Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Levent_K

levent teşekkür ediyorum koşu sevdiğim bi olaydır arka sayfalara bakıyorum ben ile ilgili mesajlar varmı diye biliyorsun koşu bisiklet kano ferdi sporları severim rekabet yok burda ,,,,,dünya görüşümü yazarım eleştiride yaparım ,,yoksa boş gelip boş gideriz ,,evet bundan sonra buraya geleceğim benim ismim geçiyor ise mesaj içeriğinde cevap vereceğim zati forum arada sırada zannedersem gene açılmayacak bazen ağır açılıyor,,,,evet herkez bisiklete binmekte hürdür isteyen spor yapar benim gibi ,,,isteyen sadece ama sadece mangal yapar yemekli turlar yapar seçim insanlara mahsustur yeri geldi mangalda yaptım ama benim sele üstünde olaya bakışım yüzde 90 mangal değil artık,,,ayrıca burda sahada karşılaştığım hataların onda birinide paylaşmayacağım evet çünki insanlara bilgi vermek istemiyorum herkez kendi öğrenir ya da öğrenmez,,,evet zati biliyorsun burda antreman topikleride açmayacağım yeni yurt belli ne kadar sevmesemde ,,,,bi şeyi sevmek durumunda asla değilim face den bahsediyorum ,,evet size iyi
günlerdilerim,,

Scudo
Sana hediyem, benden bahsettiğin içindir.
Koşuyu sevdiğimi bisikleti sevmediğimi çeşitli yerlerde yazdığın ve üzerine çeşitli açılımlar yaptığın içindir.
AYPG de senin tarzını benimseyecek fazla bisikletci yok desem yalan olmaz.
Seni seviyoruz.
AYPG yi böylece kabul etmekte fayda var.

"ayrıca burda sahada karşılaştığım hataların onda birinide paylaşmayacağım evet çünki insanlara bilgi vermek istemiyorum herkez kendi öğrenir ya da öğrenmez,,," demişsin.

bunun için ayrıca teşekkür ederim.

Seni arzu edenler seni mutlaka bulurlar.

avrupa pedala başarılar dilerim levent ,,,yollarımız ayrı biliyorsun ,,,,,evet beni bulanlar face de çoğalmaya başladı bile listem kabarık genç çok ,,,,açıkça gençlik fazla kullanıyor orayı ve işin maden yeri bence ora,,,,ne kadar sevmesemde,,,

@AYDIN DİRİCANLI

Sağ salim evinize varmanıza sevindik.

Benim içinde dün akşam çok keyifliydi.

Yağmur'un iri taneleri rüzgarda yüzümüze savrulurken çevirmek, çocuklar gibi şen etti bizleri...

Çeviren insanların gönül birlikteliği ise bambaşkaydı.

Teşekkürler...

Genç ve genç kalan A.Y.P.G. üyeleri.. Cumartesi günü akşam 9 civarı neredesiniz böyle :) Uzun zaman olmuştu foruma girmeyeli.. Eskisinden daha kötü olmuş bence.. Aytekin usta gene yasaklanmış :))

Pazartesi görüşmek üzere...

@mustafa akman

hayırlısı olsun. kazasız belasız...

@Kudret Kurtcebe

sevgili kudret kaptan
seni severim
ama merak ediyorum
yolların ayrı ise
heralde tesadüfen çakışıyor değil mi aypg ile yolun

hem madem forumla yolun ayrı
15830 mesaj ne olaki
face"i de sevmiyormuşsun
sana önerim bi blog kur
ücretsiz bloglar var
internet sitesi de kurabilirsin
sadece 50 tl
ben benim oğlana kurdum
o zaman anlarsın
seni kaç kişi buluyormuş

ilk üye olacak da ben olurum
seni yanlız bırakmam

@muharrem püsür

Senı baskalarıyla karıstırmıslardır Muharrem. Tekrar hosgeldın...

• Beğen
Tepkiler: muharrem püsür
canları sagolsun hasan hocam yanlış anlaşılma düzeldi nihayetinde herkeze teşekkürler. AYPG 'YE sırtımızı verirsek bize bir şey olmaz diyorum ne burda ne başka yerde yarıyolda bırakmaz AYPG :)

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
kaçkarda AYPG yi temsil eden GÖKHAN ÖZKORKMAZ'ı kutluyorum..

yarın akşam voleybol için koro çalışmasından sonra gelebileceğim..

mart ayındaki Çanakkale gezisi hakkında kim ne düşünüyor? yarın akşam bi konuşalım..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri