Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

aramıza hoş katıldın iyi çevirmeler hayırlı pedallar :)
güvenlik ekipmanlarını aksatmayasın inş.

• Beğen
Tepkiler: Kübra C.
Scudo
Merhaba, hoşgelmişsiniz :)
Hayırlı olsun, güle güle kullanın yeni bisikletinizi.
Keyifli pedallamalar ve forumlar...

• Beğen
Hayırlı olsun yeni kuzu. Kask'tı eldiven'di ihmal etmeyin aman. Kazasız belasız keyifli sürüşler..

• Beğen
Teşekkür ederim Burcu_S. Sana da hayırlı olsun o zaman :)

Selam. Gruba bende katilmak istiyorum. Avcilar'dayim...

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

@Murat Çağlayan 2

Teşekkür ederim, siz de hoşgeldiniz o zaman :)

Selamlar 10 adet forma siparişimizde elimize ulaştı. Grup üye alımı için iletişime geçiniz, sayımız gün geçtikçe artıyor ancak özenle nezih ve tecrübeli kişilerle pedallamak bizler için iyi olacaktır ayrıca formasız kesinlikle üyemizi istemiyoruz. Özet geçmek gerekirse; 2-3 turumuza gelir katılır bizi tanır, bizde onu tanırız uygun düşerse her iki taraf için forma ücreti 50-55 tl arası ödemesini yapar formasını sipariş ederiz (topluluk olursa biz sipariş geçiyoruz yoksa herkes kendi geçmek zorunda) ve bizlerle pedallar. Daha detaylar için ulaşabilirsiniz. Bu arada annem ameliyat olduğu için grup üyelerimizle facebook üzerinden sorular sorabilirsiniz kendileri çekinmeden en doğru ve güncel cevapları vereceklerdir. Grup facebook sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Bu arada paylaşmak istediğim bir kaç fotoğraf ve çekeceğimiz kısa filmin introsunu paylaşmak istiyorum.

Şuanda grubumuza alım yok maalesef, açık olunca tekrar bilgilendirileceksiniz. Ramazandan sonra yüksek ihtimal açık olur 10 kişilik bir boş alanımız olabilir. Fazla kişi, fazla dert bu yüzden fazla kişilikli grup üyeleri biraz problem maalesef. :)

Merhaba Bisiklet Forum ailesi.
İstanbul'dan katılıyorum. 19 yaşındayım. Avrupa yakasında oturuyorum. Kısmet olur da üniversiteye girebilirsem Besyo (Beden eğitimi spor yüksek okulu) istiyorum. Spor benim için bir yaşam tarzı. Sürekli aktif ve sporun her dalında bilgi sahibi olmak ve yapmak istiyorum. Bu Aile (BisikletForum) ile çok değişik bir şekilde tanıştım.
Bu sabah 04:00 de uyandım ve uyuyamadım. Sonra içimde hep o eksik olan yarım kalmış Bisiklet sevdası geldi. Uzun zamandan beri kullanmıyordum. Bütün bir gün araştırdım ve Şehir ve Yol bisikletine karar verdim (Carraro Sportive 225). Bilmediğim yerleri görmeyi ve kaybolmayı seven birisiyim. '' Şu sokak nereye çıkıyor ? '' diye kendime sorup, hiçbir kimseyi dinlemeden o sokağa dalan bir insanım. Bu siteden çok şey öğrendim. İleride turlar düzenlemek istiyorum. Yeni dostlar kazanmak. Türkiye'mizin güzelliklerini birlikte görmek, birlikte ter dökmek, birlikte o havayı içimize çekmek istiyorum. Şimdiden hoş buldum Bisiklet Forum ailesi. iyi ki varsınız :)

Bu konularda henüz bir çaylak olarak, ben de hoşgeldin diyorum sana..
Bisikletimi (carraro force 500) alalı iki hafta kadar oluyor, 150 km yol yaptım..
Ve öyle hoşuma gidiyor ki, düşünmeden gidiyorum artık her yere; uzak yakın demeden..
Önceden olsa otobüsle bile gitmeye korktuğum, otobüse, arabaya rağmen uzak dediğim yerlere..

Dikkatli, güvenli, ve en önemlisi; herkese karşı duyarlı bir bisikletli olman dileğiyle..

Allah kazasız belasız ve dikkatli bir şekilde kullanmayı nasip etsin. Bisikletimi yani hayat arkadaşımı aldıktan sonra daha bir aktif olacağım ama şimdilik sabır ve bilgi topluyorum. Teşekkür ediyorum içten düşüncelerin için.

Geri