Scudo Sports

Ayda kaç kez sinemaya gidiyorsunuz?

Ayda Kaç Kez Sinemaya Gidersiniz?

• Toplam katılım
    68
Sinemanın keyfi hiçbirşeyde yok, ayda 4 ten çok giderim.

Haftada en az bir filme giderim ve genelde iki film izlerim. En sık gittiğim sinemaysa: REXX...

Bir gün çok zengin olursam iki yerde gözüm var zaten: Rexx Sineması ve ALKIM Kitabevi... ALKIM'a ise her gün gidiyorum :)

Scudo
yeni üye oldum ve en sevdiğim konuya girişimi yaptım haftada 2 kez sinemaya gitmeye çalışırım ama genelde dvd izlerim

bence sınema vazgecılmez bırsey gerek arkadaslarla gerek sevgılılerle :) en guzel etkınlıklerden

@Selim Çam

selimcim sanada böylesi yakışır .
bende ise durum şu ailece sinamaya gitmeyi seviyoruz. en büyüğünden patlamış mısırı ilkdevre dipliyorum yanında buz gibi kutu kola şart. ama malesef ayda bir kez olabiliyor . herhalde ev de 700 den fazla filim seyertmişimdir hele hele bazılarını en az 20 kez . mesela Son Mohikan deyin akan sular durur.

• Beğen
Tepkiler: bedo
sinema ya gidilecekse efektler için gidilmeli derim.

Murat o görüşe katılmıyorum. Bazı filmler var ki çok başarılı oluyor, sana şöyle anlatıyım: En son 2 gün önce "BARDA"Yı izledim. San ki o barda bir sandalyenin arkasına saklanmış olayları izliyordum, o derece içindeydim. Ben sinemadayken hep çoğunukla filmde güzelse bu yolculuğa çıkıyorum ve bu mutluluğun tarifi yok. :)

Haftada 1 kez gitmeye calısırım birazcık kültürlerimizden yararlanmak lazım :)

ayda 2 ortalama...

5 yılda bir giderim.
Divxler ve ev sinemaları çıktığından beri pek gitmez oldum.Kısacası bu demek değil ki film izlemiyorum.
Bir gecede 3 film izlediğim zamanlar oluyordu :)

Ayda minimum 4 defa gidiyorum ben sinemaya.Bazen o hafta vizyona giren tüm filmelere gidiyorum.Çok ilgim dışında olmadıkça vasat filmlere bile giderim..Hayatta en sevdiğim şeylerden biridir tek başına sinemaya gitmek.Evde de çok izliyorum ancak henüz ülkemize gelmemiş fakat dvd si çıkmış bir filmi hayatta alıp izlemem.O filmi beklemenin verdiği heyecan bile çok mutlu eder beni.Sinema salonunda film seyretmek bambaşka bir zevk.
Mesela şu yazıyı bitirdikten sonra gideceğim.Malum Cuma bugün,yeni filmler girdi vizyona ;)

@acumur
Ben de ayda en az 5-6 kere giderim. Filmi sinemada seyretmek en güzeli.. Evde 1 yığın CD-DVD var..Daha bazılarının kapağını açmadım:)

bir adet Jamo Cinemaster set alınır (2000W RMS!!!, 35.000$)
bir adet Pioneer HD Ready Plazma ekran alınır (106ekran!!, +9000$)
bolca DVD alınır, ve bir daha sinemaya hayatta gidilemez :)

Dalga geçmek için söylemiycem ama param olsa Kadıköy'deki REXX Sinemasını almak istiyorum:) Artan parayla da ALKIM Kitabevi'ni:)@athletic

Ben eskiden pek sık gitmezdim fakat bu sene gnctrkcll kampanyası çıktığından beri genelde her hafta 2 kere gidiyorum. Dvd'si çıkan filmleri de evde divx playerımda seyrediyorum.

Eyvallah abi:)

Hakan abi sen ağa adamsın tabii: Yersin patlamış mısırı, içersin kolanı. Sinemada yeme-içme olayı çok pahalı. O işi girmeden hallediyorum; her daim sırtımızda genelde sırt çantası oluyor ne de olsa:)

Son Mohikan, iyiymiş:) Benim favori filmim Fight Club'tır kesinlikle, kitabını da öneririm, yeraltı edebiyatıyla ilgilenenler bilirler ki çok da iddiali bir kitaptır o kategoride. Ayrıca aklıma gelmişken bir kitabın filme uyarlanması olarak Of Mice And Men(Fareler Ve İnsanlar) ve Chopper da favori filmlerindendir. İzlemenizi tavsiye ederim. Yerli sinemada ise favori filmim: Mustafa Hakkında Herşey, tartışmasız!

@Hasan Hakan Koç

Arkadaşlar bence ne tür film olursa olsun vede nasıl sistem olursa olsun evde,sinemadaki gibi ortam olmuyor aynı zevki tadı o hissi vermiyor.Evde her türlü dizaynım olsa bile yeni filmin tadı bence sinemada alınıyor..:)

vcd evde pek zevk vermiyodu da dvd, divx falan çıktığından beri sinemayla aram iyi değil. ses ve görüntü sistemini kurdun mu evden rahatı yok bence. ama yinede ara sıra (ki bu yılda 2-3 falan oluyor en fazla) arkadaşlar hadi hep beraber gidelim diye ısrar ederse takılıyorum onlarla.

Geri