ya o tarz farklı birşey yada scott reflex 50 almayı düşünüyorum. bir sorum olucak, scott reflex 50 tarzı kalın kadrolu bisiklet nerde nbulabilirim ucuza? yani ya onu alıcam yada markasız ama güzel bişey varsa hatta ikinci el varsa onuda tercih edebilirimde..
@jettyöncelıkle aramıza hoş geldın,dediğin bisikleti biliyorum ama inan burada pek rastlayamazsın ama elinde olan arkadaşlarımız varsa da buradan görüşebilirsin,byyy
Selamlar emre ne olsun karşeş çalışıyoruz işler biraz yoğun olduğundan pek uğrayamıyorum kısmetse bi akşam sanada uğrayacam ama hiç müsait olamadım veriyim şu pardusu..
beşiktaşta oturuyosan barbaros bulvarına gidiceksin bol bol skateci patenci var...bmxci çok çok yok ama en güzel yer büyük ihtimalle senin için barbaros bulvarı hatta bi gün birlikte gidelim tanışırız
yok yok yanlız ordaki yüksek basamaklarda grind yapmazsan bişi demezler oraya bişi sürüolar daha iyi kaysın die (bal mumu diycemde tam hatırlamıom sallamış olmiyim zaten yaza doğru baya bi bmx ci olucak barbarosta falan güzel organizasyonlar yaparız
nickten anlarsın yaw adımı yazın yaz okulu+staj napcamı bilmiyorum valla ama zaten küresel ısınma falan heralde akşam saatleri daha rahat binilir sanırsam...