Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Levent_K

Sahsen oyle bır sey demedıgım ıcın ustume alınmıyorum :)
Katılacak olanlara da sımdıden basarılar dılıyorum...

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
Scudo
Bu gün pazartesi ve bir voleybol akşamı daha geldi, katılımcıları görelim....

1-) Raif
2-) Özgür
3-) Hamdi
4-) Levent
5-)Nuri
6-)
7-)
:cool:
9-)
10-)
11-)
12-).......

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
@Levent_K

1. si değil de, ben 2. sine bu sene katılabilirim Levent abim. ;)

Yeri gelmişken, yav şu voleyboldu futboldu bu etkinlikleri de salı veya perşembe gününe ayarlasınız da biz de iştirak etsek. Ayıb edüyünüz ha!

Yeri gelmişken, yav şu voleyboldu futboldu bu etkinlikleri de salı veya perşembe gününe ayarlasınız da biz de iştirak etsek. Ayıb edüyünüz ha!

evet haşim benim için de zor oluyor akşam koro (tsm) çalışması var.. bakalım boş gün olursa kaydıracağız ....

21.00 den sonra yanınızdayım ya la..

Muhterem AYPG cemaati bildiğiniz gibi bugün(09.01.2012) saat 20:00'da voleybol maçımız vardır.
Yer Şirinevlerden Bağcılara giden dere yolu üzerinde Bağlar lisesininin yanındaki spor salonudur. Diğer bir değişle Kocasinan Lisesinin altındaki yolun ordadır.
1-Raif
2-Özgür
3-Hamdi
4-Levent
5-Mehmet(21:00dan sonra)

@CN YN
Göremiyorum hiçbir resmi şu an.
Müsaitsen leventkendir@gmail e mail at bakayım.

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@Levent_K

Salonu zorunluluktan P.tesi akşamına tuttuk ama arada boşalan gün olursa o güne kaydıracağız, unutmayalımkı salon ücretsiz olduğu için kimse kolay kolay bırakmıyor :-(((

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@Levent_K

1-Raif
2-Özgür
3-Hamdi
4-Levent
5-Mehmet(21:00dan sonra)
6-Burak Kuru
7-Erman
8-Muharrem
9-Osman Batuhan
10-DR. Ömer
11-Nuri
12-Asan (Ben benim %50 gelebilme ihtimalimi sevdim. :) )
13-Saıların Sülo
Facebook lıstesıyle bırlestırıldı...

Arkadaşlar Merhaba,

3162 sayfa ile bu topic alarm veriyor. AYPG den bir arkadaş yeni topic açarsa bu konuyu arşive taşıyacağız.

@ulas

Illa arsıvlenmesı mı gerekıyor???

Evet. Çünkü forumu inanılmaz yavaşlatıyor. Her mesaj atıldığında 3500 Sayfa yazılmış gibi serveri zorluyor.

@ulas

Tesekkurler. Arkadaslardan bırısı yenı konu acar ve buraya lınk atar. Bızde ordan devam ederız...

• Beğen
Tepkiler: ulas
Konuyu açan arkadaş aynen bu konunun son mesajına linki koyarsa. Arkadaşlar yeni konuya gitmiş olur. Biz de bir müddt sonra bu konuyu arşive kaldırırız

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri