Scudo Sports

Ayakkabı kılıfı önerisi?

Scudo
Geçen kışı bunlar sayesinde, ayaklarım sıcacık geçirmiştim. Sağanakta tecrübe edecek kadar kullanmadım, ama zaten soğuktan korunma amaçlı yaptığım için gayet tatmin edici olmuştu. Hatta kışlık ayakkabılarla birlikte kutuya koydum, altları deforme olmuştu yine de atmaya kıyamadım. Kış gelmeden bir çift daha alıp, yere temas bölgelerini daha sağlam bir şekilde kaplayıp bu kışı da atlatırım.
243824 dosyayı görüntüle243825 dosyayı görüntüle
Geçen kış fırsat bulamadım gidip almaya. Bu kış 48 numara Shimano yol ayakkabılarıma uyanı bulursam bundan alacağım :D

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Geçen kış fırsat bulamadım gidip almaya. Bu kış 48 numara Shimano yol ayakkabılarıma uyanı bulursam bundan alacağım :D
Maaşallah :koptum: Benim 44 numara Giro MTB ayakkabılara XXL bedeni tam oldu, yol ayakkabıları daha ufak ve kibar yapıda olduğundan sana 4XL bilemedin 5XL olur herhalde. Bu arada ben de önce Hac malzemeleri satan yerleri dolaşmıştım, 50 lira fiyat çektikleri için n11'den sipariş etmiştim kargo dahil 25 liraya.

Maaşallah :koptum: Benim 44 numara Giro MTB ayakkabılara XXL bedeni tam oldu, yol ayakkabıları daha ufak ve kibar yapıda olduğundan sana 4XL bilemedin 5XL olur herhalde. Bu arada ben de önce Hac malzemeleri satan yerleri dolaşmıştım, 50 lira fiyat çektikleri için n11'den sipariş etmiştim kargo dahil 25 liraya.
4XL bulabileceğimi zannetmiyorum 😂😂 bakacağız artık

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Kış geliyor mestleri depodan çıkaralım :) şaka maka 2 senedir ilk yaptığım neopren mestleri takıyorum ayakkabıya, hala daha iş görüyorlar. Taban temas yerleri aşındı haliyle ama bu sene de devam edeceğim eskilerle. F/p olayının kralı oldu bunlar :D

Bu kış 48 numara Shimano yol ayakkabılarıma
Seri yeni doğan bebek katili misiniziz? Öldürdüklerinizi hemen gömmek için metreyi yanınızda taşıyorsunuz.😅
"Bebek mezarı gibi" sözünün uzun hali oldu.🤣

Kış geliyor mestleri depodan çıkaralım :) şaka maka 2 senedir ilk yaptığım neopren mestleri takıyorum ayakkabıya, hala daha iş görüyorlar. Taban temas yerleri aşındı haliyle ama bu sene de devam edeceğim eskilerle. F/p olayının kralı oldu bunlar :D
Hocam bende ayakkabı kilifi arayisina girdimde mestleri ayakkabı kilifi olarak kullanmak ne kadar opsiyonel yani sıcak tutuyormu aşırı terletiyor mu ayağı ve su gecirme durumu nasıl oluyor acaba?

• Beğen
Tepkiler: qtay
@casadaras01 valla memnuniyet mevzusu biraz göreceli sanırım. Ben iki yıldır faydasını görüyorum, memnunum. Konumuz şuradaydı: Ayakkabı kılıfı yapan ve memnun olanlar oldu, deneyimler paylaşıldı. Ben yağmur altında sürmedim ancak su geçirmiyor neopren malzemeden yapılan mesler. Altı açık olduğu için illaki su alacaktır ama. Ayağım normalde de terlediği için kışın da nemleniyor ancak ıslanmıyor. Amatör bir yaklaşım ancak bence oldukça etkili. Ne ka ekmek o ka köfte misali yaklaşmak lazım olaya.

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Hafif yağışlarda belli bir yere kadar koruma sağlıyor max 10 km şiddetli yağışlarda zaten bir kaç km sonra pes ediyor zaten fazla uzun ömürlü olmuyor bir kaç ay sonra yıpranma oluyor.. shimano s2000 / 25 km kış boyunca..Sadece kılıf yeterli olmuyor uzun çamurluk şart..

Velotoze dan bile su geciren bir ayak yapim var. Pes.

Geçen kışı bunlar sayesinde, ayaklarım sıcacık geçirmiştim. Sağanakta tecrübe edecek kadar kullanmadım, ama zaten soğuktan korunma amaçlı yaptığım için gayet tatmin edici olmuştu. Hatta kışlık ayakkabılarla birlikte kutuya koydum, altları deforme olmuştu yine de atmaya kıyamadım. Kış gelmeden bir çift daha alıp, yere temas bölgelerini daha sağlam bir şekilde kaplayıp bu kışı da atlatırım.
243824 dosyayı görüntüle243825 dosyayı görüntüle
Ayakkabı numaranız kaç iken aldığınız mest kaç numara acaba? Ben de almayı düşünüyorum da kendi numaram ayakkabıya olmaz sanırsam kaç beden büyük alacağımı bilemedim

Arkadaşlar neopren kumaş alıp ayak ölçülerime göre terzide diktirsem iş görür mü kılıflar malum çok pahalı aklıma böyle bir şey geldi acaba oluru var mı 😁

@recepB olur neden olmasın ben geçen gün aldım bedeni bulamadığım için küçük almıştım terzide parça atıp uyurduk 🤣

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: recepB
Geri