öncelikle aramıza hoş geldin kardeşimiz,o keyif ve aynı güzel dilekler bizlerden sana,karşılaşmış olabiliriz ama artık sitemizdesin daha çok karşılaşacağımıza emin olabilirsin...bol sporlu günler dilerim..
Napalım gitti 7 senelik MSN Ama varya onu yapanı bi yakalarsan çok fena olucak isterse dünyanın diğer ucunda olsun hiç affetmiyecem micrsoft türkiyeye telefon açtım yapmam gereken işlemleri bildirdiler şimdi cevap bekliyorum.
Gecmis olsun, bana garip garip bi'seyler yazdin gecistirip konusmadim sneinle! Sonra forumda dolanirken bi baktim sen hacklenmissin Yeni adresini ekledim.
Abi çimdi microsoft'tan bi yazı geldi zuhalle birlikte doldurup gönderdik canlarım benim bana yardımcı olacaklarmış Aslında bana en iyi yardımı o alan kişinin ev adresini velerek yaparlar:Skull-175 :10: :46: :box2: :2gunsfiri :violent-s :brutal324 :000002158 Bilmem anlatabildimmi ?!
abilerim bu büyük bi sorun en iyi çözüm yolu ise hacker olan birinden yardım istemek ben hacklendiğimde öyle yaptım başka bi şifriyle geldi ama yine dres benimdi birde artık tuaf birşey daha var oda litenizdeki birinin arkadaı hacklendiği zaman kaçmak için fazla zamanınız olmud ben bu hackerlık işini hep merak ettim öğrensem beni hackleyenleri tahmin eip nackliycem
arkadaşlar benimde msn ne patlattılar ve o kişi borç para kontür istıyormuş bencede burgazın dedigi gibi form içerisinden biri olabilir gürkanında gitmiş dikkat ettim hep site içi takılıyor