Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

Herkese selamlar. Ben Hasan. Uzun dönemden beri bisiklet kullanıyorum. Bursa'da yaşadığım dönem sık sık Uludağ-Sarıalan çıkıp inmişliğim var. İstanbul'a geleli Uludağ'da yaşadığım heyecanı yakalayamadım. Bisiklete sıkı sıkıya bağlı biriyim. Sadece bisiklet değil farklı doğa sporları ile de ilgileniyorum. İnşallah forum vasıtasıyla sıkı sağlam geziler gerçekleştireceğiz. Ben Bakırköy'deyim. 9extreme sana katılıyorum. Avrupa yakasında bulunan kullanıcılar için haftasonları belli bir yer belirlenip buluşmalar gerçekleştirilirse belli bir süre sonra bu buluşmalar kronikleşir ve devamlı hale gelir. Ben 10 gün kadar İstanbul'da olmayacağım ama döner dönmez sizinleyim.

Görüşmek üzere...

Hoşçakalın.

Scudo
haftasonu bogazda rumeli kavağına kadar gidiyoruz biliyorsunuz,yolda da epey bisikletliyle karşılaştık. bence geleneksel olarak o rotanın gidilmesine onayak olabiliriz. nedersiniz?

rampa dirty toprak rampa skate park gbi diil haberinis olsn suan sanirsan m en cok ekşin caddebostanda bz orda baya bi kalabaliiz hafta sonu yolun düşerse gell;)

@Ergün (Divinity)

başka bi çağatay var oda ben ama ben bisikleti bırakmadım zira her akşam enaz 50 km yol yapıyorum topkapı ortaköy arası bu pazar bişeyler yaparsanız
ben katılamıyacağım bursadaki miting e gidicem umarım başka günler bu
avrupa yakalılarla pedallarız zira burada bi bisikletci madeni varmış valla eline salık konuyu açan arkadaş:D

@ilkayozturk

arkadasım goztepe de ozgurluk parkı var bom bos agaclıklar arası nda gusel mekan sessız sakın ve calısacagın zemın duzgun ıstersen bı bak yakınsa eger
bende oraya takılıyorum kalabalıgız yanı

@fiestahmet

bu arada sende khe nin hangi modeli war peki?

bu konuda baya araştırma yaptığım için düşük fiyatlar hakkında acizane bilgiliyim.sen de benim gibi ucuz bir bisiklet almak istiyosan sana karaköy'ün yolunu göstereyim.yüksek kaldırım'da 5-6 tane bisikletçi var.bunlar marka olmasa da işini görebilecek cinste.hatta kadro seçip-ki zevkine göre-rahatlıkla o fiyata bir bisiklet alabilirsin.bu arada beldeyamalar migrosta 155ytl elimdeki broşürde ise 109ytl.bence bu bisikleti bi düşün.

beldeyama-tıego-18 vites-26'' jant

salcano alabilirsin.ucuz ve makul.dün baktım modellere ,tamam profesyonel değil ama şehir içi kullanım için makul.görüntüsüde hiç fena olmamış hani 2007 modellerin.bakıp incelemende fayda görüyorum.

@sGonzales

selam gonzales bilgisayarın başındaysan benim yeni adresim yarasavunma_ugur

ilkay pazar gunu barbarosa gelblrsen gel butun harktlerı teker teker gosterırım:)

gelirim büyük bir ihtimalle ama 5 gibi olsun sıcak hava gitsin öle ve sadece izliyebilirim sizi hala alamadım salcano evil b alcam ama alamadım daha :'(

olm yalan bunlar yha :) gerçek bmxçilere gelin olm ahmet yaptığın hareketlere göre konuş olm turnuva kayıtlarını kazandım gidiorum olm :) geçin bunalrı yha :) sende sus pis trial :p :) nse bunlar geik bak doğukanla sinana git onlar trial ama ii hareket yaparlar sen bulvara gel direk damlarım zaten yanına öğretirim bişeyler bu arada ahmet bi halt bilmio körplere takmana bişi demezler ama takmayı bilirsen ben takıyorum ve hiç bişide sölemiolar :) zaten mumda sürmüolar çnkü sıcakta eriyo die olm amma bmxci olmuş yha :D hadi eyw Nude Lindsay Lohan saver

(link)

Geri