Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
AYPG GÜNAYDIN ,İYİ HAFTALAR.
Gökmen önümüzde merdivenlerden inmek isterken düştü yukarıdan çıkarken merdivenler olduğunu söyleyip, orayı yürüyerek geçmemiz gerektiğini söylemiştim.Gençler özellikle soğuk,yağışlı havalarda çiğ düştüğünden yerler ıslak oluyor çok dikkatli olmalıyız.Bu kaza bize ders olsun çok çok dikkat lütfennnnnnnn.

@GÖKHAN ÖZKORKMAZ

yok abi ben merdiveni görmedim
başka küçük bir merdiven vardı indim
kafamı kaldırdığımda merdivenleri gördüm asıl merdivenleri duramadımda
sonra I was flew :Skull-175 :Skull-175

gökmen"e benim nazarım değdi
kıskanmadım
ama
dün performansını çok beğenmiştim
gökhan aslında bizi uyarmıştı
fakat kapasitemizi ne sanıyorsak o yolu pedalla indik

o teyze uyarmasa ben de düşebilirdim
hızım kağnıdan da yavaş olmasına rağmen
merdiven gerçekten görülmüyordu

Gökmenim
ne yaptın pansuman ve rapor işini
sana rapor yazabilirim
istediğin kadar

günaydın avrupa pedal,,,,,,mustafa hocamın yazısını dikkatle okudum ve kendime dersler çıkardım gençlere örnek olma konusunda ,,,evet tarzım antreman benim kısa mola ve basmak bu duruma gelebilmek için çok çalışma yapmak lazım önceden gücünü bilmeyenler çabuk kesilir lüpletmece olsun mangal olsun bilirsiniz 6 senedir bu olaylara sıcak bakmadım ve faceden elimi ayağımı çektim bura bisiklet forum o vakit burda bisiklete binerek spor yapacağız,,,
şimdi çok fazla lüpletmece mangal olursa bu iyi olmaz işin suyu kaçar ve farkında olmadan kilo aldığımızı görürürüz eğer kişi sağlıklı olmak istiyorsa ve bisiklete biniyorsa üstüne üstlük kilo alıyorsa bunun bilimsel açıklaması yoktur yani o kişi spor yapmıyor sele üstünde kilo alıyor olur sevgili cem şentini öyle bi gaza getirdimki 100 kilodan 83 kiloya düştü ama onunda azmi vardı ve bunu başardı yalnız şimdi ne yapıyor bilmiyorum ,,,,
inşallah kilo almıyordur kiloları yok edeceğiz başkada çare yoktur fazladan karın etrafında biriken toksit yağlar bize zarar olarak dönecek arkadaşlar aytekine bakmayın siz o special durumdur,,,,,herkez olamaz öyle ben ne 100 kilolar gördüm onun gibi süratli kullanamıyorlar,,,,
aytek bilerek düşmemiştir arkadan vurdular ona ki avrupa yakada bisiklet kullanmak hele hele o trafikte hüner ister hüner üstelik sürat yapıyor aytek bu iş öyle kolay değildir adam bi kere sürekli araç kollayacak kolay zannetmeyin bu işi,,,,,ben aytek onur ile geçen mart ayında göktürklerde kamyonlar deli gibi geçiyordu yanımızdan kamyon kamyonu solluyor ve rüzgarında kamyona çekiliyordunuz ,,artık o göktürk ile işim olmaz zati ora sakat ,,,,bıçkıdere gibi bol rampalı yerler en uygunu dün bir iki araç geçti oralardan tabi dönüşte normal olarak sahilde trafik var ama orda bisiklet yolundan devam etmece neyseki mangal azdı ,,,,,,,,,,şimdi bi sırrı veriyorum gençler beni asla örnek almasın bir haftadır tek frenle talim yaptım ve pazar 160 a soyundum tek fren ile sekiz saatte bu işi tamamladım inişlerde tek fren ile inmek riskli ama riski seviyorum,,,evet aytek bilir gidonumun başına ne geldiğini üstelik mahmudiye inişinde üstelik vites sistemide bozulmuş idi...ama hiç bi şey olmadı diyar illerde,,,

merdiveni görseydim düşmezdim ki :(
pier lotti den eyüpe inen yol var ya oradan iniyordum
biraz da hızlıydım
merdivenler sanırım viraj yüzünden birden önüme çıktı tam hatırlayamıyorum
merdivenden inerken de yavaşlayamadım
sonlara doğru düştüm :(

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Özkorkmaz
@GokmenOzyurt

Mezarlığın içinden inen yol değil mi orası. Geçen sefer ben de bir gaz gidiyordum. Yokuş aşağı zevkli oluyor ama merdivenler sakat gerçekten. Çok geçmiş olsun tekrar.

• Beğen
Tepkiler: GokmenOzyurt
@GokmenOzyurt

gökmen sana AYPG olarak ağzı kapatan kasklar varya ondan alalım...

senin tırmanış ve inişlerin bizim yüreğimizi ağzımıza getiriyor

geçen sene benim küçük oğlumun alnı yarıldı oda merdivenlerden bisikletle uçtu.. sonuç kocaman bir yarık sayısız dikiş.. bir hafta önce yazlıkta ailecek mangal yakıp eğlenmiştik sonra bu oldu.. mukadderat..

• Beğen
Tepkiler: GokmenOzyurt
@Raif Korkmaz

raiffffffffffffffffffffffffff çalacam seni şile rampalarına sonrada cila çektireceğim bıçkıdere rampalarına 160 km den fazla yaptıracağım sana ta evinin önüne gelip düdük çalacam seni yatağından kaldıracağım bi gün söylemedi deme,,,,,,

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :D :D :D :D

@Kudret Kurtcebe

Abi yıllardır şileye gider gelirim çok severim ama arabayla :D :D :D
Ne zaman istersen gel abi ben tembelimdir ama seni kırmam nre olsa gelirim
Bu yaz şilede plajda otururken kalabalık bir yol bisikletli grubun sahilde dolaştığını gördüm, eğer bisikleti sırtında taşıyan biri olsa kesin sen olduğunu anlar yanına gelirdim :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
@Raif Korkmaz

yalnız dün bayağı iyi makara yaptım 160 eşittir sekiz saat şile rampaları ve bıçkıdere rampaları yaş 54 yahu sekiz saat ne demek şu saysürün kurucusu var ya kendini burdan emekli etti performanscıyım diyormuş hala rampacıyım diyormuş yahu bu adam ne diyor gene şuna bi dersini vereyim ,,,

:) :) :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri