günaydın avrupa pedal,,,,,,mustafa hocamın yazısını dikkatle okudum ve kendime dersler çıkardım gençlere örnek olma konusunda ,,,evet tarzım antreman benim kısa mola ve basmak bu duruma gelebilmek için çok çalışma yapmak lazım önceden gücünü bilmeyenler çabuk kesilir lüpletmece olsun mangal olsun bilirsiniz 6 senedir bu olaylara sıcak bakmadım ve faceden elimi ayağımı çektim bura bisiklet forum o vakit burda bisiklete binerek spor yapacağız,,,
şimdi çok fazla lüpletmece mangal olursa bu iyi olmaz işin suyu kaçar ve farkında olmadan kilo aldığımızı görürürüz eğer kişi sağlıklı olmak istiyorsa ve bisiklete biniyorsa üstüne üstlük kilo alıyorsa bunun bilimsel açıklaması yoktur yani o kişi spor yapmıyor sele üstünde kilo alıyor olur sevgili cem şentini öyle bi gaza getirdimki 100 kilodan 83 kiloya düştü ama onunda azmi vardı ve bunu başardı yalnız şimdi ne yapıyor bilmiyorum ,,,,
inşallah kilo almıyordur kiloları yok edeceğiz başkada çare yoktur fazladan karın etrafında biriken toksit yağlar bize zarar olarak dönecek arkadaşlar aytekine bakmayın siz o special durumdur,,,,,herkez olamaz öyle ben ne 100 kilolar gördüm onun gibi süratli kullanamıyorlar,,,,
aytek bilerek düşmemiştir arkadan vurdular ona ki avrupa yakada bisiklet kullanmak hele hele o trafikte hüner ister hüner üstelik sürat yapıyor aytek bu iş öyle kolay değildir adam bi kere sürekli araç kollayacak kolay zannetmeyin bu işi,,,,,ben aytek onur ile geçen mart ayında göktürklerde kamyonlar deli gibi geçiyordu yanımızdan kamyon kamyonu solluyor ve rüzgarında kamyona çekiliyordunuz ,,artık o göktürk ile işim olmaz zati ora sakat ,,,,bıçkıdere gibi bol rampalı yerler en uygunu dün bir iki araç geçti oralardan tabi dönüşte normal olarak sahilde trafik var ama orda bisiklet yolundan devam etmece neyseki mangal azdı ,,,,,,,,,,şimdi bi sırrı veriyorum gençler beni asla örnek almasın bir haftadır tek frenle talim yaptım ve pazar 160 a soyundum tek fren ile sekiz saatte bu işi tamamladım inişlerde tek fren ile inmek riskli ama riski seviyorum,,,evet aytek bilir gidonumun başına ne geldiğini üstelik mahmudiye inişinde üstelik vites sistemide bozulmuş idi...ama hiç bi şey olmadı diyar illerde,,,