Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

@MEHMETALİ

Teşekkürler @MEHMETALİ
Pek sabırlı davranmadım sele ve pedal konusunda evet. Bi anda soğuma ihtimalimi de düşünerek, hareket ettim. Aksi durumda "hay bu koltuğun da selenin de .. " diye kaptırıp ertesi gün bisikleti elden çıkarma ihtimalim oluşabilirdi diye korktum ;)
Alet edevatı taktıktan sonra çektim resmi. Henüz kendime göre ayarlama yapmamıştım. Fakat dediğinize tamamen katılıyorum. En azından ayak ucum değecek şekilde ayarlıyorum koltuğu :rolleyes:

Alıntı yapılınca haber verildiğini düşünmemiştim. DragonByte Tech eklentisi veya benzer eklenti kurulumu var mı forumda bilemedim. @nick kullanımına kapalı olduğunu gördüm sadece. Yönetici arkadaşlar el atar belki @nick seslenme olayına :in:
Söylediğiniz iyi oldu tekrar teşekkürler. Maaşallah diyorum bilgi küpüsünüz :alkis: vBulletin bilgime rağmen aklıma gelmemişti (Önceki mesajda kullandığımda haber verilmediğini düşündüm belki de. Sonuç olarak tatlıya bağladık :) )
Sağlıcakla kalman dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Scudo
hayırlı olsun bisikletiniz güzel. sele olarak jel sele öneririm mükemmel rahatlık.iyi pedallamalar

@DevriM Cemil

HAyırlı olsun aynı gün bende bisikletime kavuştum.. Kazasız belasız iyi pedallar dilerim..

@hasan akca
decathlon var marmara forumun ve forum istanbulun orda.malzeme için bak istersen

Merhaba; Bisiklet tutkusu 2013 Ağustos ayında Yeniçiftlik-Tekirdağ günübirlik eski model bir bisikletle gidip gelmemle başladı. Hemen Eylül ayında Sedona 311 Şehir Bisikleti aldım.Haftanın 2 veya 3 günü fırsat buldukça işe gidip geliyorum.Bayrampaşa-Eminönü arası 9+9=18 km. Servisim olmasına rağmen Bisikletle gidiyorum.Forum dan çok istifade ediyorum.Sıkı bir takipçisiyim.Bu bisiklet tutkusu biraz geç oldu yaş itibariyle yaş 48 ama olsun her şey çok güzel.

benim güzargahta duruma göre unkapanında oturuyorum.
1. Güzargah Unkapanı-Sarayburnu- Zeytinburnu sahil - Bakırköy - ve dönüş
2. Güzargah Unkapanı-Karaköy-Başiktaş-Akıntı burnu hava durumuna göre Sarıyer'e kadar giderim yoksa akıntı burnundan dönerim :D

Merhabalar
Bisiklet aşkının yaşı yok. Hiçbir şey için geç değildir :)
Servis olmasına rağmen bisikletle işe gidip gelmeniz, bisikletin sizin için gerçek bir tutkuya dönüştüğünün kanıtı bence.
Bizim yazlık Tekirdağ tarafında (Sultanköy) Çocukluğumdan beri hayal ederim bir gün acaba araba yerine bisikletle gidebilecek miyim diye :D
Keyifli pedallamalar dilerim

Erkan Bey hoşgeldiniz. Tutkunuz hiç bitmesin. Kazasız belasız sürüşler dilerim...
Saygılarımla

Merhaba Burcu hanım;Bizim yazlık ta Yeniçiftlik.Bu yaz bisikletle gitmeyi ciddi ciddi düşünüyorum.Benim için iyi bir deneyim olacak.Bence sizde bu hayalinizi gerçekleştirmelisiniz.Ayaklarınıza kuvvet bol pedallamalar.

Cemre bey merhaba; Bu hastalık bize sağlık kazandırır inşallah.Keyifli pedallamalar.

Ahmet bet Merhaba; Hoşbulduk.Keyifli pedallamalar.

Arkadaşlar yakın zamanda organ nakline destek olmak için 10 sene önce bıraktığım bisiklet maceramı bi yana koyarak yeni bir bisiklet ile turlara çıkmaya karar verdim amacım organ nakline destek sizdende aynı desteği bekliyorum :)
GEZGİN FENER
" KIRMIZI BİSİKLETLİ GEZGİN "
www.gezginfener.com

Tebrik ederim..

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Organ nakline bisiketle nasıl destek olacaksınız anlatırmısınız.

muhtelen konuya dikkat çekecek.

Umarım başarılı olur " KIRMIZI BİSİKLETLİ GEZGİN " yolun açık olsun, seninleyiz..

adaş tebrikler, başarılar... :alkis: 17 mayıs'ta iş, sağlık, kondisyon durumum ne olur bilemem.ama en azından seninle tanışmak için o gün tüyap'tan imkanlarımın müsaade ettiği noktaya kadar sana yoldaşlık etmek isterim.iş yerindeyim sitene de ayrıntılı bakamıyorum.eve gidince daha dikkatli bakacam.
bu arada adaşımsın, ben de avcılar'dayım ve rockrider 5.2 kullanıyorum.o sebepten benim o gün gelmem lazım ;)

yolun ve bahtın açık olsun Kırmızı Bisikletli Gezgin
dur bir eleştiri yapayım
sitenizdeki yazılarınızı açıklayıcı yazarsanız iyi olur. başlıklarınız altındaki içerik buradaki yazı gibi kısa kalmış.
herhalde site çabuk hazırlandı
ölünce organ bağışını ben de düşünmeye başladım şimdi
yaradan yar ve yardımcınız olsun

Herkeze teşekkür ederim destekleriniz için,

Öncelikle Türkiyede Organ nakli bekleyen binlerce hasta var ve onlardan biride benim (2008 Yılında Gsaziosmanpaşa hastanesinde nakil oldum ) :) amacım organ nakline dikkat ve destek için yapacağım bisiklet turunda insanlara organ naklinin hassas bir konu olduğunu organ bağışına destek olmalarını isteyeceğim.

" KIRMIZI BİSİKLETLİ GEZGİN " Olarak bunu başarmak için sizinde desteklerinize ihtiyacım. yolculuğum sırasında bana eşlik edebilecek 2 3 kişilik bir bisikletli gezgin arıyorum eğer istediğim gibi ekip bulamassam bu tur gerçekleşmeye bilir.

Mustafa genç : Özel Gaziosmanpaşa hastanesi yapacağım turdan sonra gazeteye haberimi yayınlayacak. Böyle insanların dikkatini çekeceğim.

Bilal K. : Gelirsen tanışmış oluruz. :)

MEHMETALİ : Öncelikle teşekkür ederim. Site benim tarafımda 1 aya yakın bir süre içerisinde kurulduki ben web tasarımcıyım. Evet bir acele oldu iş güç arasında siteyide yapabildim. Rabbim 2 böbrek vermiş eğer bir insan bi böbreğini bağışlarsa eskisinden daha iyi olur. :)

17 MAYIS 2014 tarihinde Tüyap üst geçit altında herkezi bekliyor olacağım saat 10.00 da yola cıkacağım

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Geri