Scudo Sports

Ayaklı Pompa Fırsatı (Tchibo)

@Furkan Tamer
Şimdi tekrar dediğinizi yavaş yavaş uyguladım ve oldu. Yalnız 10 psi hava varmış mtb lastiğimin içinde. Demekki günlerdir bundan dolayı yorgunluğum aşırı derecede oluyordu. Lastiğin yanında 35-65 yazmasına rağmen 30 a kadar çıkardım elimle yokladığımda çok sert geldi. 40 falan yapsam sıkıntı olurmu ki ?

Scudo
@Mustafa Güldal

MTB tekerleri genelde max 65 PSİ şişirilmesi öngörülür. Siz tekerenizin üstünde max değer kaç yazıyorsa en fazla o kadar şişirin sakın üst limiti geçmeyin bomba gibi patlamasın teker :)

Kullanmak çok kolay, 4 basışta 110 psi yaptık biz. Çok kaliteli ve sağlam bir ürün, herkese öneririm.Ne yaptınız da 15 dk. uğraştınız anlayamadım.

@Emre.yıldırım

Bende onu düşündüm pompayı almadım ama decathlondaki pompa gayet iyiydi alsam mı diye kafam karışıyordu teşekkürler alırım belki

@Emre.yıldırım
Merhaba hem ince hemde kalın sibop da kullanılabiliyor mu?

@Yusuf Ziya Özen

Merhaba,hem araba tipi(kalın), hem de presta (ince) siboplarda kullanılabiliyor.

@Emre.yıldırım

Emre Bey aklıma takıldı da sorayım dedim 122 psi bastığımda pompayı siboptan çıkarınca 1-2 saniye hava kaçtı o hava ne kadar bir miktar acaba çok büyük bir miktar olabilir mi tekrar şişirmeye değer mi ?

@Tolga Çelebi

Bende birazcık fazla hava basıyorum bu 1-2 saniyelik kaçış için. Önemli değil ama, sorun oluşturmaz.

Geri