Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

ya o tarz farklı birşey yada scott reflex 50 almayı düşünüyorum. bir sorum olucak, scott reflex 50 tarzı kalın kadrolu bisiklet nerde nbulabilirim ucuza? yani ya onu alıcam yada markasız ama güzel bişey varsa hatta ikinci el varsa onuda tercih edebilirimde..

Scudo
@jettyöncelıkle aramıza hoş geldın,dediğin bisikleti biliyorum ama inan burada pek rastlayamazsın ama elinde olan arkadaşlarımız varsa da buradan görüşebilirsin,byyy

İstediğimiz sayıyı bulamadık ama patentlerimiz vb bütün destek arkamızdaydı 2o kişi olduk ama güzel bir organizasyon olucaktı... siz kaybettiniz :D

selam gonzales hiç foruma ugramıyorsun bıraz buraya takıl

arkadaşlar bmximle nerede çalışabilirim ? herkesin çalıştığı yerler nereler ?

@dagci

Selamlar emre ne olsun karşeş çalışıyoruz işler biraz yoğun olduğundan pek uğrayamıyorum kısmetse bi akşam sanada uğrayacam ama hiç müsait olamadım veriyim şu pardusu..

@sGonzales

ahmet naber yahu hıc bıze katılmıyosun,:D bu aralar ıyı bır form yakaladım ve bırakmayada nıyetım yok,artık bu haftasonu katıl yanı:D

beşiktaşta oturuyosan barbaros bulvarına gidiceksin ;) bol bol skateci patenci var...bmxci çok çok yok ama en güzel yer büyük ihtimalle senin için barbaros bulvarı ;) hatta bi gün birlikte gidelim tanışırız ;)

nerelerdesın okancım bır ıse gırdın aksamları gorusemıyoruz

yok yok :D yanlız ordaki yüksek basamaklarda grind yapmazsan bişi demezler oraya bişi sürüolar daha iyi kaysın die (bal mumu diycemde tam hatırlamıom sallamış olmiyim ;) zaten yaza doğru baya bi bmx ci olucak barbarosta falan güzel organizasyonlar yaparız ;)

• Beğen
Tepkiler: ilkayozturk
nickten anlarsın yaw adımı ;) yazın yaz okulu+staj napcamı bilmiyorum valla ama zaten küresel ısınma falan heralde akşam saatleri daha rahat binilir sanırsam...

ataköye sanrım rampalar yapılıyormuş :) sizi için iyi haber

polonezkoyde yeni bmx parkuru yapılıyr,yaza kadar bitirilmesi düşünülüyrmuş,bilginiz vardır belki...

ewt polemezköydeki bakalım nasıl olucak piknik yaparız mangal falan ohh güzel olur inşallah

Geri