Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

@redeagle34

öncelikle aramıza hoş geldin kardeşimiz,o keyif ve aynı güzel dilekler bizlerden sana,karşılaşmış olabiliriz ama artık sitemizdesin daha çok karşılaşacağımıza emin olabilirsin...bol sporlu günler dilerim..

Scudo
@sGonzales

yapma be,yaw işleri güçleri yok milleti rahatsız etmekten zevk alıyorlar,yeni amil adresin hayırlı olsun ekledim..

aliştık tabi güzel gecen havalara pazar galiba yagış yok ama soguk hatrı sayılır olcakmış

slm. ben de burdayım yazmışmıydım <bilmiyorum. çok sayfa olmuş:)
ben de fulya da, yokuş iniş mağdurlarındanım.

gönül ister ki, toplaşıp binelim. ama bu hava koşullarında zor gibi biraz

herkese sevgiler:)):)

@hızlı

Napalım gitti 7 senelik MSN Ama varya onu yapanı bi yakalarsan çok fena olucak isterse dünyanın diğer ucunda olsun hiç affetmiyecem micrsoft türkiyeye telefon açtım yapmam gereken işlemleri bildirdiler şimdi cevap bekliyorum.

umarım bir şeyler yapabilirsin ama bulunca haber ver bende orada bulunayım zaten canım sıkkın stres atmış olurum..:)

@sGonzales

Gecmis olsun, bana garip garip bi'seyler yazdin gecistirip konusmadim sneinle! Sonra forumda dolanirken bi baktim sen hacklenmissin:eek: Yeni adresini ekledim.

@gugus

way haberın yoktu demek bıde ona cevap yazanlarda heklendı bılmem bılıyomusun?

@gugus

Evet başıma bi beladır geldi:boese157: seninde çabuk farketmene sevindim.

@okan-sea

Abi çimdi microsoft'tan bi yazı geldi zuhalle birlikte doldurup gönderdik canlarım benim bana yardımcı olacaklarmış:eek: Aslında bana en iyi yardımı o alan kişinin ev adresini velerek yaparlar:Skull-175 :10: :46: :box2: :2gunsfiri :violent-s :brutal324 :000002158 Bilmem anlatabildimmi ?!

Evet bende hacklandim,ve benim hesabımla arkadası hackladi,virüs gibi adam bi yakalasam varya,

arkadaşlar bence bu sülük hepimizi tanıyor,bu sitede dolaşan bir kişi tahminimce hepimizi hacklemeye niyetli..

arkadaşlar ben msn nimi kullanıcı ayarlarından kaldırdım,ah bir tutarsam seni :boese157:

@hızlı

Bakalım yakında inşallah kokusu çıkar işte o zaman görürüm ben onun sele borusuyla ilişkisini:boese157:

abilerim bu büyük bi sorun en iyi çözüm yolu ise hacker olan birinden yardım istemek ben hacklendiğimde öyle yaptım başka bi şifriyle geldi ama yine dres benimdi birde artık tuaf birşey daha var oda litenizdeki birinin arkadaı hacklendiği zaman kaçmak için fazla zamanınız olmud ben bu hackerlık işini hep merak ettim öğrensem beni hackleyenleri tahmin eip nackliycem :D:D:D

arkadaşlar benimde msn ne patlattılar ve o kişi borç para kontür istıyormuş bencede burgazın dedigi gibi form içerisinden biri olabilir gürkanında gitmiş dikkat ettim hep site içi takılıyor

Geri