Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

Scudo
@hızlı

Merak edilecek bişey yok şakasına takılıyorum ama elbet ufakbi kaza geçirdi ama pek önemli değil sadece ön janta maal oldu... Emrenin yerine ben söliyim Araba kapıları birden açılır ya öle bişey el arabası birden arbanın arkasından çıkmış sonrasını tahmin edebilirsiniz

@DOREMİ

Merhaba Gönül Abla... :) Hoşgeldiniz.! bu gidişle G.O.Paşa'da bir bisiklet kulubü kurucaz sanırım şuanda türkiye çapında en çok bisikletçinin bulunduğu ilçe Burası olsa gerek sadece bizim sokakta 4 arka sokakta 3 iki durak ötede 1 bisikletçi var ve bildiğim kadarı ile G.O.Paşada ve çeşitli yerlerinde baya sporcu var..

Bütün BMX'Leri Bir Organizasyonda toplayarak yarış düzenlemek istiyoruz MF takımı olarak... Bunun için Parkuru ya "Yıldız Parkı" yada "Belgrad" olarak düşünüyoruz..Tahminen 2 Km bi yarış olur ya tur yada düz yarış ama tur olursa 15 yada 2o tur diyoruz parkurda 1o tane rampa hazırlamak ve yarışı daha zorlu kılmak istiyoruz bunun için toplanıp biraz çaba sarf edip birazda reklam yaparsak güzel ve dolu bir organizasyon olur ama katılım sayısına göre olucak birşey en azından 3o BMX bekliyoruz...Kask Dizlik ve Dirseklik zorunlu kılınmalıdır...

inşallah çok güzel bi organizasyon olur tanışmış kaynaşmış oluruz yıldızda olursa anadolu yakasından da gelen çok olur ;)

herkeze kazasız bisiklet gezileri dilegimle bisiklet özgürlüktür gökhan öztürk CANNONDALE

bu aralar okul bitimine yaklastıgımız icin biraz disimi sıkmam gerekecek.Ama bu organizasyona katılmayı dusunuyorum.
Dur bakalım...

yalan oldu zaten bu organizasyon da :D bakalım nabız ölçmesi olsun bu ama bmx nabzı pek atmıyo sanırım bu aralar :( yaza güzel org.lar yapacaz inşallah ;)

merhaba foruma yeni üye oldum, aslında foruma asıl üye olma amacım aradığım bisikleti bulabilmek, aradaığım bigiklet 3 tekerlekli yere yakın, 1 tekerlek önce iki tanesi arkada ve vücüt haraketiniz ile saga sola dönüyor. bu bisikleti bilen ve nerde bulabiliceğimi söyliyebilicek biri varmı? teşekkürler

hoşgeldin .öyle bisiklet pek yok ama heran çıkabilir

aramıza hoş geldiniz,değişik bir bisikletten bahsediyorsunuz bulursanız görmek isterim merak ettim şeklini..:)

'bülent özer' konuyla ilgili bilgin olmayıpta yorum yaptığın için gerçekten teşekkürler. geçen sene bu bisiklet metrocity de en alt kattaki dükkanda satılıyordu. ben sadece şuan onu arıyorum. yoksa varolmayan birşeyi aramıyorum tabiki.

'hızlı' teşekkür ederim. byulunca resmini yollarım :)

@sGonzales

Merhabalar.. Bende G.O.P. dayım

Bu bahsettiğiniz bisikletçi nerede ?

@jetty

Böyle birşeyi bende hatırlıyorum. TV de görmüştüm. Pedallar ön tekerlekte, yatar pozisyonda kullanılıyor ve vücudunuzu sağa sola yatırdığınızda tekerlekler de o yöne doğru yatıyor ve bisiklet yönleniyor.

Geri