tarkanaslan
Aktif Üye
- Tepki
- 159
- İsim
- Tarkan
- Başlangıç
- 1996—97
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
(link)Marka model nedir acaba?
Malum bu havalarda lazım olacak gibi..
Her sabah ve akşam işe gidiş ve dönüşte lazım oluyor..
Şu an için görünen ben yağmuru haftanın 6 günü işe giderken ya da gelirken alacağım.Süre olarak da max. 40 dk.kullanım tecrübeme göre söylüyorum 1 saat yagış sonunda su geçirmeyen kılıf sanırım yok bende çok çeşitli kılıflar kullandıktan sonra ayakkabı almayı tercih ettim. yol bisikleti kullanıyorsanız alttan almaya başlıyor , yağış çoksa kılıf zamanla etkisizleşiyor.
benim gibi haftanın 7 günü yolda olan @BerkEvren de görüşlerini paylaşsın : )
Peki normal bot ile kullanılamaz mı.Su geçirmezlik özelliği olan normal bir bot ile.bot olması lazım , kışlık ayakkabı olarak zaten seçenek yok. fizik , northwave , shimano , sidi modellerini görmüştüm. ben fizik aldım. yaz kış kısa tayt kullandıgım için botun üzerine bir bileklik aldım. (bacağımdan akan su oradan giriyordu) 2 gündür çok yogun yagmurda 1 saat üzerinde sürdüm ve ayaklarım kuruydu.
Peki normal bot ile kullanılamaz mı.Su geçirmezlik özelliği olan normal bir bot ile.
yukarıda da dediğim gibi işe geliş gidişlerde kullanacağım bisikleti.
Ve sizin bahsettiğiniz markalar benim için yüksek fiyatlar...
Ben normal pedal kullanıyorum.İsmi flat mı bilmiyorum ama normal aldığımda üzerinde gelen pedalları kullanıyorum. Kilitli falan değil.Zaten düşerim ben onlarla.hocam flat pedal kullanıyorsanız olabilir , ama ben yol bisikleti pedalı kullanıyorum.
Çok kılıf eskittim, çok kılıf kullandım. Genel olarak kılıfların geçici çözümler olduğunu, kısa sürüşler için olduğunu söyleyebilirim. Kışın gün boyu sürecek sürüşler planlıyorsanız bisiklet botları çok daha uygun seçenekler. (Ben specialized defroster modelini kullanıyorum)benim gibi haftanın 7 günü yolda olan @BerkEvren de görüşlerini paylaşsın : )
Ben 2 yıldır kullanıyorum eğer kullanma mantığını oturtursanız en azından giyerken çıkarken yırtılmadan daha uzun süreler kullanırsınız.uzun ömürlü değil , yırtılmaya çok meyilli. bunun dışında çok başarılı ürün.
Ben 2 yıldır kullanıyorum eğer kullanma mantığını oturtursanız en azından giyerken çıkarken yırtılmadan daha uzun süreler kullanırsınız.
Ama bir kaza yaşarsanız Allah korusun zaten yırtılır sonuçta esnek ve ince bir malzeme.Dikkatli kullanım gerektiriyor.Aşırı yağmurda
kullandım bir damla ayağım ıslanmadı.Rüzgarı ve soğuğu iyi kesiyor.Aşırı soğuk havalarda kullanmadım.Saygılar...