Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

Hocam bisikleti nerede kullanacağın sorusunun cevabı tercih etmen gereken sınıfı belirlemeni sağlayacaktır. Ben istanbul'un asfalt ama arada bozuk yollarına da girdiğimden cyclocross tercih ettim. Bir önceki bisikletim hybrid'di gayet seri ve güzel bir bisikletti ancak 3-5 bozuk arazide jant ayarı, kayma vs gibi sorunlarla karşılaşınca kişisel olarak cyclocross aldım.

• Beğen
Tepkiler: S-Works
Scudo
15+15 az bir mesafe sayılmaz. Bu mesafeyi en hızlı katedeceğin tür hiç şüphesiz yol bisikleti. Ama bu tür kadar akıcı olmasa da, fonksiyonel olması bakımından, senin hibrit olarak listelediğin ve şehir, tur, fitnes vb isimlerlede anılan bisikletlere yönelmeni tavsiye ederim. Piyasası oldukça renkli ve çeşitli; nerdeyse kişi ve ihtiyaca özel imkanlar sunuyor. Daha önce kullanmış olduğum scott sub serisi çok başarılı bir model olarak öne çıkıyor. Ama bir f/p ürünü olarak carraro nun bu türdeki bisikletlerine de bir bak derim.

• Beğen
Tepkiler: S-Works
Merhaba arkadaşlar
Bisikletimi genel bakıma sokmak istiyorum, Baltalimanı'nda oturuyorum. Bu çevrede bisiklet bakımı yapan kaliteli, ucuz bi dükkan bilen varmı ?

Ortaköy kaçkar bisiklete gidin. Ucuzdan ziyade adam gibi usta olsun. Ederi neyse alsın boşverin. Ucuz olup pişman olmayında

@Baran Yüksel Güneysel
Tavsiye istediniz yardımcı olmak adına verdim. Kaçkara gittiğiniz için mi olduğunu düşünüyorsunuz. Bu her zaman hepimizin başına gelebilecek şeyler.

@Baran Yüksel Güneysel Eğer Fatih taraflarına gelebiliyorsanız Çarşamba semtinde Murat ustam var... Dadaş bisiklet. Kesinlikle gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Üzülmezsiniz, pişman olmazsınız. Ben ne zaman bisikletim ağırlaşsa, teller yorulsa ona götürüyorum eli değdikten sonra bisikletimin gidişi değişiyor...

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
3 gundur bisiklet kullanmiyorum ve yarin surucem kismetse odama geldigimde bisikletime yarin disari cikiyoruz iyi dinlen dedim :) farkinda degildim bsikletle konustum benden baska varmi boyle arkadaslar merak ediyorum :)

@abidin89 emin olun var :D 15 gün önce bisikletim binamın girişinden çalındı. Yerine dayanamadım kafayı fıttıracaktım. Gittim CS 323 aldım :D normalde 5 gün oldu alalı artık direk salona koyuyordum bisikleti ilk defa dün gece eve gelirken biraz yağmur yağdı ıslandı tabi bisiklet. dairemin kapı önündeki d.qaz borusuna kilitledim 5 defadır kapıyı açıp bakıyorum bisikletim orada mı? diye :D sesli olarak olmasa bile ona bakarken söylüyorsunuz bir şeyler ben isim bile verdim Gölgeyele... :)

• Beğen
Tepkiler: abidin89
merhaba, istanbul avrupa yakasına yeni taşındım. cevizlibağ metrobüse yakın oturuyorum. haftasonu sahilde, herhangi bir bisiklet yolunda bisiklete binmek istiyorum. nasıl ve nerelerde bisiklete binebilirim. önerileriniz nelerdir?

Hocam ben de merterde oturuyorum. Yakın sayılırız. Ara ara çıkıyorum. Evet bisiklete özel bir yol yok bu çevrede, bazen de tehlikeli olabiliyor ama marmara forum, veli efendi önünden sahile gidip ordan yarım ada çevresinde dönüyorum yada bebeğe kadar gidebiliyorum uzatmak istersem. Güzel de oluyor. Yeni rotalar da çizebiliriz. Turlamak istersen yazabilirsin..

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Metroyla hacıosman'a gidiyorum, metrodan çıkıp sarıyere doğru yokuşu inip kireçburnu sahilden eminönüne kadar devam ediyorum, oradan da eve artık

Selamlar.
Çapa'da oturuyorum.
Genellikle buradan başlayıp Karaköy, Beşiktaş, Arnavutköy, Rumeli Hisarı, İstinye, Tarabya şeklinde sahil boyunda devam ederek Sarıyer'e kadar gidiyorum.
Sonrasında aynı yoldan geri geliyorum. Biraz uzun tabii ki ancak gayet memnunum bu rotadan.
Bu rota dışında bir yerlere gitmek istersem de sahilden Bakırköy'e oradan da İDO ile Bostancı'ya geçiyorum karşıda turluyorum.
Bu yolları tavsiye ederim.

Arkadaşlar forumdan veya bisiklet camiasından eski grubumuzu tanıyanlar vardır. Eskiden Kağıthane Bisiklet Grubu olan oluşumumuzda isim değişikliğine gidilmiştir. Amacımız ise tek bir bölgeye bağımlı kalmama isteğidir. Sizde bizim kardeşlik adına kurulan geniş kadromuzda yer almak isterseniz bize katılın, tanışalım. Biz çok büyük bir aileyiz. MBG LOGO copy.jpg

@Choud Aynen ben de bu rotayı önerecektim arkadaşa :D Karaköy - Sarıyer veya karşıya geçip Bostancı sahili çok iyi.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Geri