@metin karaman
metin kardeşim,,,,,bura bisiklet forum adı üstünde burda bisiklete binen arkadaşlar organize olur ha bu arada ,arada sırada tabi olur voleybol ya da halı saha maçıda yalnız burda herkezin ortak paydası bisiklet ve gezilerdir ve avrupa pedal forma yaptırdı ne kadar güzel ,,gerçi ben bi grup kurdum dağ bisikletlileri rampa grubu diye darub sonra dağıldı bu grup, ve baktımki işi sonuna kadar sahiplenecek yok yani senin anlayacağın insanlar bu grup olayından sıkılır,,,,şimdi aslında bisiklette bi çizgi edinmek lazım bu bende şöyle gerçekleşti ,,antreman antreman ,,neden ,,çünki ne kadar çok ağır etaplarda antreman o kadar kondüsyon ve sağlık,,,tabi gelen yok az ama o azlar bile benim için çok değerli asla o az olan insanları kaybetmeyi göze alamadım çünki onları motive etmeliydim evet çok iyi adamlar ile beraber olduk çalıştık ter döktük ama iş güç derken bir sene ayrı kalan efendim 6 ay kalanlar oldu bisikletten ,nitekim bi arkadaş 6 ay bırakınca ilk polinez 110 km etapta bitti ama onu asla o halde bırakamazdım ,,,evet ona eşlik ettim ,,,şimdi bi arkadaş daha var o da sağlam basan bi arkadaş idi ama bir yıl binmedi ,şimdi 160 km ye gelecek tabi onuda kollayacağım bu benim için önemli, bi zamanlar gerçekten iyi basan insanları kollamak benim için onurdur,,,,,evet benim çizgim bu antreman gençleri fişek yapmak iki genç okul ve iş dolayısiyle koptu ama gene gelecekler çünki zoru tattılar bi kere zoru tadan bi daha bırakamaz bu psikolojik bi durum ,,avrupa pedal formanın arkasında bence durmalıdır ,,,,,