Scudo Sports

Avrupa'nın en yüksek yolu (27/06/2012)

Frédéric Lapointe

Forum Demirbaşı
Tepki
1.349
Geçen cumartesi (0-2000 metre'ye kadar rampa ) turu bir entrenman'di; bugun asil rampa tirmandim: Avrupanin en yuksek yolu, La Bonette geçidi. (2802 metre). Arabayla Isola koyune (rakim 780 metre)gittim (Nice'ten 75 km). Oradan isinmak için 15km Saint- Etienne- de- Tinée'ye kadar pedalladim ve sonra hayatimda en yuksek yokusu tirmandim. çok buyuk bir motivasyonum vardi: buyuk bir ihtimal'le bir daha buraya gelmeyecegim bu yuzden pes etmemek zorundaydim. Inis'te bol fotograflar çektim (bazen manzarayi guzel oldugundan bazen bayilmamak için :)) donus'te sadece hiz ve ruzgarin sesi

Isola koyu
Isola St Etienne yolu

Route de la Bonette:Avrupa'nin en yuksegi
Saint- Etienne- de- Tinée
Asil rampa simdi
Selale (resimleri dondurdum ama olmadi)
Le Pra
Bousieyas (Ilçenin en yuksek koyu).1970 kadar yaz-kis oturanlar vardi ama simdi sadece yazin.
Bousieyas ust'ten
Durmazsam imdat
Eski asker kampi saniyorum
Devami geliyor.

Scudo
Bravo Lapontie.En sevdiğim yoldur tırmanış.Kutlarım.

Öncelikle sizi kutlarım. Harika bir iş çıkartmışsınız. Sayenizde, belki ömrümüz boyunca göremeyeceğimiz yerleri görüp keyif alıyoruz. Sonsuz teşekkürler.

Saygıdeğer dostum, bu güzel paylaşımın için çok teşekkürler keyifle okuyup şiddetle imrendik tekrar teşekkürler.

Nedir, bilmiyorum.harita olabilir;Alpes d'huez'ten yuksek.

Dogru ama asfatli ve/veya binek arabalara açik degiler;Daha yuksek Toprak yollar var muhakak.

La stèle Lapointe!:)

Moselle' in neresinde oturuyorsunuz? Bana oldukça yakın.

Geri