Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

Scudo
@okan-sea

Abi napsın takım iyi gidiyor..

selam avrupa yakası uzun bir zamandan sonra gene beraberiz ama kısa bir beraberlik olucak çünkü perşembe günü birliğime teslim olmak için yola çıkıcam ama hafta sonlarıgene forma takılırım işallah görş

@cobike

biz hep beşiktaştayız yani hep denemez hafta sonları biz uzun yol yapamıyoruz ki :( :D eziğiz biz :) sizleri bekleriz bulvar'a gelin sizin için birşeyler yapalım :)

@3rkn*MF

ben gelmeyi düşünüyorum :) fakat bisikletsiz :rolleyes: biraz foto çekicem ;)

hoppp şşştttt millet nerdesiniz yahuuu,yarın akşam mide ve midye operasyonu varrrrr orda görüşürüz :D konu duyurularda açık hadi kımıldayın beyawwww

evet arkadaşlar bu tür bi gezi daha önce pilanlamadım yani bu konuda acemiyim ama işin ehli MTB ciler bişeyler ayarlasın bu başlık altında olurmu.

Ya gece Saat 3:00 ama hala yağmur yağıyor yağsın berekettir ama yine antremansız kaldık...

Slm bende fatihte oturuyorum balatta komsuyuz . Arada Eyüp Sultan var.:dua: görüsmek üzere saglıcakla kalın. tabiki mtbciyim

çağataycım ilanını şimdi gördüm,hafta sonu için gezi,tur v.s. ile ilgili olarak formu bu bölümlere açarsan bizlerinde haberi olur diğer arkadaşlarında,en kısa zamanda görüşmek üzere..:)

Hoşgeldin bixekolik iyi forumlar bol muhabbet bol pedallar...

evett avrupa yakası nerdesiniz beyaw,yolcusu-mtb cisi v.s. hadi hareketlenin bakın dışarı...çiçekler açtı , böcekler uçtu....

bütün bisiklet severlerin bu tip forum larda birleşmesi ne kdr güzel bişey ama biz baska foruma gitmeyiz bu forum da arkadaslıklar fln cok güzel yaa herkese slm

hoşgeldiniz.burda herşey güzel.kısa sürede anlayaksınız...

Geri