Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

Scudo
Baltalimanı/Sarıyer den Ersin . Geçen gün Geotech Ascent aldım. Turlar olursa beni de bilgilendirin lütfen, kaskım yok ama en kısa sürede alıcam bir tane. Tek başına sürünce sıkılıyor insan.

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
herkese selamlar,pazar günü için herhangi bir tur ya gezinti planı varmı?

pazar sabahı erken saatte 6,45-7,00 gibi 4 levent çıkışlı rumeli feneri yada demirciköy yapmayı planlıyorum toplamda 75-80 km gibi yapıyor yol bisikletyi ile çıkıyorum

slm arkadaşlar,bakırköyde oturuyorum sahilde,pazar sabahı için butaraflarda bir tur yada gezi planı varsa katılmak isterim,teşekkürler....

@pınar kacakkiz

merhaba pınar.turlara başladıysan senide haberdar ederiz.tüm arkadaşların bilgileri ve numaraları var bende.her ihtimale karşı foruma giremeyenler içinde sms yolluyorum.istersen özelden numaranı yolla sanada bilgi geçelim.görüşmek üzere...

@ErsinBardakcı

aramıza hoşgeldin ersin.bisikletin hayırlı olsun.bana numaranı yollarsan senide haberdar ederiz turlarımızdan.benim numaram imza da çıkıyor zaten.haber bekliyorum.görüşürüz

Bende Avcılardanım .
Vaktim oldukça sürüyorum bisiklet . Yol bisikletim var. Turlardan haberdar olmak isterim. Bana uygun olan turlara katılmak isterim. Ayrıca bir internet sitesinde sayfamız bulunmakta. Avcılardaki tüm bisiklet severler '' Avcılar Amatör Bisiklet Takımı'' sayfasına beklerim. Sahil yolundan küçük çekmeceye gidip gidip geliyoruz. :D Spor amaçlı . Sayfaya duyuruları yapıyorum.

• Beğen
Vay bee bu başlığa ne olmuş, eskiden rekora giderdi... ben şu kadarıncı mesajı gönderdim, şuna hak zamandım gibi hatta bilmem kaçıncı mesajı yazma yarışı olurdu bir iki kişi arasında... görüyorumda epey kişinin eylimleri değişmiş benim gibi sanırım.

• Beğen
Tepkiler: pınar kacakkiz
@Güney Mertkan

slm.numaranı kaydettim güney.turlardan senide haberdar edicez artık. görüşmek üzere..

Merhaba,ben yarın sabah erken saatte edirneden çıkıp akşama istanbula varmayı düşünüyorum,tek başıma veya bir arkadaşımla geleceğim.Tek gelirsem yardımınıza ihtiyacım olacaktır istanbulda kaybolmamak adına :) Acaba nedir durumunuz,beraber turlayabilir miyiz?

@pınar kacakkiz

vallahi korkunuzdan bir daha bu siteye girmiycem pınar hanım.neden böyle kötülük yapıyorsunuz bize :D :D :box2: :box2: :000002158 :000002158

• Beğen
Tepkiler: pınar kacakkiz
Herkese merhaba :)
Bende bugün yol bisikleti aldım ve bisikleti denemek için yola çıkarttığımda 15 kişilik bir grup gördüm ve katıldım.Daha sonra bu grubun bisiklet forum'dan olduğunu öğrendim. Bakırköy'den Yeşilköy'e gittik ve bundan sonra da Avrupa Yakası'nın neresinde tur olursa katılabilirim.Bilgi almak için nereyi takip etmem gerekir? Bu arada Bakırköy'de oturuyorum.

• Beğen
Arkadaşlar herkese merhaba.
Bende Bakırköy'de oturuyorum eğer herhangi bir gezi söz konusu olursa bende katılabilirim.
msn adresim: onurile@gmail.com
Akşamları Bakırköy ve civarında oturanlarla turlar yapabiliriz.Bana msn adresimden ulaşabilirsiniz
Herkese saygılar.

Geri