Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

@gamzee

Merhaba gamze hoşgeldin zeytinburnuna sevgiler.. ;)

Scudo
@3rkn*MF

Merhaba erkin senide aramızda görmekten mutluluk duyarız.

size bi soru sorcam...dağa çıktınız tüm eğlence dorukta..çat.. lastik patladı :) napıyosunuz? bide ne zaman ğezi yapıcaksınız :( ?

@3rkn*MF

valla biz dağa çıkmıyoruz yol (yarış) bisikleti kullanıyoruz! ama herkez lastiği patladığında çıkalır yedeğini takar yedek yoksada yama yapar. ben kesinlike 2 adet iç lastik yanıma almadan 10km bile gitmem.. Çünkü belli olmuyor bazem 3 ay hiç patlamaz bazende günde 2 teker 2 kere bile patlıyabilir..

merhaba bence her 2 yakadaki bisikletçiler birbirini tanımalı:)
bol bisikletli günler

@felis

Evet haklısın ama kendi yakamızdakileri tanımıyoruzki belkide hergün birbirimiz görüzüyoruz yürürken olsun veya bisiklet kullanırken ama tanımadığımızdan sadece ufak bir el samıyla geçip gidiyoruz.

@sGonzales

peki anlıyorum tamam o zaman ben yama taşırırm sizinle yola çıkarak lütfen havalar bozmadan çıkalım..lütfen

@3rkn*MF

Kısmet diyelim bu zamandan sonra havalar nasıl olur bilmiyorum mtb kullanıyor olsaydım her havada çıkardım ama yol bisikleti öyle değil işte..

@sGonzales

biliyorum ama bilmemki bence bu havalar eidir diyorum bence :) neyse eğer çıkarsanız bir haber beklerim sizden

@3rkn*MF

Elbette Çağrırım biz genelde ya sarıyel - kilyos yada kemerburgaz tarafına gideriz ortalama genelde yüksektir ama dahada yükselmesi katılımcı sayısına bağlı nekadar fazla adam okadar fazla hız demek :D

@sGonzales

evet mantıklı tabi ama bisiklet farkıda var ama çok kişi olursak o farkı kaldırız ortadan ben BMX ile gelmessem :)

@sGonzales

selam kardesım ewet resımlerı gördüm bıraz halın kötü gıbı gözüküyor ama eglencelı geçmiştir

@dagci

Sorma halim kötü değil ölüyordum valla ilk defa böyle oldu ters giden bişiler vardı sanırım ya ciğerlerim hava solumak istemedi yada hava içime girmek istemedi nefes alamıyordum bi ara nabız saati 205 filan oldu aha dedim gidiyorum :D ama yinede gittik geldik işte ama hava çok güzeldi tahmin ettiğim kadar üşümedim.

ya biraz geç oldu sanırım ama ben de cihangirden katılıyorum size. bi ara yolda da katılmak isterdim ya da atlayıp zıplarken ya da ormanda iniş yaparken falan filan işte... adım imzamda...

@RuSKi

İmzamda Katılmandan memnun oluruz umarım havalar düzelince bol bol gezebiliriz ama sanırım bugünden sonra pek iyi olucak gibi değil.

ya kusura bakma çalıntı bi fikir gibi oldu ama kendini tanıtmanın en mantıklı yolu bu

arkadaşlar foruma yeni üye oldum biraz düzensiz bir giriş oldu ama idare edin bizim yaşımızdakilerin bilgisayarla ilişkisi gençlere göre biraz farklı her keze merhaba

@sawas

merhabalar
hoş geldiniz yaşınızda bir şey yok bana göre ögrenmenin yaşı yoktur forumumuza yavaş yavaş alışırsınız

Bahçeli evler Fatih Mustafa. Tur için havanın güzel olmasını ve efemka (at) h.com 'a maillerinizi beklerim.

Geri