Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

Günaydın Arkadaşlar Benimgibi Cumartesileri Çalışan Herkez Adına İSYANIM VAR...!!!!!

• Beğen
Tepkiler: hcyoldas
Scudo
way kardesım bugun calısmıyorum ama haftaya buyuk ıhtımal ıle pazar da calısacam:(

@okan-sea

Aaa Üzüldüm Abi Ama sen hafta sonlarıda çalışmaya başladıysan sanırım benim tahmin ettiğim iş oldu.. Hayırlı olsun abi Geliriz ziyatetine..

@okan-sea

Hayırlısı abi senin için hangisi uygunsa o olsun.

Hız yapmak istiyorsan yol bisikleti kullanmalısın, dişli lastik bulamazsın zaten, kafadan ortalama hızda 5 km/h fark eder...

arkadaşlar forumu pek takip edemedim ama, artık bir karar aldım sabahları yarım saat 1 saat bisiklete biniyorum. Fatihten eminönü veya beşiktaş, duruma göre de değişebiliyor. güne daha iyi başlamak için böyle bir karar aldım, bana eşlik etmek isteyen varsa bir gün önceden haberleşelim...
Özellikle lütfü kardeşimle tanışmak isterim, kendisi fatihte oturuyormuş haberimiz yok.
msn: yunusoymak@hotmail.com

mesela ahmet bey de yakın sayılır bize...

mumkunse duz maşa kullan ön tekerın çapını arka tekerden küçük tak esnemeyen rigir bi jant seti edin orta göbek sistemın hollowteck2 olsun haa bunlara ek olarak kamyon rüzgarını kullanmaya çalış.

@yunusoymak

Evet Yakın sayılırız ama ben sabahları çalıştığım için bisiklete binme şansım yok iş yerinede bisikletle gidemem umarın kendine eşlik edicek birini bulursun..

Günaydın Arkadaşlar Umarım Hafta Sonunuz İyi ve Bol Pedallı Geçmiştir.. Yeni Bir Hafta Daha Başladı Herkeze İyi Çalışmalar Bol Muhabbetler..

Kamyon arkasından bir anda çıkmayın!!! Buda bir tavsiye;)...
Yavaşlayarak mesafeyi açmak daha bir iyi olacaktır...:)

;) evet 2 tanede köprü var:D

bi gün bütün istanbullu bisikletseverler bi tur yapsak kooocaaaammmaaannnn bi bisiklet topluluğu olsa ne güzel olur

• Beğen
Tepkiler: egecanince
walla bence güzel değil mükemmel olur.bisiklete ne kadar değer verildiği anlaşılır belki.

• Beğen
Tepkiler: skull_mrt
herkese günaydınnnn

Yaw ben diyorum işte bu pazar 27'sinde yapalım bi tur hep beraber...

@skull_mrt

Yapmak mümkün ama bunun için sanırım belli bir sayıyı geçtikten sonra izin almak gerekebilir bunla ilgili dernekle görüşmek lazım..

Geri