Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@mustafa akman

mustafa kadim dostum yol arkadaşım,,,evet bu olay boşuna değil onca gösterim var arkaya baktığınız zaman övüneceğiniz onbinlerce mesaj var az değil,, bu forumda başka bu başarıyı götüren yok, gerçekten bu topik bi başka ,,,neden saygım var çünki sizler sahip çıktınız topiğinize ve aksatmadan buraya mesaj attınız hepiniz sevdiniz bu topiği burda kırılma olmaz darılma olmaz bu ölümlü dünyada gerekte yok kalp kırmaya,,bu camida biliyoruz arızaları ve o arızalar hep yalnız kalacak çevresinde 3-5 kişi ile ama benim durumum ile aytek in durumu farklı biliyorsun evet öncelik 16-20 yaş dedim antremanlar için genede genç var mustafa hocam hele hele obeziteden şikayet eden bi sağlık bakanına bakarsak sporun ne kadar önemli olduğu ortada, bireysel sporlar yapılır isteyen koşar isteyen voleybol oynar isteyen yüzer ama sonuçta burada bisiklet forumda bisiklet ortak tutkumuzda bir arada oluruz,,,bu bisiklet başka bi şey gerçekten hareket eden bi olay bu ve bunun yerine başka hareket eden ve adama zevk veren ne var diye düşündüğümde araba var motorsiklet varda ama benzermi bisiklete ,,,,
evet mustafa dostum 1.000.000 gösterime bi şey kalmadı aypg nin azmi ve bisiklete olan sevgisi bunu başaracaktır sizler iyiki varsınız onun için size saygım bitmeyecek dahada artacak yeterki aypg bayrağı asla düşmesin,,,

AYPG ye bişey olduğu yok.
Gözüm arkada değil, bir ara sallandı ama gruba katılan değerli arkadaşlar varlıklarıyla devamlı üzerine koyuyorlar zaten. Sorun yok.
AYPG ye herkes kaptan lider olabilir, çeker sürükler götürür.
Enerjisi biten bir diğerine bırakır bu görevi. Hepimiz AYPG nin fahri kaptanlarıyız. AYPG nın sırrı budur. Yazın bir yere.
Nedret işin çekirdeğidir. Yarın gelsin yine kaptan olur.
Şu an için enerjisi zamanı müsait olmayabilir, ama eminim gözü arkada değildir.

Sİzden ricam AYPG den bahsederken, bir değerinizden bahseder gibi özen göstersin herkes.
AYPG yi sağıp sağıp bırakmayın yani, sonra gelip sağıp sağıp bırakmayın yani, .........

Kriket oynayanlar listeye adını eklesin. Tanıdık marangoz varsa ucuza getirelim sopaları.

@Levent_K

levente şöyle diyebilirim evet triatlon için tabi bisiklet koşu yüzme ve bisiklet hafta 3 gün ayrılacak bi gün bisiklet bi gün koşu bi gün yüzme ama kışın yüzme adamı bayağı kasar ama başaran vardır muhakkak,,,yalnız katılamadığım bisiklet bi işe yaramıyor olmadı oraya katılamayacağım levent arkadaş kızmasın bana,,,,
kışın gerçekten bisiklete binmek ağır gelebilir evet yağmurda soğukta olmaz tabi bisiklet ama evde ağırlık çalışması yapılır bende var 3 kiloluk halter onla kolları çalıştırıyorum toplam 6 kilo,,
ve koşma olayı doğrudur bacaklar kuvvetlenir ve ağırlık çalışması bacaklar ile yapmak,,,,,,ve evde treynir,,,,

Bisikletçi olmayacağıma göre, daha fazla vakit ayırmam bisiklete,
Benim zinde kalmamı sağlayacak spor bisiklet değil, 2 gün önce fitnes e başladım zaten, yarın ilk ders. Genel sağlık amaçlı, bitirebilme hedefli, en düşük seviyesinden triatlon var kafamda. Bu fikrin kafamda olması bile zinde tutuyor beni, en azından yediğime içtiğime dikkat ediyorum hiç bişey yapamazsam. Spor yaparken acı çekmeyi, limitleri zorlamayı severim. Ama kendi limitlerimi. Kimseyle yarışmam, mücadeleyi severim.
Bisiklete binerken kafam rahat değil, bana fayda sağlamıyor. Binen binsin.
Özlersem binerim yine.

@Levent_K

olabilir herkezin görüşüne saygım vardır ,,bisikletçi olmak durumunda değilsin ,,tabi başka alanda başarılı olursun yüzmede ya da fitneste yalnız triatlon dediğin zaman orda bisiklet var biliyorsun yüzme ve koşu ve bisiklet dünyanın en zor sporu eğer bisiklete binmeyi sevmiyorsan triatlonu sadece yüzme ve koşu olarak yaparsın ama türkiyede yapılan triatlon yarışına iki dostum katıldı ilker ve hacer bunlar evli dostlarım hem yüzdüler 5 km hem koştular hemde bisiklete bindiler gerçekten zor olduğunu söyledi geçen pazar sevgili saysürün kurucusunun turuna katılmışlardı muhabbet ettik,,,

@mustafa akman

Mustafa Abi Nizametin kardeşimiz listeye adını yazdı ve akşam Begümde bizle beraberdi.

Yani anında görüntü.
İşte olay bu.

Bisiklete de bineriz
Begüm'e de gideriz.
Masa Tenisinde rakip tanımayız.
Voleybolda da bir numarayız.

Aypg bu durmaz yerinde.:D

@Levent_K

Levent abi sana birkaç şey söyleyebilirim bir futbolcu olarak.
Anlaşılan spora baya merakın var.
İnsanı zinde tutan öncelikle beslenmesidir. Beslenmene çok dikkat etmelisin.
Öğünlerinden en az ikisi karbonhidrat olmalı.
Akşamları yada sabahları koşabilirsin. Hem sabah hem akşam da koşabilirsin ama bu çok zorlayıcı olmamalı. Gücünün yettiği yere kadar koşman hatadır. Bir sonraki güne ağrılarla ve yorgunlukla başlarsın.
İnsana kondısyonu ve başarıyı getiren şey disiplin içerisinde antremanları aksatmamaktır.
Ham bir insan ortalama koşularla 1 ay içerisinde fit bir hale gelebilir.
Koşular için sana şunları tavsiye edebilirim :
1. Koşudan 2 buçuk 3 saat önce karbonhidrat ağırlıklı bir öğün.(makarna tavsiyedir)
2. Mutlaka koşu ayakkabın olmalı yoksa ayaklarında problemler olabilir.
3. Koşuya başlamadan önce çok iyi ısınmalısın. Eğer ısınmazsan koşun üşüyerek verimsiz geçicektir.
4. Koşu bittikten sonra, 1km koştuysan eğer ortalama 100 metre daha çok yavaş bir şekilde koş.
5. Son koşu da bittikten sonra yine bir açma germe yap ki ertesi güne ağrısız başlayabilesin.
Spor salonu haftada 3 gün idealdir. Bir günde iki antreman yapma. Unutma ki spor salonundan çıktıktan sonraki 8 saat vücut kendini yeniliycektir. O 8 saat içerisinde yüklenirsen kaslarına zarar verirsin.
İyi akşamlar.

Voleybol için Z.burnu Spor Kompleksine kaporayı verdim adımızı yazdırdım, kriket,golf,bezbol gibi tahta elementiyle oynanan sporlar için ise marangozla görüşmelerimiz devam ediyor, P.tesi 21:00-22:00'da görüşürüz...

@metin karaman

Oliviumun sol çaprazında zeytinburnu stadının yanında, ben 20:15 gibi tekzenin ordan hareket ederim gelen olursa beraber gideriz

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@mustafa akman

Valla ben Hazıran ayı'ndan berı grupla takılıyorum. Nedred Gunaydını goren sanslılardanım... Kıyıkoy tur'unda tesadufen karsılastık. Kendısı cok sıcak kanlı bırısı. Bence ıyıkı bu grubu kurmus. Iyıkı topıgı acmıs.
Yasasın AYPG.
AYPG Vazgecılmezdır Alıskanlık yapar...

sevgili nizamettin sadece
2. mesajında listeye adını yazmış

iyi de etmiş

AYPGyi onurlandıran
sevgi ve dostluk köprüsü olduğunun altını çizen bir davranış

hoşgeldin kardeşim

Hoşbulduk Mustafa Abi..Aypg'nin değerli üyeleriyle tanışmaktan ötürü memnun oldum..katıldığım ilk tur olmasına rağmen sevgili Aypg üyelerinin sıcak ve içten tavırlarını görünce tüm çekincelerimi bir kenara bıraktım ve farkettim ki ortak payda bisiklet sevgisi ve onun aracılığıyla inşa edilen arkadaşlık duygusuydu...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri