkına, insanına ve bu halkın zeka düzeyine olan inancım artık hiç kalmadı. Bir halk hangi görüşten olursa olsun, bu kadar mı uyur, bu kadar mı uyutulur, bu kadar mı pasifleştirilir. Sanki tepemizden hepimizin üstüne ilaç sıktılar da böyle aptallaştırıldık, bir anda 200 sene geriye götürüldük. Yıllar önce duyduğumuzda ihtimal vermeyeceğimiz, parodilere konu olan her şey hayatımıza doğrudan normalleştirilip sokuldu. Ben artık tepkimi dile getiremiyorum getirecek kelimeleri de seçemiyorum. Buna sebep olanlara, göz yumanlara ve destekleyen her kesimden insana "ohh olsun" diyeceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum.

@Kerem Özbayrak

Ne yazık ki eskiden de böyleymiş. Bkz: etrak-ı bi idrak

@Soykan U. Kullandığınız tabir Osmanlıda yaşayan halktan ziyade sadece Türk ırkını hedef göstererek kullanılan olumsuz bir tabirdir. Benim düşüncemi destekler bir tarafı yoktur. Türkiye'de yaşayan halka Türk halkı denir, benim suçladığım kesim Türk ırkı değildir halkın belli kesimidir.. Lütfen karıştırmayınız.

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Bölge halkına sormak lazım mini bir referandrum yapılabilir sonuca göre de doğal tahribat minimum düzeyde projeler yapılabilir.talan denince aklıma ege ve akdeniz sahilleri geliyor dünyada eşi benzeri görülmemiş hunharca ve haydutça bir talan

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri