@mustafa akman
mustafa kadim dostum yol arkadaşım,,,evet bu olay boşuna değil onca gösterim var arkaya baktığınız zaman övüneceğiniz onbinlerce mesaj var az değil,, bu forumda başka bu başarıyı götüren yok, gerçekten bu topik bi başka ,,,neden saygım var çünki sizler sahip çıktınız topiğinize ve aksatmadan buraya mesaj attınız hepiniz sevdiniz bu topiği burda kırılma olmaz darılma olmaz bu ölümlü dünyada gerekte yok kalp kırmaya,,bu camida biliyoruz arızaları ve o arızalar hep yalnız kalacak çevresinde 3-5 kişi ile ama benim durumum ile aytek in durumu farklı biliyorsun evet öncelik 16-20 yaş dedim antremanlar için genede genç var mustafa hocam hele hele obeziteden şikayet eden bi sağlık bakanına bakarsak sporun ne kadar önemli olduğu ortada, bireysel sporlar yapılır isteyen koşar isteyen voleybol oynar isteyen yüzer ama sonuçta burada bisiklet forumda bisiklet ortak tutkumuzda bir arada oluruz,,,bu bisiklet başka bi şey gerçekten hareket eden bi olay bu ve bunun yerine başka hareket eden ve adama zevk veren ne var diye düşündüğümde araba var motorsiklet varda ama benzermi bisiklete ,,,,
evet mustafa dostum 1.000.000 gösterime bi şey kalmadı aypg nin azmi ve bisiklete olan sevgisi bunu başaracaktır sizler iyiki varsınız onun için size saygım bitmeyecek dahada artacak yeterki aypg bayrağı asla düşmesin,,,