Baltalimanı/Sarıyer den Ersin . Geçen gün Geotech Ascent aldım. Turlar olursa beni de bilgilendirin lütfen, kaskım yok ama en kısa sürede alıcam bir tane. Tek başına sürünce sıkılıyor insan.
pazar sabahı erken saatte 6,45-7,00 gibi 4 levent çıkışlı rumeli feneri yada demirciköy yapmayı planlıyorum toplamda 75-80 km gibi yapıyor yol bisikletyi ile çıkıyorum
merhaba pınar.turlara başladıysan senide haberdar ederiz.tüm arkadaşların bilgileri ve numaraları var bende.her ihtimale karşı foruma giremeyenler içinde sms yolluyorum.istersen özelden numaranı yolla sanada bilgi geçelim.görüşmek üzere...
Bende Avcılardanım .
Vaktim oldukça sürüyorum bisiklet . Yol bisikletim var. Turlardan haberdar olmak isterim. Bana uygun olan turlara katılmak isterim. Ayrıca bir internet sitesinde sayfamız bulunmakta. Avcılardaki tüm bisiklet severler '' Avcılar Amatör Bisiklet Takımı'' sayfasına beklerim. Sahil yolundan küçük çekmeceye gidip gidip geliyoruz. Spor amaçlı . Sayfaya duyuruları yapıyorum.
Vay bee bu başlığa ne olmuş, eskiden rekora giderdi... ben şu kadarıncı mesajı gönderdim, şuna hak zamandım gibi hatta bilmem kaçıncı mesajı yazma yarışı olurdu bir iki kişi arasında... görüyorumda epey kişinin eylimleri değişmiş benim gibi sanırım.
Ramazan gelmeden biranönce bir tur düzenleyelim. Avcılar-küçükçekmece-florya-beylükdüzü civarlarından biri olursa daha memnun olurum. Oylama ile karar verelim bence.
Herkese merhaba
Bende bugün yol bisikleti aldım ve bisikleti denemek için yola çıkarttığımda 15 kişilik bir grup gördüm ve katıldım.Daha sonra bu grubun bisiklet forum'dan olduğunu öğrendim. Bakırköy'den Yeşilköy'e gittik ve bundan sonra da Avrupa Yakası'nın neresinde tur olursa katılabilirim.Bilgi almak için nereyi takip etmem gerekir? Bu arada Bakırköy'de oturuyorum.
Arkadaşlar herkese merhaba.
Bende Bakırköy'de oturuyorum eğer herhangi bir gezi söz konusu olursa bende katılabilirim.
msn adresim: onurile@gmail.com
Akşamları Bakırköy ve civarında oturanlarla turlar yapabiliriz.Bana msn adresimden ulaşabilirsiniz
Herkese saygılar.