Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

Scudo
@simoniuğur
cok yogun calısıyorum sımdıde gıtıp yatıcam yarın ıs var carsambaya kadar devam aralıksız para lazım fuul carbon bır bısıklet yapcam kısmet olursa:D onun ıcın para lazım su mavı tura katılcaktım ama calısıyorum ıse gırdık moralım bozuldu arkadaslar hepsı ordaymıs kocaelı falan kısmet degıl olmadı carsamba gorusuruz

@okan-sea
abi kolay gelsin sevindim işe girmene nerdesin gine bara mı girdin

Günaydın arkadaşlar umarım iyi bir hafta olur herkeze iyi çalışmalar bol kazançlar, bol pedallar..

arkadaşlar hepinize selamlar saygılar okan olum olmuyo böle sensiz zevki çıkmıyo yolların bırak artık çalışmayı yada sana daha düzgün bi iş bulalım yahu arkadaşlar sizde bişe söyleyin olym hepten 3 kişi kaldık okan elif te gelmese yola çıkmaya gerek duymicaz artık........evde makara yapıcaz artık herhalde..

@yilmazibo123
way ibo naber olum paraya ıhtıyac var bu pazar calısmıcam buyuk ıhtımalle beraber ınerız t:D amam

HEY GİDİ AVRUPA YAKASI İŞLERİN YOĞUNLUĞUNDAN SENİDE İHMAL ETTİK NAPALIM ARTIK SEZON BAŞLADI İŞLER AÇILDI SONBAHAR YÜZÜNÜ GÖSTERMEYE BAŞLADI İSTANBULDA BENİ AZINA ALMIŞ ÇİNİYOR YAKINDA YUTAR... :eek:

slm herkese 18 yaşındayım yeni bmx aldım öğrenmeye çalışıorum. bakırköyde oturuyorum bmx li arkadaşlarla tanışmak isterim msnimi eklerseniz sevinirim: rookie2003@hotmail.com

Bakırköyde BİR çok bmx ci arkadaş var,Genelde Metin bisiklet'e takılırlar bilgin olsun..

Aramıza hoşgeldin...iyi eğlenceler.;)

merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım.
hepinize bol pedallı günler

Geri