Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

Scudo
Hepİnİze İyİ GÜnler Dİlerİm. Bİsİkletİmİ Yenİ Aldim. Kullanmayada Acemİ Sayilirim ArkadaŞta Bulamadim. Kendİme Sakİn Ve Rahat Parkurlarda Bana EŞlİk Edecek ArkadaŞlara Duyurulur.21 07.07.tarİhİnde Olabİlİr.

hetero tamam eşlik edelimde neredesin,saat kaçta oralardasın seni nasıl tanıyacağız biraz açıklayıcı olursan sana katılmak isteyen pedal dostları için daha kolay ulaşım sağlarsın.

bağcılarda kalıyorum saat 14:30 17:30 arası uygundur furumdada yeniyim beni tanımak isteyenlerle tanışmaya hazırım.32 yaşında tekstille uğraşan biriyim.adım haci

selam millet , uzun zamandir gorusemedik 18 temmuz aksami sultanahmet bakirkoy arasi yada ortakoy arasi gezmek istiyen kimse varmi ?

@hetero

sana yakınız be yawww:D
dün akşam sizin semtte idik hatta cine hat sinemasının önünde yol bikesi olan gökhanla beraberdik.en kısa zamanda görüşmek üzere

Selam ArkadaŞlar.mehmet Ben.
Gezİ - Tur Kismina Da Yazdim GerÇİ.boĞazda Bİr Tur İstİyorum 29 Temmuz Pazar Olabİlİr. Avrupa Yakasi,beŞİktaŞ - Sariyer Arasi Uygundur Mesela..

bu arada ben de yeniyim aslında.ama 4 senedir sürekli bisiklet kullanıyorum.benden daha profesyonel olup yrdımcı olmak isteyen,bana yakın bakırkoy-bahcelievler civarı oturan var mı?

@cordell81

Ben Bahcelievlerde oturuyorum. O civarda hemen her aksam pedal atacak bir pedaldas ariyorum aslinda. Varsa baska bizim taraflarda pedalladigin arkadaslar, birlikte turlayabiliriz.

eweeeeeeeeeeeet süper bır tatılden sonra yıne buradayım yenı arkadasların katıldıgını gordum cok ıyı. :)

Slm, Ben Mustafa
Mavi GİOS la beni kabataş-sarıyer arası görebilirsiniz.
sabah saatleri welcome the ride friends.

Sevgili Dostlar 15 Günlük kısa bir tatilden sonra yenilenmiş ve enerji dolu olarak yanınıdayım.. Ve bir süpriz ile döndüm ani bir karar ile MTB kullanmaya başladım tatile çıkmadan 2 gün önce topladığım bisiklet ile tatilde'de unutulmaz anlar yaşadım Dostum Emrenin yardımlarıda göz ardı edilecek gibi değil onada buradan tekrar teşekkür ederim..

(link)

slm bende bakırköydenim .genellikle bakırköy florya arası pedallıyorum .. bakırköy civarı birlikte pedallemek isteyen arkadaş varsa birlikte pedalleyebiliriz :)

@okan-sea

Abi Geçmişolsun İnan Şuanda Seni Çok İyi Anlıyorum Tatil Dönüşü İstanbula Gelmek 300Km Yol Yapmaktan Daha Kötü Be...:eek:

Geri