Scudo Sports

Axon RLD Kilit mekanizması

Tolga Yücel

Forum Demirbaşı
Tepki
324
Bisiklet
Salcano
Selamlar,Sr Suntour Axon RLD maşasına kilit mekanizmasını nereden bulabilirim? veya Sr Suntour Raidondaki kilit mekanizması axona uyarmı? Yorumlarınızı bekliyorum..

Scudo
Satanlar varsa Ö.m ile irtibata geçebilirler.. teşekkürler

benim bir arkadaşımdada bu problem var konunun takipcisiyim .:D

kilit mekanizması dediğin eğer kilit koluysa bisikletçilerde yenisi satılıyor, bütün suntour ailesinin kilit kolu birbirine uyar, ama eğer amortisörün içindeki mekanizmadan bahsediyorsan uymayabilir ve muhtemelen uymaz

@Genar Batur

İçindeki mekanizmayla birlikte gerekiyor..
Raidon maşamda mevcut ama axona uyarmı bilmiyorum :(

benım ile iletişime gecersenız saglıklı bır sekılde yardımcı olabılırım 05449260071

kardeşim iç mekanızma uyar yalnız sadece o mekanızmanın uztundekı büyük vidanın capı bazılarında kucuk gelıyor sendekı eskısı duruyor ıse onu kullanırsın olay cözulur kolay gelsınn yanlız masanın calısma mesafelerı esıt olması gerekır aksı taktırde sorun olurr

• Beğen
Tepkiler: Tolga Yücel
Kilit mekanizmasından kastınız sağ bacagın ıcındekı ıcı hıdrolık yağla dolu tupmu yoksa lock out kumandasının baglandıgı kutumu? eger kutuda sorun varsa o masaya aıt bır parcadır kumanda ayrı satılır ama masaya aıt parcalar ıcın yedek parcaya ıhtıyacınız var. Sr suntour un turkıye dıstrubıtoru Salcano sanırım gecenlerde arastırmıstım, hatta dırek adreste asagıdadır. ıcerdekı hıdrolık tup ıle bır sorunun varsa burayla bı temas kur derım.

Sr- suntour turkıye dıstrubıtoru
Saiko San Tic. Ltd. Stl.
Aksemsettin Cad. No.14
Arnavutkoy, Istanbul
TEL. +90 212 597 08 06
FAX. +90 212 597 08 11
INTERNET: www.salcano.com

Geri