Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

@3rkn*MF

mesajındaki link trojan içeriyor !!! onu silersen iyi olur ve bilgisayarına bir virüs taraması yap

Scudo
tamam abi hepiniz iyisiniz ...

zaten ben sadece şimdi temel hareketleri izleyip görmeliyim ki alınca çalışıyım

@3rkn*MF

ayıp lan erkin bi halt bilmiyo falan ne iş :mad: benim zaten forumda 1 kere bmxe iyi binerim gibi bi lafımı bul forumu bırakır 2 bmximi de sana veririm :eek:
yeni bmx aldım 1 kere binebildim onda da barbarosa geldim işte sen biliyosun ya adam akıllı yaz okulu bu sıcaklar boş zamanım olsa ya çok yorgun oluyorum yada arkadaşlarım bi yere çağırıyor sonuç itibariyle ben bisiklete binicek vakit bulamıyorum zaten haftanın 4-5 günü falan sakaryadayım lanet yaz okulu....

neyse bu turnuva ne turnuvası?

bmx turnuvası vert dirty flat işte 3 kadro 18 21 yaş ona katıldım aldılar ilk elemede kazandım nese bana okulu filan yazma olm bn sana bişiler gösterdim yapmıosun zaman ayırmıosun kabul et ayrıca elindeki çakma khe filanda deil ayrıca we snn bisikletin orjinali geldi gördük bulvarda gerçeği neymiş :D nese yani olay budur hadi eyw

Merhaba
Adım Özgür Nevres. İstanbul Sarıyer'de oturuyorum. Bilgisayar mühendisiyim. 14 yaşımdan beri hobi olarak bisiklet kullanıyorum (şu an 33 yaşındayım).
Sarıyer'de oturmam dolayısıyla genelde Karadeniz kıyılarına doğru tek ya da 2'li 3'lü gruplar halinde geziler yapıyorum.
Eskiden işyerim Maslak'taydı bisikletle gidip geliyordum ama şimdi Mecidiyeköy'e taşındık trafik korkutuyor açıkçası. Gene de bir ara deneyeceğim.
Şimdilik bu kadar
tüm bisiklet dostlarına selam

• Beğen
Tepkiler: Önder Özdoğan
aramıza hoşgeldin, bol pedallı günler

Merhaba arkadaşlar.Ben Ozan.Bir bankada eğitmen olarak çalışıyorum."İki teker 4 tekerden iyidir" düsturuyla 3 yıldır motosiklet kullanıyordum.Gerçekten de otomobilden iyiydi motosiklet.Ama bu sene "motorsuz iki teker motorlu iki tekerden de iyidir" parolasıyla motosikletimi satmaya karar verdim.Hatta bir müşteri bile buldum.Muhtemelen bu hafta içinde ondan ayrılacağız.Hafta sonu da yeni bisikletimi almam kuvvetle muhtemel.Eldivenlerimi aldım bile:) .
Onca zaman motosiklet kullandıktan sonra bisikletle uzun mesafe katetmeye, gezilerinize katılmaya gücüm yeter mi bilmiyorum ama bacaklarımı güçlendirmek için bisikletimle olabildiğince beraber olmaya çalışacağım.Bacaklarım da çenem gibi olursa başaracağım galiba:) .Lafı fazla uzatmayayım.Tekrar merhabalar.Kısa sürede tanışmak üzere.

Hoşgeldiniz....Umarım iyi vakit geçirirsiniz...Şimdiden yeni bisikletiniz hayırlı olsun...Emin olun sizin kondüsyonunuza göre mutlaka birileri vardır bu forumda...

Hoşgeldiniz, önceden bir üst seviye bir araç kullandığınız için mutlaka bisikleti kullanırken pedal devri dışındaki her hareketiniz çok kısa sürede ivme kazanacaktır.Denge, doğru vites kullanımı, aerodinamizm gibi konularda tecrübeniz sayesinde uzun mesafeleri de rahatça katedebilirsiniz, yarışlara da girebilirsiniz, tabi sigara içmiyorsanız :)
Şimdiden yeni bisikletiniz hayırlı olsun.

Öncelikle hoş geldiniz :) Genelde herkesin rüyası bisikletten motorsiklete geçmektir (bu bizim forumumuz için geçerli değil :D). Ters yönde bir geçiş görmek beni mutlu etti açıkçası :).
Fatih güzel bir noktaya değinmiş. Motorsikleti kontrol eden birisi için bisiklet, gerçekten çok keyifli olur. Tahminim bisikletin sürüş dinamiğini kavradıktan sonra gerçekten başarılı olacağınız yönünde :) Malum bisiklet dediğiniz ortalama 12-13 kg geliyor ;) Biraz antrenman yaptıktan sonra (bir de bizim selelere alıştıktan sonra :D) hiç bir sorun kalmayacaktır diye düşünüyorum.

Bir de hatırlatma :) Eldivenin hemen ardından ilk alacağınız şey, kask olsun ;).

Geri