Scudo Sports

Ayaklı Pompa Fırsatı (Tchibo)

Fiyatına göre iyi ama uç kısmından memnun kalmadım.
Presta sibopta illallah dedirtti. Uç kısmı bir türlü takılmıyor. Araba siboba dönüştürücü denedim yine olmadı.
Araba sibopta görevini yerine getirdi ama uç kısmı onda da sorun çıkardı. Sibobu söktü getirdi:confused:
İç lastiği yenilemek zorunda kaldım.
http://i.imgur.com/2izpCcG.jpg
Uç kısmı bisikletçilerdeki gibi sabitlenmiyor.
Sanırım geri vereceğim

Scudo
@MEHMETALİ

Bende presta sibop kullanıyorum hiç sorun olmadı. Bugün Carrefour'da gördüm daha profesyonel birşeye benzeyen ayaklı pompa vardı fiyatı 33.90 TL dileyen onada bakabilir.

Ben de dün akşam aldım ve denedim. Çok rahat 120psi basabiliyorum. Bu fiyata çok iyi.

bugün balçova'daki koçtaş mağazasında benzer bir pompa gördüm, 25liraydı sanırım.. ihtiyacı olan bi baksın derim!!!

@Furkan Tamer

e bültene üye olmak ne alaka bende de kargo ücretli çıkıyor da

@MEHMETALİ

Sağolasın varolasın mehmetali bey. Fikri takip diye buna derler. Pek çok kişinin buna bende dahilim parasını sokağa atmasına engel oldunuz. Teşekkürler.

@ersin cem emci

110 PSI civarı basabilmek için ( yol bisikletine ) ne kadar uğraşıyoruz ben kolay basar sandım ama basamadım tekniği bilmiyorum çünkü herhalde 15 dk uğraşmak lazım en az.

Ürün bugün elime ulaştı. Ben oldukça memnun kaldım. Çok hava bastığımı sandığım lastiklere meğer topu topu 20 PSI hava basuyormuşum. 60'a çıkarttım bugün pompa ile. İlk izlenimlerim gayet olumlu.

Benim lastikte önerilen aralık 8-8,5 bar... 6 bar a kadar çok kolay basıyor, 6'dan 7'ye kadar can çekiştirdi, 8'e kadar uğraşmadım. Yedek pompa olarak koydum mevcut pompamın yanına...

dün geldi pompa gayet güzel.
tekerin içindeki basıncı nasıl anlıyorsunuz?

bimdeki pompayı almasaydım alacaktım fiyat gayet iyi :)

Bu pompaların alüminyum demir plastik gibi değişik malzeme tipleri var, en iyisi demir/çelik olanlar mı?
Bende alüminyum var, pompada biraz esneme eğilimi var, direniyor hava basarken, demir/çelik olan pompalar daha mı iyi?

@ilker özmüş

Aynen.Bunun cevabını bende bekliyorum.

@Ozan Güneri

Pompayı siboba taktıkdan sonra bir kere pompalayın içindeki basınç göstergeye yansıyacaktır.

@Tolga Çelebi

Tolga Bey,
Yeni lastiğe 5-6 dk içinde 120psi bastım, son 2 vuruş zorlayıcı ama ölümcül :) değil, vücudunuzla yüklenince basılıyor.

Tekerler mtb tekeri ancak nasıl hava basacağımı kavrayamadım. Sibobu gevşetip 2 girişten küçük olana takıyorum ancak basıncı falan göstermiyor.

@Mustafa Güldal

Sanırım presta ince uçlu sibob kullanıyorsunuz. Dediğiniz gibi gevşetin iğnesini sonra pompanın küçük olan ağzını siboba sokun sonra arkadaki kilitlemeyi sıkın pompa sabitlenecektir. Sonra pompayı aşağı yukarı hızlıca 3-4 kere pompalayın içindeki basınç gözükecek ve o seviyeden şişmeye devam edecektir.

@ersin cem emci

Sonunda bende bugün deneyerek 120-122 gibi bir şey bastım ama kan ter içinde taktiği sonradan çözdüm. Son vuruşlarda hoplayarak daha rahat bastım. Ancak en son şişirdikten sonra pompayı alırken 1-2 saniye hava kaçırıyor ya acaba orda kaç psi gidiyor ?

Geri