@sGonzales
Kacda paydos yapıyorsunuz,Allah aşkına ben o saatte gunu yarılıyorum daha bir o kadar daha var paydosa (bazen).Saat 17.30'da paydos etmek ne guzel bisey.Su an saat 22.13 ve ben hala isdeyim
Allah kolaylık versin...
Bende babama bi sürü dır dır yapıodum hadi çıkalım hadı çıkalım dıe utandım sımdı normalde 15,30 en gec 16,30da cıkıos... ama gerçektende işimiz bitio yani yarım bırakmıyoz işi
UYAN Avrupa UYAN.Bakınız herkşler turlar düzenliyo.Konya da bile organizasyonlar yapılıyo.Biz hala bir araya gelip doğru düzgün tanışmadık bile.Hadi artık uyanalım ve bişeyler yapalım.
İşte sorun buya burası avrupa yakası herkez işinde gücünde valla benim bisiklet gelene kadar tura çıkamıyacağım sanırım biran önce gelsinde orman içinde mükemmel parkurlar var görün bak ne macera yaşıyacağız..
Bencede istediğinin gelmesini bekle abicim.Şimdi alırsan belki ondan daha iyi bile olacak.Ama sonra hep o istediğinin pişmanlığını duyacaksın.Keşke onu alsaydım diye.En iyisi biraz daha sabret istediğin olsun.
Arkadaşlar ben bu akşam 20:30 veya 21:00 gibi Z.burnu sahilinden Yenikapı feribotlarına kadar gideceğim. Yavaş yavaş deniz havası alarak. Gelmek isteyen arkadaşlar varsa beni yanlız bırakmamış olurlar.