Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@mustafa akman

mustafa hocam,,,sen beni eleştir ve hatta kafama taş at senin attığın yerde gül biter senle beraber pedallamadıkmı,,,,
avrupa pedala sempati duydum nedeni dostluk anlayışları güzel idi evet destek için geldim avrupa pedala ama yollar ayrı derken biliyorsun benim seleye biniş tarzım az mola ve uzun mesafe en kısa süreye dayanmakta ve bunun için araya antreman koymaca, benim sele üstünde anlayışım genelde bu olmuştur ve olmaya devam edecektir ,,,avrupa pedalda sen vardın biliyorsun ,,,,çakışması bu nedenle olmuştur,,forumla yolum ayrı niye çünki burda benim antremanlara pek rağbet yok 3-5 kişi ve hep aynı adamlar sonunda sıkılıyor birbirinden, bu çizgiyi devam ettirmek güç,,,onun için bu forumda ben tarzda çok adamın burda antreman topikleri açması lazım ayrıca uzun yollara soyunulması lazım böyle bi durum 2009 dan beri var olmamıştır burda kartepe olayını buraya ben getirdim 10 -tur düzenledim 11 inci 20 mayısta olacak,,,yani istanbuldan çok adam burda topik açmalı antreman için ve uzun yollar için bu tarz anlayış burda malesef gelişmedi bunun nedenleri insanların tercihlerinde yatar ,,,, 15.000 i geçen mesaj 20.000 e yaklaşan teşekkür olayı var tabi bu da bi gerçek,,,demekki burda beni sevmeyen çok az kişi,,,,ama dediğim birinci neden benim tarzım burda prim yapmıyor ikinci neden ise forumun sürekli sekteye uğraması beni burdan soğuttu diyebilirim takır takır işleyen bi forum tabiki isterim ,,en son günde hafta sonu foruma giremedik ve mesajlar atılamadı bunlar geçmişte oldu forum yenilendi ama gene baştan sekmeler oldu,,,,evet forum ilerde inşallah tam anlamı ile oturur asla server sorunu ve güncelleme sorunu yaşamaz ve 24 saat çalışır aynı face gibi,,,aytek,,sevmez blog u bende pek sevmiyorum aslında ve blog kurmak yerine sahada var olmayı seçtim evet biliyorsun saha önemli çalışmak önemli ve çizginden ödün vermemek önemli ,,,evet sevmiyorum face' i o duvarlarda insanlar bana göre hep yalnızlıklarını paylaşıyorlar ben sahada sele üstünde kendimle kendimi paylaşır kendimden face alırım ,,ego olabilirmi bilmiyorum belkide öyledir aşırı derece narsist olmamaya özen gösterdim şimdiye kadar,,face de iyi olan taraf şu engelleme yapıyorsun ve adamlarını seçiyorsun tabi istanbul camiasında bisiklete binenler arasında benim tarzıma uygun olanların listeleri oluşturuldu ve her isteğe önce bakıyorum ne tarz bisiklete biniyor bu önemli benim için bu sakın ayrımcılık olarak algılanmasın,,face 'de aytekin olsun soner olsun benim üstümde olan dostlar listemde ve onlar ile pedallamak benim için onur ne kadar geride kalsamda ve volkan akboga,,,,,ha cem şentinde listede o benim maskotum onun insanlığını sevdim,,,
evet mustafa dost burada antreman topiklerim artık var olmayacak 3 ocak 2012 benim burdan emekli olduğum tarihtir 2009 senesinin 10 ocak ında girdim ,,,,,ayrıca sevdiğim gerçek bi belgesel bisikletçi ve fotoğrafçı sezgin çobanda listemde,,,,senin anlayacağın elit bisiklet tayfalarını oluşturma durumu ,,bu arada sanada istek gönderdim ,,,,mustafa dost artık ordan antreman likleri görebilirsin,,,görüşmek üzere,,,

Scudo
@mehmet kendir

Abı mart ayında Canakkale cok soguk olmaz mı?
Kamp ıcın yeterlı malzememız varmı kı?
Yanı en azından bende yok onu bılıyorum :) :) :)

@Hasan TÜRKER

Mart ayı olması 18 Mart tarihinden kaynaklanıyor.Kamp malzemen yoksa açıkta kalmazsın AYPG çatısında yer bulunur :) Hem mart ayına çok var topla işte malzemeni , yazın çok kamplı geziler olacak ona göre... :)

mart ayında çanakkale de bulundum ben.
çok soğuk ve çok tatsız rüzgar.
bence daha ileri bir tarih olmalı.
nisan sonu falan. bilmiyorum ne düşünürsünüz?

Bence Hazıran 15 ıle Temmuz 15 en ıdeal tarıh...
Hem kamp atarız, hemde tur :)
Yınede karar sızın.

slm hasan nasılsın bence verdiğin tarih çok güzel belki yıllık izinde olurumda gelirim....

@metin karaman

Iyıyım Metın abı sen nasılsın?
Insallah gelırsın...

@Fatma ER

Zaten IZMIR'de baslayacak olan bı tur planı var beyaa
Artık kısmet :):):)

• Beğen
Tepkiler: Fatma ER
@Haşim Okyay

Sanada ıyı Hatfalar Hasım Abı.
Herkeslere Bol Kazanclı Iyı Haftalar Dılıyorum...

• Beğen
Tepkiler: fatih inan
Sabah sabah nesemızı bulalım...

Obaaaaa sabahlar olmasın...

(link)

Bu gün pazartesi ve bir voleybol akşamı daha geldi, katılımcıları görelim....

1-) Raif
2-) Özgür
3-) Hamdi
4-) .......

@Raif Korkmaz

1-Boğaz Yüzme Yarışları için başvurular başladı.
2-Avrasya Martonu içinde başladı.

Geçen senelerde bizde seneye katılalım diyenler çok fazlaydı. İşte size zamanında yapılmış hatırlatma :)
Özellikle 1.si için biraz hazırlıklı olmakta fayda var.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri